• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım ??

Hayir hayiirrr sakin soyleme yaaa
Bu sefer oglunu aricak arabiz bozukmus ne okdu ne var diye
Bak boyle durumlarda disariya yansitip duyurursan isin icine bide onlar girer ve isler iyice sarpa sarar kimseye acigini verme sakin
Helede kayinvaldeye hic verme
Biz bi aile oluyoruz ve ben her animizda esimi yanimda istiyorum lutfen israr etme anne kararim kesin esimle kalicam de ve kapat konuyu
Ayrica esinle olan problemlerinide kaynanaya duyurmamayi ogren bu kotu bi fikir
Normalde hic soylemem zaten ne kendi anneme ne kv ye ne de ablalarima. Ama ısrar ettikce söylesem de anlasa diyorum bazen. Kv beni destekler bunu biliyorum esime söyleme desem söylemez de ama aramiz bozuk desem cok uzulur biliyorum. O yuzden soylememek daha mantikli galiba bi yolunu bulurum İnşaAllah

Inanın ben de kendi evimde yapmayı cok istiyirum ama cok fazla baskı var üzerimde kv önceleri hic karismiyordu dogum yaklastikca soylemeye basladi. Esim de sen bilirsin ama orda yapman herkes icin daha rahat olacak diyor benim rahatimi dusunen yok

Doğumu nerde yaparsın bilmem ben olsam evimde yapardım .Ama kv doğumdan sonra da seni bir kaç ay bırakmak istemeyecektir.Doğumu yapar hemen dönerim diye düşünme .

Doğumu nerde yaparsın bilmem ben olsam evimde yapardım .Ama kv doğumdan sonra da seni bir kaç ay bırakmak istemeyecektir.Doğumu yapar hemen dönerim diye düşünme .
Zaten hemen dönemeyiz. Dogumda ve sonrasinda esim yanimda olacak benim sıkıntım dogumdan önceki 1 bucuk 2 aylık süreç

Back
X