• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Glsnslmdnz

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
4
1
6
41
2 yaşında kizim var babası evde olunca beni istemiyor hatta giydirmeme bile izin vermiyor o yokken çok iyiz babasıyla aramızda kotu onu isteyince kendine taraf çekiyor iyce kıskanmak değil sadece zorumzoruma gidiyor ne yapacagimi bilmiyorum

2 yaşında kizim var babası evde olunca beni istemiyor hatta giydirmeme bile izin vermiyor o yokken çok iyiz babasıyla aramızda kotu onu isteyince kendine taraf çekiyor iyce kıskanmak değil sadece zorumzoruma gidiyor ne yapacagimi bilmiyorum
Cocuklarin belli donemleri vardir, degisik davranislar sergileyebilirler, bi babaya bi anneye duskun olabilirler.. Zorunuza gidecek bisey yok, 2 yasinda bebek daha o, kasti bisey yapamaz yani.. Bununla ilgili bi arastirma yapmanizi oneririm..

Bebeğin davranışı normal de sizin bu duruma yaklaşımınız bana pek normal gelmedi. Daha 2 yaşında bir bebeğe babasına düşkünlüğünden dolayı trip yapıyorsunuz gibi hissettim. Bence bebekler herşeyi hissediyorlar. bu yaklaşımınızı da hissediyordur. Babasına yakınlığı bu nedenle de olabilir. O daha çok küçük ve koşulsuz sevginizi ve ilginizi hakediyor

Kizim in bole davranamsina babası seviniyor ve benden uzak olmasını o da sağlıyor ah bilmiyorsunuz bana değil kendi ailesine yakın olmasını istiyor benim bir kizim var kimsem yok oyuzden çok bağlıyım ona

Çocuğu kendi ego savaşlarınıza karıştırmayın.
Babasını daha az görüyor ve onunla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Baba da ilgili baba ve çocukla oynuyorsa, geri kalan sizin aranızdaki problemleri bununla karıştırmayın...

Bende babasına düşkün olsun diye cabaliyorum.Kendime biraz vakit ayırmak için konumuz ilginç geldi.Ben mutlu olurum

Bence ufak yavru bilmeden sizin barisma olasiliginizi yukseltiyor ama siz degerini bilmiyorsunuz. Barismaniz icin araci oluyor.
-X( bebek) babasinin coraplarini giydirmesini ister.
- esiniz: x' in coraplari nerde bulamadim.
Ve boyle bile bi iletisim hali baslar.

Eskiden kustum yastigi derlerdi.
Koydeki evli ciftler 2 ayri yastiga yatmak yerine 1 bitisik yastiga yatarlardi. Uzun bi yastik. Kus olduklarinda yatagin 2 ayri kosesine kivrilmak yerine, ayni yastiga bas koysunlar, kolu bacagi birbirine degsin. O bile birbiriyle konusmak icin bi bahane olsunda soguk sessizlikler kaybolsun diye.
"Kolunu niye degdiriyosun bana? Hani kustun benle?" Gibisinden.

Ne guzel iste ayagin kolun dinlenmis olur.. Kendine zaman ayir cidden ihtiyacimiz var , sade farkinda degiliz.. Cunki devamli ne yapsamda iyi olur diye meşkuluz ve belirli zamanda patlaklik veriyor.. Bunlar belirli yaştan sonra anlaşiliyor..

Alınacak bir durum yok bence hem kızlar için Babaları ilk aşkıdır o Yüzden ne yaparsa yapsınlar kızmazlar babaya belki ilerde sizi de anlar ama

Back
X