- 1 Ağustos 2017
- 5
- 0
- 86
- Konu Sahibi daydreamer-23
-
çok kolay affetmişsin ya da hazmetmişsin gibi geldi banaşimdi şöyle bir durum var eşim gruptan ayrılmamı istedi ve de ben kabul etmedim görüntüyü çok ayıp karşıladığını ve kendisine hak vermem gerektiğini söyledi ben haklısın ya da değilsin demediğim için uzadı bu kadar
herkese öncelikle merhaba uzun süredir kafam karışık ve sizlere yazmak istedim henüz yeni evliyim ve evliliğimin 15.gününde eşim ile kavga ettim.nedesi ise teyzem ve dayılarımla ile ortak bir whatsap grubumuz vardı ve bu grupta dayım teyzeme şaka olsun diye müstehcen bir görüntü göndermiş ve eşim bu görüntüyü görünce çok sinirlendi ve tartışma yaşadık bende boşanalım mı ne yapmak istiyorsun dediğinde tokat attı daha sonra özür diledi şimdi bu tokat olayından aileme bahsetmeliyim mi sizce?? şimdi ise eşimle aramda bir problem kalmadı sonra konuştuk ettik
Dayın teyzenee niye müstehcen bi görüntü gonderiyo yada nasıl bi goruntu ? Eşinin sinirlenecegi kadar garip bi goruntuyse çık zaten o gruptan ne işin var. Eşin de hatalı Niye tokat atıyo ki. Ama sende hatalısın.işin nereye gideceğini bilmeden Niye hemen bosanmaktan bahsediyorsun? Kadir kıymet bilmek laZım cancağıZım en ufak bi kavgada kırıp dokmemek laZım.. Birde ailene en ufak şeyi iletme hemen. Valla gereksiz bi konu uzar gider nerde olduğunu sasiriverirsin bi anda canım. Ufak şeyler tartışma yaratmasin bidaha umarim.huzurlu kalman dileğiyle..herkese öncelikle merhaba uzun süredir kafam karışık ve sizlere yazmak istedim henüz yeni evliyim ve evliliğimin 15.gününde eşim ile kavga ettim.nedesi ise teyzem ve dayılarımla ile ortak bir whatsap grubumuz vardı ve bu grupta dayım teyzeme şaka olsun diye müstehcen bir görüntü göndermiş ve eşim bu görüntüyü görünce çok sinirlendi ve tartışma yaşadık bende boşanalım mı ne yapmak istiyorsun dediğinde tokat attı daha sonra özür diledi şimdi bu tokat olayından aileme bahsetmeliyim mi sizce?? şimdi ise eşimle aramda bir problem kalmadı sonra konuştuk ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?