• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım??

daydreamer-23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
5
0
86
herkese öncelikle merhaba uzun süredir kafam karışık ve sizlere yazmak istedim henüz yeni evliyim ve evliliğimin 15.gününde eşim ile kavga ettim.nedesi ise teyzem ve dayılarımla ile ortak bir whatsap grubumuz vardı ve bu grupta dayım teyzeme şaka olsun diye müstehcen bir görüntü göndermiş ve eşim bu görüntüyü görünce çok sinirlendi ve tartışma yaşadık bende boşanalım mı ne yapmak istiyorsun dediğinde tokat attı daha sonra özür diledi şimdi bu tokat olayından aileme bahsetmeliyim mi sizce?? şimdi ise eşimle aramda bir problem kalmadı sonra konuştuk ettik

Son düzenleme:
hemen eski halime dönmedim bu olay olalı üzerinden 15 gün gibi bir süre geçti bende nasıl devam edeceğimi önerilerinizi almak için yazdım...

Görüntünün içeriğini bilmiyoruz,müstehcen ama ne kadar müstehcen?

Dayıma göre kolları açık bir kadın fotoğrafı müstehcendir,olay çıkarır.

Amcama göre bikinili bir kadın fotosu bile normaldir,umursamaz.

Ayrıca akrabaların olduğu bir grupta samimiyetin olduğu bir grup olsa da böyle paylaşımları seviyesiz buluyorum ben.

Tokat olayına gelince..

Değil müstehcen görüntü,fuhuş yaparken bile yakalasa -sizi tenzih ederim- böyle bir şeye hakkı yok eşinizin.

Olayı ailelere taşımadan kendiniz çözün bence.Siz anlaştınız,siz evlendiniz,siz geçiniyorsunuz,siz kavga ettiniz.

Problemle karşılaşınca çocuk gibi ailelere koşmak neden?

Gerçekten haklıysanız,hakkından gelirsiniz eşinizin.Yok edepsiz ve saldırgansa salın yakasını gitsin.

15 günlük evlilikte boşanma lafı hemen geçmemeliydi. Onun yerine resmi gönderen ben değilim ne bu fevri çıkışın? Şu an üzüyosun beni deseydiniz bu olmazdı. Ki ilerde ciddi anlamda boşanmak istiyorum deseniz bile adam ciddiye almaz bu defa..

Hadi siz söylemiş bulunmuşsunuz eşiniz olcak aciz de tokat atmış. Şimdi bunu bu kadar kolay affederseniz bunun sonu gelmez. Eşinizle önce bu durumu çözün. Emin olmadan da ailenizi işin içine katmayın çünkü siz iyi olurken (şu olaydaki gibi) aileler kin büyütmeye başlıyo içlerinde..

dayının gönderdiği fotograftan laf nasıl boşanmaya gitti ve nasıl sana tokat olarak döndü anlamadım.

yetişkin değil misiniz?

şimdi bunun yetişkinliğe nasıl bağladınız bende onu anlamadım dayımın gönderdiği fotoğraftan sonra eşim bunu nasıl dediğinde bende konuyu kapatmaya çalıştım ve üzerine gidip konuşmadım çözemedik konuyu ve tartışma sonucunda boşanalım mı dedim ve de ondan sonra tokat attı

O görüntü ile sizin kavga etmeniz ne alaka onu anlamadım ? İş oraya kadar nasıl uzadı ? Madem sinirlendi size ne ? Sizin müdahale edeceğiniz nokta nerede ? Kendi haline neden bırakmadınız? Arkadaş grubu değil aile grubu sonuçta değil mı ? Boşanalım deyince tokat geleceğini sanmıyorum ne oldu da o tokadı yediniz ?

Ben bunun bir kerelik ve sinirden olan bir sey oldugunu dusunmuyorum.Ortada sinirlenecek bir sey yokken bile tokat atan adam bunu sadece tokatla birakmaz,devami da gelir.
Iyi dusunun
Ailenize soylemekten cok ben bu adamla nasil yasarim onu dusunun

şimdi şöyle bir durum var eşim gruptan ayrılmamı istedi ve de ben kabul etmedim görüntüyü çok ayıp karşıladığını ve kendisine hak vermem gerektiğini söyledi ben haklısın ya da değilsin demediğim için uzadı bu kadar

şimdi şöyle bir durum var eşim gruptan ayrılmamı istedi ve de ben kabul etmedim görüntüyü çok ayıp karşıladığını ve kendisine hak vermem gerektiğini söyledi ben haklısın ya da değilsin demediğim için uzadı bu kadar
çok kolay affetmişsin ya da hazmetmişsin gibi geldi bana
bu kadar çabuk bu raddeye gelmemeliydiniz :kahve:

herkese öncelikle merhaba uzun süredir kafam karışık ve sizlere yazmak istedim henüz yeni evliyim ve evliliğimin 15.gününde eşim ile kavga ettim.nedesi ise teyzem ve dayılarımla ile ortak bir whatsap grubumuz vardı ve bu grupta dayım teyzeme şaka olsun diye müstehcen bir görüntü göndermiş ve eşim bu görüntüyü görünce çok sinirlendi ve tartışma yaşadık bende boşanalım mı ne yapmak istiyorsun dediğinde tokat attı daha sonra özür diledi şimdi bu tokat olayından aileme bahsetmeliyim mi sizce?? şimdi ise eşimle aramda bir problem kalmadı sonra konuştuk ettik

kadınlar ortada fol yok yumurta yokken her tartışmada boşanalım dedi mi bi erkeğe gelenler geliyor. tokatı savunmuyorum her türlü şiddete karşımı ama belli ki fevri bir davranış. özrünü diledi ve bir daha yapmamaya söz verdi ise ve gerçekten bir daha tekrarlanmazsa ota çöpe boşanmak çok yanlış. bi de biz tek taraflı dinliyoruz bakalım sen o tartışmada adama neler dedin.
neyse deneyimli bir evli olarak evinizin içindeki her şeyi ailenize yetiştirmeyin. kötünüzü açık etmeyin ne siz ne de eşiniz. sonra aileler durduk yere karşı tarafa cephe alıyorlar gereksiz müdahillik.
siz yetişkin bireylersiniz kendi evinizi de kurduysanız yaşadıklarınızı evinizin içerisinde tutmayı bilin. 5 yaşındaki çocuklar gibi anne-baba diye koşmamayı öğrenin.

anne babaya sorunları ulaştırmak bence yersiz bir davranış

kendiniz halledin

tokat yedikten sonra bunu sindirmişsiniz zaten

üzerine birde başkalarını üzmeyin

Dayın teyzenee niye müstehcen bi görüntü gonderiyo yada nasıl bi goruntu ? Eşinin sinirlenecegi kadar garip bi goruntuyse çık zaten o gruptan ne işin var. Eşin de hatalı Niye tokat atıyo ki. Ama sende hatalısın.işin nereye gideceğini bilmeden Niye hemen bosanmaktan bahsediyorsun? Kadir kıymet bilmek laZım cancağıZım en ufak bi kavgada kırıp dokmemek laZım.. Birde ailene en ufak şeyi iletme hemen. Valla gereksiz bi konu uzar gider nerde olduğunu sasiriverirsin bi anda canım. Ufak şeyler tartışma yaratmasin bidaha umarim.huzurlu kalman dileğiyle..

Back
X