Merhaba 1.5 ay önce biriyle tanıştım.ilk sohbetlerimiz güzeldi sonra buluşmaya karar verdik yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için araba ile sakin bir yere gitmeye karar verdik.biraz muhabbet ettikten sonra yakınlaştık.sonra bana soğuk davranmaya başladi.daha önceden böyle bir şey yaşamış olduğumu anlamış.
Ben olmadığını söyledim neyse devam ettik konuşmaya ama eskisi gibi değildi ikinci buluşmayı gerçekleştirdik konuştuğumuzda bana karşı hisleri olduğunu anlıyorum gözlerime bakıyor uzun uzun
Bana olmadığını söyledi seni sevemiyorum dedi ben çok hoşlandım ne yapmalıyım sizce ?
Evet öyle oldu ne yapmalıyım varmı bir çözümüIlk bulusmada yakinlastiysaniz karsi taraf farkli anlamlar yuklemis olabilir.
Evet öyle oldu ne yapmalıyım varmı bir çözümü
yol ver gıtsın bacım..!Merhaba 1.5 ay önce biriyle tanıştım.ilk sohbetlerimiz güzeldi sonra buluşmaya karar verdik yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için araba ile sakin bir yere gitmeye karar verdik.biraz muhabbet ettikten sonra yakınlaştık.sonra bana soğuk davranmaya başladi.daha önceden böyle bir şey yaşamış olduğumu anlamış.
Ben olmadığını söyledim neyse devam ettik konuşmaya ama eskisi gibi değildi ikinci buluşmayı gerçekleştirdik konuştuğumuzda bana karşı hisleri olduğunu anlıyorum gözlerime bakıyor uzun uzun
Bana olmadığını söyledi seni sevemiyorum dedi ben çok hoşlandım ne yapmalıyım sizce ?
Sendeki de nasıl cesaret?!! Sadece mesajlaştığın telefonda görüştüğün ve daha önce görmediğin bilmediğin biriylr tenhalarda menhalarda buluşuyorsun. Çok yanlış yapmışsın.
Daha önceden birbirimizi gördükSendeki de nasıl cesaret?!! Sadece mesajlaştığın telefonda görüştüğün ve daha önce görmediğin bilmediğin biriylr tenhalarda menhalarda buluşuyorsun. Çok yanlış yapmışsın.
O olaydan sonra yakinlasmadik niyeti kötü değilde yaşadığımız yer küçük olunca böyle oldu ben çok hoşlandım ondan nasıl unutcam bilmiyorumyol ver gıtsın bacım..!
madem o kadar namus duskunu kendısı nıye sana daha ılk bulusmada yaklasıyor???
hem ılk bulusmada neden ınsan sakın yere gıder ve arabada takılırdı tek sebebı var sevısmek yada fızıken yakınlasmak ıcın bunu dusunemedınız mı? bırsey yasayın yada yasamayın bu sızın tercıhınız ama adama bu gorusu sız vermısınız...
Bana olmadığını söyledi seni sevemiyorum dedi
Ben hiç tanımadığım biriyle çıkıp buluşmadim gittiğimiz yer aşırı tenha değilYas kac bilmiyorum ama cahil cesareti dedikleri bu olsa gerek
Ilk defa gorustugun biriyle arabaya binip tenha bo yere gitmek nedir yakinlasmak nedir bunu goze aldigina gore seni o an icin kullanip bi daha aramama ihtimalinide kabul etmis oluyosun adam demekki oyle bi kiz dedi belkide..
Olan olmus ama daha kotusude olabilirdi insanlara bi kadar cabuk guvenmeyin hergun neler oluyor orda irzina gecip sonra cekse vursa b*k yoluna gittiginle kalacaksin daha hala adam niye boyle yapiyo diyecegine ben nasil boyle bi hata yaptim kafam aklim nerelerde de bi silkelen kendine gel tuhaf olan adam degil sensin heryer bu tip adamlarla dolu sen kendini koruyacaksin
Cinsellik yaşamışkendisi senden önce kimseyle yakınlaşmamış mı?
Bende söyledim bunu ben ilk buluşma da bunları yaşayınca ciddi düşünemiyorum diyorÖff ..
Kendi kendinize öpüşmediniz heralde, karşılıklı öpüştünüz.
Öpmeseymiş madem test mi yapmış bakalım öpüşmeyi biliyor mu diye?
Bırakın Allahaşkına bir de ne yapayım diyorsunuz?
Merhaba 1.5 ay önce biriyle tanıştım.ilk sohbetlerimiz güzeldi sonra buluşmaya karar verdik yaşadığım yer küçük bir yer olduğu için araba ile sakin bir yere gitmeye karar verdik.biraz muhabbet ettikten sonra yakınlaştık.sonra bana soğuk davranmaya başladi.daha önceden böyle bir şey yaşamış olduğumu anlamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?