Ne yapmalıyım ?

Evet öyle o erkekmis mantığı

B

Bende söyledim bunu ben ilk buluşma da bunları yaşayınca ciddi düşünemiyorum diyor
Çok pişmanım bunları yaşadığım için kendime çok kızıyorum
Adamın zihniyet belli, daha açık olamazdı.
Kendi her haltı yiyecek.
Bunları yaşadığı kızla ciddi düşünemeyecek.
Sonra da gidip, kendine göre hiçbirşey yaşamamış olan biriyle evlenecek.
Prim vermeyin bu tiplere.

Ben kendisine en başta dedim ben ciddi düşünüyorum amacım seni tanımak dedim
İkinci buluşmada tekrar yaklaşmak istedi
Ben geri durdum sonra ben suçlu oluyorum dedim yok öyle birşey dedi

tatlım ilk bulusmadan 3-4 level atlayinca adamda heyecan kalmamis..kendini harap etme..emin ol karsina daha iyisi cıkacaktır yeter ki kendini agırdan al

tatlım ilk bulusmadan 3-4 level atlayinca adamda heyecan kalmamis..kendini harap etme..emin ol karsina daha iyisi cıkacaktır yeter ki kendini agırdan al
Hep yanlış insanlar çıkıyor bıraktıkları hasarlar daha çok hata yaomama neden oluyor çok yoruldum artık

Ben kendisine en başta dedim ben ciddi düşünüyorum amacım seni tanımak dedim
İkinci buluşmada tekrar yaklaşmak istedi
Ben geri durdum sonra ben suçlu oluyorum dedim yok öyle birşey dedi
İlk öpüşmede olan lafı söyleyip, 2.sinde tekrar yaklaşmasından niyeti belli zaten.
Ciddi düşünemiyorum da demiş.
Tipik yurdum erkeği.

Kaynım gecenlerde yeni tanistigi bir kızın fotosunu gösterip durdu, icim ısındı cok samimi diye,ilkin arkadas ortaminda, sonrasinda yalnız bulusmuslar ve kız arabayı tenha bir yere cek dediginde kaynım telle ugrasip bir bahaneyle kızı evine bırakmis o gunden beri görüşmüyorlar...Bu da bir bakıs acisi ve yasam tarzi.. Ailecek evlenir artık diye sevinmistik....Şimdi ne desem ki!Azıcık tanıyin şu herifleri kim? hırlımı hırsızmı,tecavüzcümü nasıl bir cesarettir bu,şehir içi taşıma şoförü bile tecavüz edebilecek kapasite de bir memlekette bu ne gözü karalık....

B

Bende söyledim bunu ben ilk buluşma da bunları yaşayınca ciddi düşünemiyorum diyor
Çok pişmanım bunları yaşadığım için kendime çok kızıyorum

Sizin için iyi bir test olmuş, karaktere bak ya, ilk buluşmada yaşayınca düşünemiyormuş. Kendi ne b. yemeye yapyıor o zaman. Şöyle tiplere prim vermeyin allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…