• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Adek27

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
10
1
6
35
Mrb ben 26 yaşında genç bi anneyim. Çocuğum 7 aylık. Eşimle ciddi sorunlarım var. Fakat ona göre hiç bir şey yok benim Piskolojim bozuk ve tedavi görmem lazım. Eşimle 7 sene çıktık farklı memleketlerin insanıyiz. Birbirmizi çok seviyorduk fakat nisan olana kadar
1. Nisan günü elbisem yetişmedi diye kavga etti ve nişan dediğim evin içinde olan ufak bişey
2. Kaynanam dünyaları burnumdan getirdi para harcamamak için
3. Kına gecemi tek başıma ben yaptım kimse yoktu Gelmedi ler
4. Düğün günü gelinligimin kolu açık diye kayinbabam elini vermedi gözümün yaşı ile eve gittim.
5. Doğum yaptım kaynanam bizi idare ediceksin dışardan geldik diyip ağzıma etti.
Ve en son eşim doğumda yaşanan olaylardan sonra bana el kaldırdı ve 1 haftalik logusaydim. Annem girdi araya bende gururunu kıracak sözler sarf ettim. Beni evden kovdu 10 gün annemlerde kaldim sonra eve dönmek zorunda kaldım. Oldurmesinden yada intihar etmesinden korktuğum için.
Şimdi polis okulunda okuyor ve evlenince de uzun süre çalışmadı eve de baktım. Şimdi de bakıyorum ve hala ailesinin yanında benden daha kötüsü yok. Hiç bi şekilde umurlarinda değilim bişeye ihtiyacım var mı yok mu umurlarinda değil.
Eşim eskisi gibi değil ailesine toz kondurmuyor ve daha acısı beni anlamıyor. Konusamiyoruz. Hrseyi benden bekliyor ve ben artık kaldiramiyorum. Boşanmak çözüm değil biliyorum bebeğim daha 7 aylık babasız büyütmek ne kadar doğru veya neler yaşayacağım. Düzelsin istiyorum düzelmiyor
Simdi tayini cikicak bu arada benim is dolayısıyla benim memleket de yaşıyoruz. Gitsem işten çıkıp evde oturcam bu kez bana yaklaşımı nasıl olucak. Kafayı yiycem gitmesem bu evlilik devam edemiycek sizce ne yapmalıyım. Geçmişi kapatıp önüme mu bakmaliyim yoksa bu adamla olmuyor zaten diyip işime devam mı etmeliyim

Mrb ben 26 yaşında genç bi anneyim. Çocuğum 7 aylık. Eşimle ciddi sorunlarım var. Fakat ona göre hiç bir şey yok benim Piskolojim bozuk ve tedavi görmem lazım. Eşimle 7 sene çıktık farklı memleketlerin insanıyiz. Birbirmizi çok seviyorduk fakat nisan olana kadar
1. Nisan günü elbisem yetişmedi diye kavga etti ve nişan dediğim evin içinde olan ufak bişey
4. Düğün günü gelinligimin kolu açık diye kayinbabam elini vermedi gözümün yaşı ile eve gittim.
5. Doğum yaptım kaynanam bizi idare ediceksin dışardan geldik diyip ağzıma etti.
Ve en son eşim doğumda yaşanan olaylardan sonra bana el kaldırdı ve 1 haftalik logusaydim. Annem girdi araya bende gururunu kıracak sözler sarf ettim. Beni evden kovdu 10 gün annemlerde kaldim sonra eve dönmek zorunda kaldım. Oldurmesinden yada intihar etmesinden korktuğum için.
Şimdi polis okulunda okuyor ve evlenince de uzun süre çalışmadı eve de baktım. Şimdi de bakıyorum ve hala ailesinin yanında benden daha kötüsü yok. Hiç bi şekilde umurlarinda değilim bişeye ihtiyacım var mı yok mu umurlarinda değil.
Eşim eskisi gibi değil ailesine toz kondurmuyor ve daha acısı beni anlamıyor. Konusamiyoruz. Hrseyi benden bekliyor ve ben artık kaldiramiyorum. Boşanmak çözüm değil biliyorum bebeğim daha 7 aylık babasız büyütmek ne kadar doğru veya neler yaşayacağım. Düzelsin istiyorum düzelmiyor
Simdi tayini cikicak bu arada benim is dolayısıyla benim memleket de yaşıyoruz. Gitsem işten çıkıp evde oturcam bu kez bana yaklaşımı nasıl olucak. Kafayı yiycem gitmesem bu evlilik devam edemiycek sizce ne yapmalıyım. Geçmişi kapatıp önüme mu bakmaliyim yoksa bu adamla olmuyor zaten diyip işime devam mı etmeliyim
tabiki işine devam et ne demek boşanmakla olmuyor? Bal gibi oluyor böyle babadansa babasız olmak daha iyi emin ol kendi ayaklarının üstünde durup adamı besledin kıymet bilmedi işin gücün olmasa kim bilir neler yapar bu adam için işini gücünü yakmaya değmez düzelir diye bir şey yok bunu unut

Boşanmış ve çocuklu bir sürü kadın var canım tabiki zorlukları vardır ama bebeğinin huzurlu bir ortamda büyümesi daha önemli.İşinide sakın bırakma..Kendi ayaklarının üzerinde durmaya devam.Fazlalıklardan kurtul..

İki türlü de bu evlilik sürmeyecek gibi görünüyor size değer vermeyen saygı duymayan bir eş için ağzınızla kuş tutsanız suçlu olursunuz

Hemen Ayrılma sende işini bahane et gitme onu zaten Doğu'ya falan verirler ya da iş bulabileceğin bir Şehirse git ama hayat her acıdan zor olacak senin için eğer Evliliğin bittiğine inanıyorsan ayrıl

Bir çocuk doğurmuşsun ama evde iki çocuk bakıyorsun. Bırak anası çeksin derdini . Madem memleketindesin, ver çocuğunu annene ,çalışmaya devam et .kocanı da aldigin yere iade et ..

Gidip isinden olma, esinden ol. Cunku bu adamdan hayir gelmez. Evliligi yurutmek icin cabasi da yok. Artik fedakarlik yapma. O tayin istiyorsa gitsin, sen isinden olma. Isinden olursan hic degerin olmayacak, bir de adamin eline bakacaksin. Zorla yurutulmsye calisan bir evlilik icin isi birakmak gibi bir hataya umarim dusmezsin. Bazen bosanmakta da hayir vardir ki seninki de oyle gorunuyor.

Geçmişi kapatamazsın çünkü hep aynı şeyler tekrarlanıyor.
Bence psikologa gitmekte çözüm değil,
önce psikolojoni bozanlardan kurtulman lazim

Bence de psikolojiniz bozuk,hala bu adamla oturuyorsunuz,bosanmak care degil diyorsunuz,cocugum var diyorsunuz. Ve bu evcil hayvan olan kocanizi beslemeye devam ediyorsunuz lohusa halinizle size el kaldirmasina ragmen !

Back
X