- Konu Sahibi philosophergirl
-
Babam kandırıldığını düşünecek büyük buyuk ihtimalle erkek arkadaşım masamıza oturup yemek yemiş bir insan o derece iyi bizimkilerle.Madem baban büyük tepki gösterir bi yerde görmüş beğenmiş yalanı en iyisi...
Kuzenlerin bizim adımız geçmesin diyorsa onları ifşa etmemeniz en doğrusu...
O kuzenin ben olsaydım benim vesile olduğumu sorun çıkacağını bile bile soylersen ben bir daha konuşmazdım seninle...
Nasıl diyeyim babam biraz bu konularda sıkıntılıKuzeninizi niye sorun edecek babanız ?
O kısmı anlamadım.
Normal şartlarda babanızın memnun olması lazım tanıdık biri diyeNasıl diyeyim babam biraz bu konularda sıkıntılı
Ee ozaman baştan doğruyu söyleseydin madem yalan söylemeyi sevmiyorsun. Baban su güne kadar ayni masada oturduğu insana kizimla nasil tanıştınız diye sormaz mi?Babam kandırıldığını düşünecek büyük buyuk ihtimalle erkek arkadaşım masamıza oturup yemek yemiş bir insan o derece iyi bizimkilerle.
Babam durumu bilmiyor bilse zaten aynı sofraya oturur mu?Yalana ne gerek var ki? İki konuşur susar. Hem tanıdık birinin tanıştırması daha iyi. Hayır sevgiliniz evinize girip çıkıyor aileniz bunu sorun etmiyor ama akraba tanıştırdı diye sorun ediyor? Yeni nesil babalar da bir tuhaf oldu artık :)
e o zaman bizim evde yemek yerken gördüm beğendim de.Babam kandırıldığını düşünecek büyük buyuk ihtimalle erkek arkadaşım masamıza oturup yemek yemiş bir insan o derece iyi bizimkilerle.
Sen doğruyu söylemezsen babanda kandırıldığını düşünmez...Babam kandırıldığını düşünecek büyük buyuk ihtimalle erkek arkadaşım masamıza oturup yemek yemiş bir insan o derece iyi bizimkilerle.
Babanız sevgili olduğunuzu bilmiyor mu yani? Sofraya ne diye oturuyor?Babam durumu bilmiyor bilse zaten aynı sofraya oturur mu?
Neden kız turşunu mu kuracak baban? :)Babam durumu bilmiyor bilse zaten aynı sofraya oturur mu?
Kuzenimle ve aynı zaman da abimlerle arkadaşBabanız sevgili olduğunuzu bilmiyor mu yani? Sofraya ne diye oturuyor?
Ha daha sevgili olduğunuzu bilmiyor öyle mi? Bunu belirtmemişsiniz ama. E normal tanıştık diyemezsiniz çünkü kuzen ve abiyle arkadaş olan bir insanı yolda gördüm tanıştım diye babanıza yutturamazsınız!Kuzenimle ve aynı zaman da abimlerle arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?