- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Babam erkek arkadaşımın sevgilim olarak aile ile bu kadar samimi olmasını problem çıkarıp beni kandırnız deyip problem çıkarabilir. Kuzenim konusuna gelince de kızıma koca bulmak sana mi kaldı diye problem çıkarabilir.Konu sahibi bi düzgün anlatsan olayı
İçim şişti
Bundan bundan sebep babam onaylamaz demek bu kadar zor olmamalı dimi !!!
Oh be anladık şimdi olayıBabam erkek arkadaşımın sevgilim olarak aile ile bu kadar samimi olmasını problem çıkarıp beni kandırnız deyip problem çıkarabilir. Kuzenim konusuna gelince de kızıma koca bulmak sana mi kaldı diye problem çıkarabilir.
E babanız bu adamın sevgiliniz olduğunu bilmiyorsa "bir yerde görmüş beğenmiş" demeniz ne alaka? Aynı masaya oturmadınız mı çoktanBabam erkek arkadaşımın sevgilim olarak aile ile bu kadar samimi olmasını problem çıkarıp beni kandırnız deyip problem çıkarabilir. Kuzenim konusuna gelince de kızıma koca bulmak sana mi kaldı diye problem çıkarabilir.
Sanırım öyle ya da çok ayrıntılı düşünüyorumZaten tanıdığı biri olduğundan,şurada tanıştık demene gerek yok.İsteyecekler diyeceksin,kim diye sorduğunda şu diyeceksin,bitti.Tanıdığı insan için sormaz nasıl tanıştın diye.Soru mantıksız olmaz mı sence de?Heyecandan sağlıklı düşünemiyorsun sanırım:)
+1Madem baban büyük tepki gösterir bi yerde görmüş beğenmiş yalanı en iyisi...
Kuzenlerin bizim adımız geçmesin diyorsa onları ifşa etmemeniz en doğrusu...
O kuzenin ben olsaydım benim vesile olduğumu sorun çıkacağını bile bile soylersen ben bir daha konuşmazdım seninle...
Diyecektim yine kim hortlattı konuyuKizlar bu konuyu açaĺı uzun zaman oldu ama yine de yazmak istedim. Temmuz 2019 da nişanladık bu sene kismetse Ekim de evleniyoruz. Süreçte bazı sıkıntılar yaşasakta her şey yolunda şükür. Bu ara da kuzenim ve eşiyle de 2 sene oldu başka sebeplerle küstuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?