Merhaba arkadaşlar çok önemli bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum
Ben bir çocukla konuşmaya başladım önceden 2 3 sene arkadaştık mesajlaşıyorduk arkadaşça yüz yüze görüşmedik okul zamanı gördüm o kadar ondan çok hoşlanıyorum ve ben ondan hoşlandığımı söyledim o da deneme kararı aldı olabilir diye ama güzel konuşuyoruz onun da bana ilgisi varmış o yüzden kestrip atmadı olayın asıl bombası ve icten çıkamadığım noktası şu
Ben onu tanımıyordum okul zamanı yani bundan 7 8 yıl öncesi 2 arkadaşıyla çıktım (o zamanlar hoslandigim cocugu tanimiyorum) cahildim yaptım bir hata biriyle çıplaktım seviştim evine gittim diğeriyle seviştim kendi evime geldi ama bakireyim çok utanç verici zaten nasil pişman oldum tövbe ettim kendim biliyorum ve ortak arkadaşlar var arada bu hoşlandığım çocukta eski sevgililerimi tanıyan ortak arkadaşlarla konuşuyor görüşüyor ( ortak arkadaşlar da 3 4 tane falan onlarda havalı) okul zamanı herkes birbirini tanıyor haliyle ama hoşlandığım çocuk o 2 sevgili olduğum çocukla görüşmüyor ama aynı yerde oturuyor hepsi ortak arkadaşlar eski sevgililerim ve hoşlandığım çocuk.
Benim korkum ben bir adım attım evet ama bunu düşünemedim ileride bir sorun olup benim karşıma çıkar mı benim arkamdan okul zamanı atıp tutmuşlarmıdır bilmiyorum ama 2 çıktığım çocuk tam piçti her şeyi söyleyip adımı çıkarmış olabilirler veya olamazlar veya ben hoşlandığım çocukla çıktığımı öğrenirlerse ortak arkadaşlar arkamdan atıp tutarlar mı inanın bu sorular aklımda uçuşup duruyor ama içim hiç rahat değil ailesi öğrenirse istemez bile siz ne dersiniz ne yapmalıyım mantıklı düşünüp uzaklaşmak istiyorum ama kalbime söz geçiremiyorum biraz uzun oldu ama beni anlıycağınızı düşündüm