Evet acil sizin için sorun yaratmıyor olabilir cahil bir dönemden bahsediyoruz fikrinizi merak ettim sadeceGercekten cok acilmis
Ayrica o naneleri yemeden önce düsüncektin.tabiki ortaya cikma ihtimali var.
Herşey ortaya çıkmadan görüşmeyi kes. Ortak arkadaşlarsa elbette ortaya çıkarMerhaba arkadaşlar çok önemli bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum
Ben bir çocukla konuşmaya başladım önceden 2 3 sene arkadaştık mesajlaşıyorduk arkadaşça yüz yüze görüşmedik okul zamanı gördüm o kadar ondan çok hoşlanıyorum ve ben ondan hoşlandığımı söyledim o da deneme kararı aldı olabilir diye ama güzel konuşuyoruz onun da bana ilgisi varmış o yüzden kestrip atmadı olayın asıl bombası ve icten çıkamadığım noktası şu
Ben onu tanımıyordum okul zamanı yani bundan 7 8 yıl öncesi 2 arkadaşıyla çıktım (o zamanlar hoslandigim cocugu tanimiyorum) cahildim yaptım bir hata biriyle çıplaktım seviştim evine gittim diğeriyle seviştim kendi evime geldi ama bakireyim çok utanç verici zaten nasil pişman oldum tövbe ettim kendim biliyorum ve ortak arkadaşlar var arada bu hoşlandığım çocukta eski sevgililerimi tanıyan ortak arkadaşlarla konuşuyor görüşüyor ( ortak arkadaşlar da 3 4 tane falan onlarda havalı) okul zamanı herkes birbirini tanıyor haliyle ama hoşlandığım çocuk o 2 sevgili olduğum çocukla görüşmüyor ama aynı yerde oturuyor hepsi ortak arkadaşlar eski sevgililerim ve hoşlandığım çocuk.
Benim korkum ben bir adım attım evet ama bunu düşünemedim ileride bir sorun olup benim karşıma çıkar mı benim arkamdan okul zamanı atıp tutmuşlarmıdır bilmiyorum ama 2 çıktığım çocuk tam piçti her şeyi söyleyip adımı çıkarmış olabilirler veya olamazlar veya ben hoşlandığım çocukla çıktığımı öğrenirlerse ortak arkadaşlar arkamdan atıp tutarlar mı inanın bu sorular aklımda uçuşup duruyor ama içim hiç rahat değil ailesi öğrenirse istemez bile siz ne dersiniz ne yapmalıyım mantıklı düşünüp uzaklaşmak istiyorum ama kalbime söz geçiremiyorum biraz uzun oldu ama beni anlıycağınızı düşündüm
Şimdi ben hoşlandığımı söyledim nasil sohbeti keserim onu düşünmeye başladım acaba 1 kere görüşüp hoşlanmadım falan mı desem 2 3 yıllık arkadaşlığımız var bir yerdeHerşey ortaya çıkmadan görüşmeyi kes. Ortak arkadaşlarsa elbette ortaya çıkar
Bu aralar kafamın çok karışık olduğunu farkettim aslında kimseyle görüşmesem daha iyi olur gibi vs de saçmalayıp saçmalamaman önemli değil. Eğer arkadaşlarından bir şeyler duyarsa işte o zaman çok üzülürsünŞimdi ben hoşlandığımı söyledim nasil sohbeti keserim onu düşünmeye başladım acaba 1 kere görüşüp hoşlanmadım falan mı desem 2 3 yıllık arkadaşlığımız var bir yerde
dikkate alıcam teBu aralar kafamın çok karışık olduğunu farkettim aslında kimseyle görüşmesem daha iyi olur gibi vs de saçmalayıp saçmalamaman önemli değil. Eğer arkadaşlarından bir şeyler duyarsa işte o zaman çok üzülürsün
Dimi hep şüpheyle yaşayacaksın aşkımı bile güzel yaşayamıycam acaba acaba mı diye diye insanın biraz da kendisinin rahat olması lazım gercekten cok iyi birisi ama benim yaptigim hatalar onu donup dolasip uzebilir onu geçtim ciddi bir sey olsa ailelerin duymasını kaldıramamBu aralar kafamın çok karışık olduğunu farkettim aslında kimseyle görüşmesem daha iyi olur gibi vs de saçmalayıp saçmalamaman önemli değil. Eğer arkadaşlarından bir şeyler duyarsa işte o zaman çok üzülürsün
Aynen öyle hata ben de ondan hoşlandığımı söyledim umut verdim duygularıma yenildim o kadar da güzel sohbetimiz var ki hata benim benim yüzümden ilerisi yokşu an uzaklaşmak zor gelir ama bi şekilde unutursun eğer uzaklaşmazsan ilerde çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın bilirsin insanlar cahillk tövbe etmş felan die düşünmez dibine kadar yargılarllar. gerek yok yolun başındaykrn bırak hayatına bak tamamen yabancı bi çevreden olması lazım artık
Bunu anlatmam imkansız ki kabul edecek karakterde birisi değil şu an sevgili bile değiliz duysa direk yol verir adım gibi biliyorum sanırım en iyisi pek fazla umut vermemek kararımdan dönmekHerşeyi olduğu gibi anlat erkek arkadaşına senden duymuş olsun
şu an uzaklaşmak zor gelir ama bi şekilde unutursun eğer uzaklaşmazsan ilerde çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın bilirsin insanlar cahillk tövbe etmş felan die düşünmez dibine kadar yargılarllar. gerek yok yolun başındaykrn bırak hayatına bak tamamen yabancı bi çevreden olması lazım artık
Kesinlikle ben o yerde oturmuyorum ama arkadaslar falan hep aynı yerde oturuyorlar muhakkak haberleri olur arkadaslari da havalı arkamdam atip tutmadıkları ne malum belirsiz her sey su an bile düşünüp kafaya takıyorsam ileride kafayı yerim içim rahat değil çünkü o kadar hoşlanıyorum ki ondan çok zor bi karar keşke geçmişimi düzeltme şansım olsaydışu an uzaklaşmak zor gelir ama bi şekilde unutursun eğer uzaklaşmazsan ilerde çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın bilirsin insanlar cahillk tövbe etmş felan die düşünmez dibine kadar yargılarllar. gerek yok yolun başındaykrn bırak hayatına bak tamamen yabancı bi çevreden olması lazım artık
Piç olduğunu sonradan anladım desem beni kandırdıklarından sonra?Eski çıktığın iki çocuğa da piç demişsin. Hemde 'piç olduklarını bile bile çıktım' demişsin. O zaman bunun adına hata dememelisin. Senin ki tercihmiş..
Ah keşke ben de yaşanmamış varsaysaydımOkumadım varsayacagım
Gerçi kimsenin kanıtı yok ki ben arkadaşlarının benim hakkımda atıp tutacağından korkuyorum sadece ciddi bir şey olsa sıkıntı doğurur aileler belki öğrenir dedikodusu bile yeter kafam o kadar karışık kigeçmişte ne yaşadığın kimseyi ilgilendirmez
bu konuda öncelikle dik durmalısın sen ezik durdukça karşındaki daha çok üstüne gelir
durduk yere konuyu açma
çocuk duyarda sana sorarsa o zaman evet zamanında bişeyler yaşandı inkar etmiyorum dersin ki buna bile gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?