Ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O değil de merdiven altı üniversite diye bir şey var mı gerçekten?

Bilmiyorum. Ama boyle bir sacmalik varsa gercekten, ancak merdiven alti bir kurumdur. Diploma falan vermez elbette ama hani kadinlari toplayip sozde egitim veriyorlardir diye dusunuyorum. Hayal gucumu daha fazla zorlayamadim.

Asbsndh yaaa gerçekten öyle ama bakıyorsun tanışma partisi adı altında siyasi gruplar jendi reklamini yapıyor yılbaşı partisi diye roman havası çalıyor. Edebimle sıkılırım daha iyi

Özellikle adı pek duyulmamış üniversitelerin mühendislik bölümlerinin bazılarında hiç erkek yokmuş. Hem üniversite çevresindeki evlerde sadece teyzeler yaşıyormuş. Evli olan teyzeler de kocalarını ilçe dışına taşımış. Hatta emlakçılar da kadınmış. Bir araştırın. İnşaat ve makine mühendisliğinde erkek sinek bile yokmuş. Kesin bilgi

Konu bu bölüme ait değil zaten ama içerik nedeniyle de bolca polemik yaratacak, dini içerikli yorumların yazılacağı bir konu olduğundan yorumlara kapatılmıştır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…