Leyla ile Mecnun'u sevenlere, Trt'nin Tutunamayanlar dizisini öneririm bu arada arkadaşlar@yuvarlanan asi bir panda @benneyanginlargordum leyla ile mecnun severlerini görmek beni mutlu ettiii ♥
Düşüncelerini sıkıntılarını anlatırsan yardımcı olmaya çalışırız tabikiyalnız biz dalga geçiyoruz da konu sahibinin eski konularına baktım, durumu hiç parlak değil. yaşı gerçekten de baya küçük.
@ M Morrxlx12 canım şaka bi yana kız üniversitesi diye bişey yok. ama üniversite lise gibi bir yer değil. sana kolay kolay istemediğin kişi bulaşmaz. okuduğun bölüme göre de bazen erkeklerle hiç muhattap olmuyorsun. istersen özelden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Evett çok izleyemezsem de denk geldikçe izliyorum sonra mutlaka baştan başlar izlerim onu da l&m gibiLeyla ile Mecnun'u sevenlere, Trt'nin Tutunamayanlar dizisini öneririm bu arada arkadaşlar
İzleyin muhakkak, ilerledikçe daha güzel oldu bölümlerEvett çok izleyemezsem de denk geldikçe izliyorum sonra mutlaka baştan başlar izlerim onu da l&m gibi
Dizilerde varArkadaşlar üniversitelerle ilgili bilginiz var mı ben sadece kızların olduğu kaliteli üniversiteler var mı bir de mesela içinnde yemek pişirebildiğin sıcak aile ortamı gibi yurt ev sistemi var mı böyle komşuların yaşlı teyzeler olan yerler var mı
Ya dalga geçme yaDizilerde var
Leyla ile Mecnun'da ilk sezon, 23. Bölümde vardı.
Evet var diye duydum tıpkı imam Hatip okulları gibi tek dalga geçmeyen sensin sağolharemlik selamlık üniversite mi arıyorsun ? yanlış mı anladım , türkiye cumhuriyeti için sordunuz değil mi , başka ülke için mi ?
Siz buraya dalga geçmeye mi geldiniz yoksa yardımcı olmaya mi2 sene disini sık sonra erasmusla suudi arabistana gidebilirsin
Umarım dalga geçmiyorsunuz neden önceki konularima bakıyorsunuz anlamıyorum benim gibi düşünen kişiler var bana bu konuda yardımcı olucaniza psikolojik destek aldınız mı diyorsunuzDiger konulariniza soyle bir goz atinca ortada dalga gecilemeyecek kadar ciddi bir sorun oldugu acikca goruluyor.
Psikolojik destek aliyor musunuz?
Umarım dalga geçmiyorsunuz neden önceki konularima bakıyorsunuz anlamıyorum benim gibi düşünen kişiler var bana bu konuda yardımcı olucaniza psikolojik destek aldınız mı diyorsunuz
Güzel bir cümle kurduğunuzu mu sanıyorsunuz imam hatip diye bir şey var karma değil anliycan başka gezegende yaşıyorsan orasını bilemiycemTurkiye Cumhuriyeti sinirlari icerisinde 12 sene egitim almis, 18 yasina gelebilmis bir insanin ulkemiz sinirlarinda egitimin KARMA olarak yapildigini bilmemesi icin ortada bir sorun olmasi gerektigini fark ettigimiz icin onceki konulariniza bakiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?