Güzel bir cümle kurduğunuzu mu sanıyorsunuz imam hatip diye bir şey var karma değil anliycan başka gezegende yaşıyorsan orasını bilemiycem
Ne kadar cahilce yorumlar yazıyorsunuz sizin adınıza üzülüyorum gerçektenYallah Arabistan'a
Ben de sizin adiniza üzülüyorum gerçekten eğitim fakültesine gidin %70 i kız fakülteninNe kadar cahilce yorumlar yazıyorsunuz sizin adınıza üzülüyorum gerçekten
Peki böyle bir üniversite Türkiye bulup size gösterirsem ne düşünürsünüz çok merak ediyorum üniversite okudun diye bu konuyu bildiğin anlamına gelmezUniversite egitiminden bahsetmiyor muyuz? Imam hatip ile universite egitiminin ne alakasi var. Universite egitimi karma yapilir. 12 sene temel egitim, 4 sene lisans, 2.5 sene yuksek lisans okudum Turkiye`de. Konuya hakimim oldukca. Sorunuza cevap veriyorum iste universite egitimi karma yapilir. Bunu bilmiyorsaniz bu yasa kadar sorun vardir. Bu kadar.
Bu resmen distopya.Arkadaşlar üniversitelerle ilgili bilginiz var mı ben sadece kızların olduğu kaliteli üniversiteler var mı bir de mesela içinnde yemek pişirebildiğin sıcak aile ortamı gibi yurt ev sistemi var mı böyle komşuların yaşlı teyzeler olan yerler var mı
Peki böyle bir üniversite Türkiye bulup size gösterirsem ne düşünürsünüz çok merak ediyorum üniversite okudun diye bu konuyu bildiğin anlamına gelmez
Peki böyle bir üniversite Türkiye bulup size gösterirsem ne düşünürsünüz çok merak ediyorum üniversite okudun diye bu konuyu bildiğin anlamına gelmez
Ya tamamDini eğitim almak isteyen birinin üniversiteye gitmek istemesi garip bir istek. Bi eğitim ya dini bilimler temellidir ya da pozitif bilimler. Hiçbir fen lisesi mezununun ben karma medrese arıyorum dediğini duymadım, aynı şekilde haremlik selamlık bir imam hatip eğitimi almış birinin üniversite araması da saçma. Yok illa istiyorum gideceğim diyorsan sen üniversiteye uyacaksın, bana uygun üniversite yok mu diyemezsin, ben bu şımarıklığın sebebiyle ilgili çok güzel toplumsal ve kültürel çıkarımlar yapardım da banlanmak istemiyorum.
Ay cok güldümAile ortamında, komşularla, teyzelerle üniversite tabi ki var. Bakınız; açıköğretim ya da uzaktan eğitim. Erkekler yok demek isterdim ama sınavdan sınava kızlı erkekli sınav yapıyorlar, inanır mısınız? İnsan hayret ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?