- 4 Mart 2016
- 87
- 30
- 38
- 33
- Konu Sahibi burcuyilmzz
-
Yol arkadaşın o senin bu yolda ne varsa iyi kötü beraber yasanmali.Esinde sıkıntı olsaydı bırakır miydin yani?Eşinin aklina böyle birseyi sokma sakinKizlar merhaba uzun zamandır giremedim fakat gundemim çok değişti önceden tüp bebek çikolata kisti nasıl hamile kalırım diyordum cinsel hayatımız Diyordum ama şimdi 1 tedavimiz daha var eğer olmazsa eşimden ayrılmayı düşünüyorum sizce yanlış bir karar mi? Benim bebeğim olmuyor diye onunda baba olma hakkını elinden almış oluyorum diye düşünüyorum ve aile kurabilmesi için hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.. lütfen yardım eder misiniz bana?
şu sorunun cevabını verin o zaman :Kizlar merhaba uzun zamandır giremedim fakat gundemim çok değişti önceden tüp bebek çikolata kisti nasıl hamile kalırım diyordum cinsel hayatımız Diyordum ama şimdi 1 tedavimiz daha var eğer olmazsa eşimden ayrılmayı düşünüyorum sizce yanlış bir karar mi? Benim bebeğim olmuyor diye onunda baba olma hakkını elinden almış oluyorum diye düşünüyorum ve aile kurabilmesi için hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.. lütfen yardım eder misiniz bana?
şu sorunun cevabını verin o zaman :
1)kuluçka makinesi olarak birbirimizi kullanmak için mi evlendik?
2)aşık olduğumuz insanla iyi günde kötü günde bir aile olmak için mi evlendik?
çocuğunuz olmak zorunda değil ki, evlat edinebilirsiniz, hayvan sahiplenebilirsiniz ya da ikiniz başbaşa bir ömür sürebilirsiniz.önemli olan sizin baş başa bir aile kurmayı becerebilmeniz.
çok yanlış düşünüyorsunuz, dediklerimi de nasıl isterseniz öyle almışsınız, neyse keyfiniz bilir.(he bu arada dipnot geçiyim şahsen yanıp tutuşmuyorum, ben de bi kadınım ama kendim çocuk yapma düşüncesinden oldum olası uzağımdır) . ister tedavi olun düşüncelerinizi iyileştirin çünkü aile olmak kavramınız bile çok yanlış,kadınlar hakkındaki düşünceleriniz de keza öyle. isterseniz kendinizi depresyondan depresyona sürükleyip boşanın hayat sizin beni ilgirmez.Evet kuluçka makinesi değiliz fakat aile olabilmek için evlendik. Aileden kastım da üremek çünkü gudumuzde var.. iyi günde kötü günde evet ama şöyle düşünün bir de ben bebeğim olmadı diye mutsuzum psikolojim aman yapacak bişey yok diyen bir kadın değilim maalesef. Ben mutsuzluhummu eşime yansitiyorum olur olmadık yere ağlamalar çevremde hamile kalanları görünce içimin burkulması ki bu burkulma maalesef aramızı aciyor. Ben üzerimdeki sorumluluktan dolayı karsimdakini de mutsuz etmeye başladım. Siz kuluçka olarak adlandirabilirsinjz fakat her bakımdan mutlu olma ihtimalini elinden almamak olarak adlandiriyorum ben. Maalesef ki herkese normal gelmiyor bu psikoloji ben üzülüyorum ve uzuyorum. Ve hepimiz o kuluçka diye küçümseyerek konuştuğunuz şey için yanıp tutusuyoruz.
çok yanlış düşünüyorsunuz, dediklerimi de nasıl isterseniz öyle almışsınız, neyse keyfiniz bilir.(he bu arada dipnot geçiyim şahsen yanıp tutuşmuyorum, ben de bi kadınım ama kendim çocuk yapma düşüncesinden oldum olası uzağımdır) . ister tedavi olun düşüncelerinizi iyileştirin çünkü aile olmak kavramınız bile çok yanlış,kadınlar hakkındaki düşünceleriniz de keza öyle. isterseniz kendinizi depresyondan depresyona sürükleyip boşanın hayat sizin beni ilgirmez.
1. arkadaşımızın dediği gibi siz eşinizde böyle birşey olsa onu bırakacakmıydınız 2. anne olmayı çok isteyebilirsiniz bu çok normal ama madem çok istiyorsunuz hemen neden pes ediyorsunuz yorulmussanız ara verin sonra yine deneyin 10. denemede bile evlat sahibi olan var. maalesef herkese bir tepside aynı şartlarda sunulmuyor bazı şeyler Allah göstermesin ama birsürü evladı vefat eden aileler var onlar ayrılıyorlar mı . istediğiniz amaç uğruna savaşın bence Allah gönlünüze göre versin evlat hasreti ile kimse yanıp tutuşmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?