Ne yapmalıyım ?

Eşinizin de cinsel hayatı sorunluymuş zaten. Siz o zaman boşanalım en iyisi benim de tatmin olma hakkım var diye düşündünüz mü? Düşünmediyseniz kendinize niye bu haksızlığı yapıyorsunuz? Beraber kalmak istedikten sonra evlatlık da edinebilirsiniz, niye ayrılmak?

bu platformdan uzak durun
Çok fevrisiniz. gizemliasli yazdıklarında kimseyi yargılamamış ne sizi ne başkasını.Ayrıca yukarıda yazdığınız cümle hiç hoş değil.Farklı fikirlere hoşgörülü olmayacaksınız ya da olamayacaksanız siz bu platformdan uzak durmalisiniz.

Ailesiniz siz. Çocuğunuz olsun yada olmasın.
Bugün terk edip gitseniz kendine göre birini bulup evlenecek mi bakalım? Yada çocuğu olacak mı? Bunu isteyecek mi?
Evlenmek için evlenmiyoruz sevdiğimiz için evleniyoruz. Ortada bırakmak bu da.
Onun olmasa siz bırakır mıydınız?

Kizlar hepinize teşekkür ederim yanlış anladıysam da alinganligima verin kusura bakmayın sadece bir dusunceydi ve yanlış mı dusunuyorun diye sordum cevapladiniz . Bazılarınız da keşke sormasaydim dedirttiniz ama yinede teşekur ederim. Evlat edinmeyi düşünmüyorum. İnşallah gün gelir de burdan güzel haberlerimi size de veririm hepinize tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…