- 12 Nisan 2020
- 364
- 399
- 23
- Konu Sahibi mandalina95
-
bakıcaz tabiEsiniz ne diyor?
Anne babaya gelin bakar mantığı var demek ki. keşke çözebilsem.Basliga cevaben ve diger okudugum bir konunun etkisiyle derhal cocuk yapin diyorum
saka bir yana, sirayla bakmayi neden kimse dusunmuyor? Tek erkek diye sadece esiniz mi bakmaliymis anne babasina? Digerlerinin de annesiyle babasi ya, o bakimdan soyluyorum
sanki bizim anamız babamız yok. ağaç kovuğundan çıktıkBizimkiler de aynı
Eşim ailenin en küçük oğlu olduğundan kaynana ve kayinpedere ben bakacak mışımsanki diğerleri evlat değilmiş gibi
Esinize ve gorumcelerinize diyin ki ben o kadar anne-baba bakma derdinde olsaydim otururdum babamin evinde onlara bakardim. Ben aile kuracagimi sanip evlendim ama size bedava bakici lazimmis belli kiAnne babaya gelin bakar mantığı var demek ki. keşke çözebilsem.
aslında söylenecek çok şey var da. yeni evliyim kalp kırmak istemiyorum.Esinize ve gorumcelerinize diyin ki ben o kadar anne-baba bakma derdinde oldaydim otururdum babamin evinde onkara bakardim. Ben aile kuracagimi sanip evlendim ama size bedava bakici lazimmis belli ki
Aynen öylesanki bizim anamız babamız yok. ağaç kovuğundan çıktık
ağızlarının payını alıp otururlardı sanırımCok isterdim bes gorumcem olsun ve su bos muhabbeti bana yapmaya yeltensınler.
Okadar uzuluyorum kı bu gorumceler baskalarının gorumcelerı diye anlatamam.
Ve bunda ciddiyim
Benim olmalıydı besi de.
Simdi buraya ne yazsam bos.ağızlarının payını alıp otururlardı sanırım
Simdi kirmazsaniz daha cok uzulursunuz. Kaldi ki onlar sizi kiriyor su an, bakin gecenin 3’u olmus nerdeyse siz bu konuya uzuluyorsunuz.aslında söylenecek çok şey var da. yeni evliyim kalp kırmak istemiyorum.
ya evet. evlenince köleliğe evriliyoruz sanki. bilsem evlenmezdim net.Simdi kirmazsaniz daha cok uzulursunuz. Kaldi ki onlar sizi kiriyor su an, bakin gecenin 3’u olmus nerdeyse siz bu konuya uzuluyorsunuz.
Biraz da onlar uzulsun (bugun de icime seytan kacmis gibi)
Sen kalp kirmak istemiyirsun ama onlar kalbini kirabiliyor. Yani diyecegim o ki sustukca daha cok uzerine gelinir her zaman. Onlar bunun saygidan oldugunu anlamaz. Bazen gerekeni soylemek gerekir. Sen kaldirabiliyorsan onlar da kaldirabilir.aslında söylenecek çok şey var da. yeni evliyim kalp kırmak istemiyorum.
aslında söylemediklerim için kendime o kadar kızgınım kiSen kalp kirmak istemiyirsun ama onlar kalbini kirabiliyor. Yani diyecegim o ki sustukca daha cok uzerine gelinir her zaman. Onlar bunun saygidan oldugunu anlamaz. Bazen gerekeni soylemek gerekir. Sen kaldirabiliyorsan onlar da kaldirabilir.
Zaten soyleyemediklerimiz yuzunden depresyona giriyoruz. Vucudumuzun bize kizmasi bu srkilde gibi dusun. Soylemelisinaslında söylemediklerim için kendime o kadar kızgınım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?