NE YAPMALIYIM????

Zaten soyleyemediklerimiz yuzunden depresyona giriyoruz. Vucudumuzun bize kizmasi bu srkilde gibi dusun. Soylemelisin
Onlar soyleyebiliyorsa sen de soylemelisin. Kimse kimseden ustun degil.
inşallah yine konu açılır da hakimiyetimi kaybetmeden herkese çat çat cevabını veririm.

aslında söylenecek çok şey var da. yeni evliyim kalp kırmak istemiyorum.
Yoo yoo kirmalisin.
Ki bir daha böyle densizliklere cesaret edemesinler.
Susarak böyle pasif agrasif tavirla çok ezilirsiniz
Onlar diyor mu, bu kız aileye yeni girdi, salak düşüncelerimizi kendimize saklayalım..

Yoo yoo kirmalisin.
Ki bir daha böyle densizliklere cesaret edemesinler.
Susarak böyle pasif agrasif tavirla çok ezilirsiniz
Onlar diyor mu, bu kız aileye yeni girdi, salak düşüncelerimizi kendimize saklayalım..
şaka yapar gibi nasıl da söylüyorlar güzelce. ben de sıcakkanlı olayım. kötü hissetmesinler diye çabalıyorum. samimi olunca böyle oluyor maalesef.

şaka yapar gibi nasıl da söylüyorlar güzelce. ben de sıcakkanlı olayım. kötü hissetmesinler diye çabalıyorum. samimi olunca böyle oluyor maalesef.
Esinizin ailesi diye doğrudan onlarla samimi olmak zorunda değilsiniz..
Bir tanıyın, iyi insanlar mı?
Düşünceli, akıllı, eğlenceliler mi?

Mevcut durumda anne babasını yük goren, bakımını da size yıkmaya çalışan bayağı içten pazarlıklı tipler bunlar..

aslında öyleler. hepsini de severim genel olarak. iş bu konulara gelince böyle oluyor. anlayamıyorum. ben aşşşşııııırııııııı sinir oluyorum. evlendiğim ilk zamanlardan beri bunun stresiyle yaşıyorum.

Bu stresten kendinizi kurtarmak için tek yapmanız gereken konu açıldığında
NE MÜNASEBET demek
İçinize atarak kendinizi yıpratmayin
Hayır demek, büyük özgürlük

ya birşeyleri yok. yarın öbür gün o ölürse onan bakacakmışım. diğeri ölürse ona. mandalina size bakar bakar diyorlar
Ayy çok komik. Buna mı stres oldunuz. Bir daha derlerse nasıl dert olmuşsa ölümlerini bile düşünüp benim bakacağımı söylüyorsunuz. Önce bir durum olur eşim ve ben ölürsem ne olacak deyin. Birbirinizi yersiniz deyin. Neyse Allah ikisine de uzun ömür versin bunları konuşmaya gerek yok deyin.

ya eşim de demiyor ki siz necisiniz. eşim de bakıcaz tabi kafasında. ben en çok evliliğim etkilenecek diye endişeleniyorum aslında. çünkü eşime kalsa hiç problem yok. nasıl olsa kendisi bütün gün işte. sürekli yanlarında olup hizmet edecek olan benim.

Benim prensibim olmamış konunun kavgası olmaz. Ölen ölsün o zaman gerekeni söylersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…