NE YAPMALIYIM????

şaka yapar gibi nasıl da söylüyorlar güzelce. ben de sıcakkanlı olayım. kötü hissetmesinler diye çabalıyorum. samimi olunca böyle oluyor maalesef.
Küçük cocugunuz var mi ve çalışıyor musunuz bunlar bahane olabilir. Bakıcı tutulsun eve herkes de ödesin bi miktarını en temizi .Yaşlıların bana birileri bakacak mantığından nefret ediyorum evladimdan beklentim yok bi emekli maasim olsun rezil olmam bakacak birini bulurum kendine kontrol etsinler yeter bakıcıyi ugramalari kâfi

Küçük cocugunuz var mi ve çalışıyor musunuz bunlar bahane olabilir. Bakıcı tutulsun eve herkes de ödesin bi miktarını en temizi .Yaşlıların bana birileri bakacak mantığından nefret ediyorum evladimdan beklentim yok bi emekli maasim olsun rezil olmam bakacak birini bulurum kendine kontrol etsinler yeter bakıcıyi ugramalari kâfi
çalışıyorum. çocuğum yok. ortada yaşlı, bakıma muhtaç insan da yok. neden bu bu kadar dert anlamıyorum evlendiğimden beri.

Yine ortada bakılacak bir yaslı var ve yine sadece "kadınlar" sorumlu.

Kv de olsa kp de olsa bakacak kisi bir "kadın"

Cocukları bakmak zorunda kadin erkek farletmez!

Yok gelin de bakacaksa damatlar da baksin??

Yoo ne alaka, erkekler hic oyle seylerden sorumlu tutulmazlar !!
oğulları bakınca da bakan yine gelin. coğrafya kaderdir.

Bir evlat anne ve babasina bakmakla yukumludur.Bu sarttir.Siz degil oglu bu isle vazifeli..adam gibi adam bunun hal caresini bulmalidir.bakici tutulabilir.ayri evde baktirilabilir ..elini hic uzerinden cekmeden bakmali..ama bu toplumda tum yuk geline veriliyor.bu muslumanlik degil

oğulları bakınca da bakan yine gelin. coğrafya kaderdir.

Oğul tutsun bir bakıcı, yakın yerde veya ayni apartmanda bir ev, gelinin de gözü ustünde olur elbet.

Ama dediginiz gibi ,klasik ogul bakmalari yasliyi ayni evin icine getirip (veya yaslinin evine gelini tasiyip) 7/24 gelinle başbasa birakmak ve ne hali varsa gördürmek malesef.

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin die dua vardir ama bizim millet muhtaç duruma dusmeden bile "bana baksınlaarr" die gezinir etrafta.

Oğul tutsun bir bakıcı, yakın yerde veya ayni apartmanda bir ev, gelinin de gözü ustünde olur elbet.

Ama dediginiz gibi ,klasik ogul bakmalari yasliyi ayni evin icine getirip (veya yaslinin evine gelini tasiyip) 7/24 gelinle başbasa birakmak ve ne hali varsa gördürmek malesef.

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin die dua vardir ama bizim millet muhtaç duruma dusmeden bile "bana baksınlaarr" die gezinir etrafta.
evet şu an o durumdayım resmen. tabiki elimiz gözümüz üstlerinde olur ama ev ev üstüne olmaaaz

Bir evlat anne ve babasina bakmakla yukumludur.Bu sarttir.Siz degil oglu bu isle vazifeli..adam gibi adam bunun hal caresini bulmalidir.bakici tutulabilir.ayri evde baktirilabilir ..elini hic uzerinden cekmeden bakmali..ama bu toplumda tum yuk geline veriliyor.bu muslumanlik degil
zaman ne getirecek o bile belli değil. şimdiden pazarlık yapılıyor resmen.

BENİM 5 TANE GÖRÜMCEM VAR. KAYNANAMA VE KAYINPEDERİME BEN BAKACAKMIŞIM. BAKARMIŞIM BEN BAKAR. ŞÖYLE BÖYLE OLMAZSA BABALARI BAŞIMA KALIRMIŞ. NİYE BANA KALIYOR BUNU ANLAMIYORUM. SANKİ KENDİ ANA BABALARI DEĞİL. SANKİ BEN ONLARA BAKMAKLA YÜKÜMLÜYÜM. ÇOK SİNİRLENDİM GECE GECE. BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ? NASIL DAVRANMALIYIM? YADA NASIL CEVAP VERMELİYİM?
Hayır cevabını vermen gerekiyor. Sırayla bakılsın eğer öyle bir durum olursa. Ve kocan baksın sen değil.

BENİM 5 TANE GÖRÜMCEM VAR. KAYNANAMA VE KAYINPEDERİME BEN BAKACAKMIŞIM. BAKARMIŞIM BEN BAKAR. ŞÖYLE BÖYLE OLMAZSA BABALARI BAŞIMA KALIRMIŞ. NİYE BANA KALIYOR BUNU ANLAMIYORUM. SANKİ KENDİ ANA BABALARI DEĞİL. SANKİ BEN ONLARA BAKMAKLA YÜKÜMLÜYÜM. ÇOK SİNİRLENDİM GECE GECE. BANA FİKİR VERİR MİSİNİZ? NASIL DAVRANMALIYIM? YADA NASIL CEVAP VERMELİYİM?
Ne zaman için konuşuldu bu durum kimin kime bakacağı belli olmaz ömür bu...

Evladı kimse o bakar diyecektiniz.

bakıcı tutarız deyin geçin

çok ciddiyim sağlıkları yerinde ise ev için yardımcı değilse de bakıcı

zira ne kadar süre bakılacağı belirli değil

kp rahatsız kv kendisi bakıyor

bakıcı ayarlayalım teklifimize karşı çıkıyorlar siz bilirsiniz diyoruz

temizlikçi ayarladık parasını da verelim dedik onu da istemedi sen bilirsin diyoruz

bir şey diyen olursa bizim şartlarımız teklifimiz ortada

fiziki olarak bakamam evinde temizlik yapama zira ben kendi evimde de temizlik yapmıyorum kendi anama babama bakmıyorum onlara nasıl bakayım

kısa süre olur yine bakılır belki de böyle pazarlığa bağlanırsa asla der çıkarım

Herkes sırayla baksın.öyle olmuyor mu?

Back
X