bir daha çağırmayın o zaman sırtınızı yıkamaya.Kızlar duş alırken eşime sırtımı yıkamaya yetişemiyorum yardım edermisin dedim o da gelmedi isim var dedi ( o da banyoda tras olacaktı) ben de kızdım biraz senden bana bir yol olmaz dedim ama sonra dediğime pişman oldum tam gönlünü almaya çalışıyordum o da bana s***** git o zaman dedi şimdi ikimizde küs ne yapicam bilemedim siz olsanız ne yaparsınız?
Hayır o da banyodaydı tam ben de duş jelini sürüyor düm yardim edermisin dedim sadeceBir rahatsizliginizdan dolayi mi yikanmaya.yardim edecekti esiniz?
O bana bu sözü söyledikten sonra bende haklı olduğumu düşünmedim değilO nasil bi uslup oyle harbiden saka olarak söylediğiniz sozde haklisiniz bu adamdan bi yol olmayabilir
Sadece sizin için söylemiyorum ama insanlar resmen birbirine çatmak için yer arıyor.Kızlar duş alırken eşime sırtımı yıkamaya yetişemiyorum yardım edermisin dedim o da gelmedi isim var dedi ( o da banyoda tras olacaktı) ben de kızdım biraz senden bana bir yol olmaz dedim ama sonra dediğime pişman oldum tam gönlünü almaya çalışıyordum o da bana s***** git o zaman dedi şimdi ikimizde küs ne yapicam bilemedim siz olsanız ne yaparsınız?
O bana bu sözü söyledikten sonra bende haklı olduğumu düşünmedim değil
Hayır o da banyodaydı tam ben de duş jelini sürüyor düm yardim edermisin dedim sadece
Teşekkür ederim güzel önerileriniz için yani üzülmedim değil aslında onada öyle demek istemedim ama cıktı bir kere ağzımdan o böyle tepki verince haklı olduğumu düşünmedim değilSırtınızı hep birileri mi keseliyor?gereksiz bir istek gereksiz bir çıkış olmuş.esinizde sacmalamis. ..bundan sonra abidik gubidik konularda birbirinize laf sokmazsiniz,kara kara dusunmezsiniz. .çünkü böyle devam ederse bir gun saçma sapan konular aranızdaki iletişimi kötü etkiler.siz baslattiginiz için ilk adımı siz atabilirsiniz
Evet aslında ortada birşey yok ama ikimizin çıkışıda birbirimizi kırdıHa tamam. Normalde birbirinizin sirtini sabunlamiyorsaniz gerek görmemistir. Ikinizin de cikisi fazla olmus
MalesefEvlilikte maalesef oluyor böyle şeyler keşke olmasa
Eşinizin uslubu çok kötü ama siz sırf sırtınız keselenmedi diye " senden yol olmaz " diyorsunuzO bana bu sözü söyledikten sonra bende haklı olduğumu düşünmedim değil
Keşke şaka olsaydıŞaka herhalde
Sanırım siz biraz banyoda oynasmak istemişsiniz tuhaf ama o bunu anlamamış ya da o anda canı istememiş. Siz de buna kızmışsiniz. Gereksiz bir gerilim olmuş. Yalnız kullandığı ifade çok çirkinKızlar duş alırken eşime sırtımı yıkamaya yetişemiyorum yardım edermisin dedim o da gelmedi isim var dedi ( o da banyoda tras olacaktı) ben de kızdım biraz senden bana bir yol olmaz dedim ama sonra dediğime pişman oldum tam gönlünü almaya çalışıyordum o da bana s***** git o zaman dedi şimdi ikimizde küs ne yapicam bilemedim siz olsanız ne yaparsınız?
Yaa aslında amaç yardım etmesi değil ilgilenmesini istedim sadece sonra cok pişman oldum dediğime böyle sert çıkmam aslında tam gönlünü alıyım özür dileyim demeye kalmadı o beni yerle yeksan ettiEşinizin uslubu çok kötü ama siz sırf sırtınız keselenmedi diye " senden yol olmaz " diyorsunuz
Gereksiz bi çıkış degilmi sizinki de ?
Saçma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?