Ne yapmaliyim ?

Krcysmn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2021
126
57
13
32
Kızlar duş alırken eşime sırtımı yıkamaya yetişemiyorum yardım edermisin dedim o da gelmedi isim var dedi ( o da banyoda tras olacaktı) ben de kızdım biraz senden bana bir yol olmaz dedim ama sonra dediğime pişman oldum tam gönlünü almaya çalışıyordum o da bana s***** git o zaman dedi şimdi ikimizde küs ne yapicam bilemedim siz olsanız ne yaparsınız?

bir daha çağırmayın o zaman sırtınızı yıkamaya.

Sırtınızı hep birileri mi keseliyor?gereksiz bir istek gereksiz bir çıkış olmuş.esinizde sacmalamis. ..bundan sonra abidik gubidik konularda birbirinize laf sokmazsiniz,kara kara dusunmezsiniz. .çünkü böyle devam ederse bir gun saçma sapan konular aranızdaki iletişimi kötü etkiler.siz baslattiginiz için ilk adımı siz atabilirsiniz

Sadece sizin için söylemiyorum ama insanlar resmen birbirine çatmak için yer arıyor.
Herkes bi tuhaf.

Teşekkür ederim güzel önerileriniz için yani üzülmedim değil aslında onada öyle demek istemedim ama cıktı bir kere ağzımdan o böyle tepki verince haklı olduğumu düşünmedim değil

O bana bu sözü söyledikten sonra bende haklı olduğumu düşünmedim değil
Eşinizin uslubu çok kötü ama siz sırf sırtınız keselenmedi diye " senden yol olmaz " diyorsunuz
Gereksiz bi çıkış degilmi sizinki de ?
Saçma yani

Siz başlatmışsınız. Sırf keselemedi diye adam asenden yol olmaz diyorsanız o da sinirlenip laf söylemiş olabilir. İlk hata sizin üzgünüm.

Sanırım siz biraz banyoda oynasmak istemişsiniz tuhaf ama o bunu anlamamış ya da o anda canı istememiş. Siz de buna kızmışsiniz. Gereksiz bir gerilim olmuş. Yalnız kullandığı ifade çok çirkin

Eşinizin uslubu çok kötü ama siz sırf sırtınız keselenmedi diye " senden yol olmaz " diyorsunuz
Gereksiz bi çıkış degilmi sizinki de ?
Saçma yani
Yaa aslında amaç yardım etmesi değil ilgilenmesini istedim sadece sonra cok pişman oldum dediğime böyle sert çıkmam aslında tam gönlünü alıyım özür dileyim demeye kalmadı o beni yerle yeksan etti

Basit konularda bile kufur edilebilen, saygisiz 1 evlilik yurur mu ya da mutlu eder mi?
Kendisine kufur edilen hanim, "esim" dedigi o erkekle aksama uyuyabilir mi boyle ergence kufurden sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…