Ozur dileyip gonul alana kadar hic konusmamak en guzeli..Sormayın beni bitirende o oldu zaten bana böyle tepki vermesinin ardından ne yapayım
Teşekkür ederim fikirleriniz icin insan bazen ne yapacağıni bilemiyorAnladığım kadarıyla fantezi yapacaktınız Ama galiba eşiniz odun. Anlamadı mesajı. Burada ilk hatayı eşiniz yaptı diyemem. Gelmek istemeyebilir. Gerçekten önemli işi olabilir. Ama sizin usllubuznuzda yanlış. Öyle dememiylidiniz. Eğer Odun da size s..... git demeseydi Burada odun haklı olucaktı. Bence aradan biraz zaman geçsin sakinleşip konuşmayı deneyin.
Evet fevri hareket edip kızdırmışsınız tamam ama onun size verdiği tepki daha yanlış.Haklisiniz ikimizin tutumuda yanlış ti
Bence simdilik bir adim atmadin ama soguk da yapmayin normal rutininiz neyse devam edin. Kullandiginiz söz ağır olmuş ama siz daha farkli bir beklenti ile istekte bulunmussunuz olmayinca da en son soylenecek sözü soylemissiniz esiniz de ayni sekilde. Konuyu acmak tartismak yerine akisina birakip sakin oldugunuzda konusmak daha iyi sankiÇok haklısınız ama şimdi eşimin bu sözünden sonra ben ona nasıl bir adım aticam
Yasadigim sey tam da bu cok güzel aciklamissiniz hep neden kadinlar mücadele ediyor anlamiyorum o da dediginiz gibi bir yere kadar oluyor artikBen sizi haklı buldum adamdan güzelce sırtımı köpükler misin diye rica etmişsiniz ki o da zaten yanı başınızdaymış. Bir kaç ovalasa eli kopmazdı. He yapmak istemiyorsa da şimdi elimi köpüklemiyim canım filan deseydi siz de kırılmazdınız. İşim var demesi sizi değersiz hissettirdiği kanısı oluşturdu ki zaten arkadaşların yazdıkları da bunu ispatlar nitelikte. E o sinirle siz de bir laf edip pişman olmuşsunuz ama adam buna vakit bile tanımadan hem küfür etmiş hem de resmen sizi evden kovmuş. Yaşamış biri olarak diyorum ki bu davranışların sonucu boşanma oluyor. Daha kaç kere s... git demesini bekleyebilirsin? Bunu kendine sor bence çünkü bir yerden sonra sabır bitiyor.
BoşaninKızlar duş alırken eşime sırtımı yıkamaya yetişemiyorum yardım edermisin dedim o da gelmedi isim var dedi ( o da banyoda tras olacaktı) ben de kızdım biraz senden bana bir yol olmaz dedim ama sonra dediğime pişman oldum tam gönlünü almaya çalışıyordum o da bana s***** git o zaman dedi şimdi ikimizde küs ne yapicam bilemedim siz olsanız ne yaparsınız?
Hep biz kadınlar idare eden alttan alan evliliğini korumaya çalışan hep bizEvet fevri hareket edip kızdırmışsınız tamam ama onun size verdiği tepki daha yanlış.
S*ktir git ne demek ya. Nefret ediyorum şu sözden. Kendi gitsin çok istiyorsa. Şu erkek milletine akıl sır erdiremiyorum zaten. En ufak bişeyde kadını kapının önüne koymaya hazırlar. Yine sakin davranmışsınız sonrasında. Ben olsam o laftan sonra yakasına yapışmıştım. Aşırı sinirlenirdim.
Bi evlilik yürüyorsa bu kadının sayesindedir zaten.Hep biz kadınlar idare eden alttan alan evliliğini korumaya çalışan hep biz
Sizin dediginizle onunki bir değil. Açıkça söyleyin o an öylesine dedim ilgi istedim, göremeyince kızdım ama öyle dememem gerekiyordu özür dilerim deyin. Sonra mesafeli durun. Hatasını anlayıp özür dileyecektir. O zaman da bundan sonra kesinlikle küfürlü konuşma duymak istemediginizi net bir şekilde ifade edin. Kadınlar duyduğunu unutmaz ve çok etkilenir bunu açıklayın. Bunu küfrü kaldirmak için firsat olarak degerlendirin. Siz de söylemeyin kesinlikle. Tavrınız net olursa muhakkak dikkat eder.Kızlar duş alırken eşime sırtımı yıkamaya yetişemiyorum yardım edermisin dedim o da gelmedi isim var dedi ( o da banyoda tras olacaktı) ben de kızdım biraz senden bana bir yol olmaz dedim ama sonra dediğime pişman oldum tam gönlünü almaya çalışıyordum o da bana s***** git o zaman dedi şimdi ikimizde küs ne yapicam bilemedim siz olsanız ne yaparsınız?
Zaten iki seçeneğimiz var ya katlanacaksın yada gideceksin biraz mücadele etmek gerekiyor galiba doğrumu yanlış mi bilmiyorum birde çocuklar olunca işin boyutu değişiyorBi evlilik yürüyorsa bu kadının sayesindedir zaten.
Kadın mücadele ediyor, kadın görmezden geliyor, kadın alttan alıyor.
Aynı tartışmayı eşimle yaşadığımızı hayal ettim bi an. Olurdu bizim de öyle ottan çöpten tartışmalarımız. Ki sizinki tartışmaya bile dönüşmemiş gayet sakin davranmışsınız. O evden ya o defolup giderdi ya ben.
Arkadaşım da bi keresinde anlatmıştı hamileydi o zamanlar . Eşiyle tartışmışlar eşi aynı o pis kelimeyi kullanıp çıkmış işe gitmiş. Adam akşam eve gelince arkadaşım hiçbişey olmamış gibi davrandım diyor sarıldım öptüm diyo. Nasıl ya? Gayette mutlu bi evliliği var. Demek ki böyle yürütüyorlar.
Hayatı, insanları, davranışlarını çok ciddiye aldığım için boşanmak üzereyim galiba. Bende mi bi anormallik var, kendime mi çok değer veriyorum , çok mu ben merkezli hareket ediyorum diye sorguluyorum bazen.
Iyi bir yol gostericisiniz teşekkür ederimSizin dediginizle onunki bir değil. Açıkça söyleyin o an öylesine dedim ilgi istedim, göremeyince kızdım ama öyle dememem gerekiyordu özür dilerim deyin. Sonra mesafeli durun. Hatasını anlayıp özür dileyecektir. O zaman da bundan sonra kesinlikle küfürlü konuşma duymak istemediginizi net bir şekilde ifade edin. Kadınlar duyduğunu unutmaz ve çok etkilenir bunu açıklayın. Bunu küfrü kaldirmak için firsat olarak degerlendirin. Siz de söylemeyin kesinlikle. Tavrınız net olursa muhakkak dikkat eder.
Tabiki haklısınız. Çocuklarım olsa boşanmak en son seçeneğim olurdu. Şiddet veya aldatma olmadığı sürece tabi. Siz yeterince olgun davranmışsınız. Ben bunu beceremezdim o yüzden takdir ettim. Umarım hatasını telafi eder eşiniz.Zaten iki seçeneğimiz var ya katlanacaksın yada gideceksin biraz mücadele etmek gerekiyor galiba doğrumu yanlış mi bilmiyorum birde çocuklar olunca işin boyutu değişiyor
Hayır canım senin yaptığın normal. O arkadaşın eşi dövse aldatsa Yarabbi Şükür diyecek kıvama gelmiş. Bu kadar özgüvensizlikle yakında da başına gelir böyle şeyler.Bi evlilik yürüyorsa bu kadının sayesindedir zaten.
Kadın mücadele ediyor, kadın görmezden geliyor, kadın alttan alıyor.
Aynı tartışmayı eşimle yaşadığımızı hayal ettim bi an. Olurdu bizim de öyle ottan çöpten tartışmalarımız. Ki sizinki tartışmaya bile dönüşmemiş gayet sakin davranmışsınız. O evden ya o defolup giderdi ya ben.
Arkadaşım da bi keresinde anlatmıştı hamileydi o zamanlar . Eşiyle tartışmışlar eşi aynı o pis kelimeyi kullanıp çıkmış işe gitmiş. Adam akşam eve gelince arkadaşım hiçbişey olmamış gibi davrandım diyor sarıldım öptüm diyo. Nasıl ya? Gayette mutlu bi evliliği var. Demek ki böyle yürütüyorlar.
Hayatı, insanları, davranışlarını çok ciddiye aldığım için boşanmak üzereyim galiba. Bende mi bi anormallik var, kendime mi çok değer veriyorum , çok mu ben merkezli hareket ediyorum diye sorguluyorum bazen.
InşallahTabiki haklısınız. Çocuklarım olsa boşanmak en son seçeneğim olurdu. Şiddet veya aldatma olmadığı sürece tabi. Siz yeterince olgun davranmışsınız. Ben bunu beceremezdim o yüzden takdir ettim. Umarım hatasını telafi eder eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?