Ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kayınvalidem yazın memlekette köyde kalıyor kışın İstanbul’da evine geliyor 2 aydır evinde kendi akrabaları olan bekar bi adam kalıyor adam evde olmadığında kayınvalide köyden gelecek gidip evini temizlemeli miyim yada temizlikçi de tutabilirim eşim oralı olmuyor bırak gelince kendi yapar diyo anahtarı verip evini kendi açtı diyo ama iyilik bende kalsın temiz eve gelsin diyorum
Size ne ki? Buna isguzarlik deniyor.

Merhaba kayınvalidem yazın memlekette köyde kalıyor kışın İstanbul’da evine geliyor 2 aydır evinde kendi akrabaları olan bekar bi adam kalıyor adam evde olmadığında kayınvalide köyden gelecek gidip evini temizlemeli miyim yada temizlikçi de tutabilirim eşim oralı olmuyor bırak gelince kendi yapar diyo anahtarı verip evini kendi açtı diyo ama iyilik bende kalsın temiz eve gelsin diyorum
Niye ille kayınvalidemin evini temizliycem diye bir misyon edindin anlamadım. Rahat bırak yahu evi temizleme sanane :D sen kendi evinin işine bak

güzel düşünmüşsünüz, kiraları da siz aldığınız için düşünceli davranmanız hoş bir şey ama arkadaşların yazdığı gibi evin sahibi yokken ve evde kalan biri varken o eve girmek sorun oluşturabilir, hem de böyle bir şeyi ilk defa yapacak gibisiniz, hayırdır inşallah? sorusuna yol açabilirsiniz kv zihninde.

bence kv gelsin, kendisine sorun, anne temizlikçi bulabilirim istersen diye.
ben gidip kendinizin temizlemesinden yana değilim hiçbir aşamada.

güzel düşünmüşsünüz, kiraları da siz aldığınız için düşünceli davranmanız hoş bir şey ama arkadaşların yazdığı gibi evin sahibi yokken ve evde kalan biri varken o eve girmek sorun oluşturabilir, hem de böyle bir şeyi ilk defa yapacak gibisiniz, hayırdır inşallah? sorusuna yol açabilirsiniz kv zihninde.

bence kv gelsin, kendisine sorun, anne temizlikçi bulabilirim istersen diye.
ben gidip kendinizin temizlemesinden yana değilim hiçbir aşamada.
Kendim temizlemeyi göze alamıyorum zaten o adamın pisliğini temizleyemem kayınvalidenin evi kendi evim gibidir rahat ederim gidince o adam olmasa gider kendim temizlerdim zaten öncesinde de hep temizlemişimdir

Hic gerek yok yorma kendini.bilmezler...

Belki eve temizlikçi çağırmasından rahatsız olur kayınvalide, kaç aydır kirasını alıyorsunuz, evi toparlayamadın mı? bir yemek yapamadın mı diyebilir. Aralarının da iyi olduğunu özellikle belirtmiş, iyilik yapmak istiyor bence. O kadar kötü düşünmemek gerekir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X