Ne Yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kadına söyledim, evli adamla işim yok dedim. Yani konuşmama fırsat vermeden sürekli bişeyler diyordu. Yani aldatılan bir kadın için elbette kolay değil fakat ben o cümleleri hak etmedim :KK43: Adam arayıp duruyor. Bir yandan da korkuyorum evimi falan biliyor bişey yaparsa diye.
Kapını kitle telefonuna hemen KADES indir.

Ben kadına söyledim, evli adamla işim yok dedim. Yani konuşmama fırsat vermeden sürekli bişeyler diyordu. Yani aldatılan bir kadın için elbette kolay değil fakat ben o cümleleri hak etmedim :KK43: Adam arayıp duruyor. Bir yandan da korkuyorum evimi falan biliyor bişey yaparsa diye.
Tek mi yasiyorsunuz? Eger oyleyse kapinizi kilitleyin ve gelecek olursa falan sakin acmayin kapiyi.

Uzuldum durumunuza. O halde her yerden ikisini de engelleyin ve ne o adamla ne de karisiyla bir daha muhattap olmayin. Karisi, esine toz kondurmadigina ve direk size saldirdigina gore ne yapsa bosanacak bir tip degil. Birakin kendi iclerinde yasasinlar ne yasiyorlarsa. Siz de uzulmeyin lutfen er ya da gec gercek yuzunu gordunuz. Boyle karaktersiz bir pislikten kurtuldugunuz icin sevinin hatta
Benim canımı yakan şey verdiğim emekler. Eski eşim de bana böyle kaypaklık yaptı inanın kendimi çok zor toparladım eski konuma bakabilirsiniz. Sonra gelip bu çakala yem olmuşum haberim yok :( İş yerime evime sürekli çiçekler gönderiyordu, ne bileyim gerçek aşkı buldum sanmıştım yanılmışım 😭

Erkeklerin üstüne düşünce her şey daha kötü oluyor ne kadar ilgi gösteriyorsa sende o kadar göster tabii seni aldatmadığından eminsen diğer türlü engelle gitsin

Hiçbir şey yapamaz şu an karısına yaranmaya çalışıyodur. Korkmayın peşinize düşecek olsaydı zaten 1 haftadır soğuk davranmazdı. Engelleyin her yerden ve ulaşmaya çalıştığı anda savcılığa gitmekle korkutun.

Bir daha da çookk temkinli olun, halbuki sizin eski eşinizden sonra böyle birine güvenmemeniz gerekirdi. E-devleti olmayan mı var yıl neredeyse 2023.

Benim canımı yakan şey verdiğim emekler. Eski eşim de bana böyle kaypaklık yaptı inanın kendimi çok zor toparladım eski konuma bakabilirsiniz. Sonra gelip bu çakala yem olmuşum haberim yok :KK43: İş yerime evime sürekli çiçekler gönderiyordu, ne bileyim gerçek aşkı buldum sanmıştım yanılmışım 😭
Elbette uzucu bir durum. Biz ne kadar uzulmeyin desekte uzuleceksiniz tabi ki ama kendinizi harap etmeyin. Daha cok gencsiniz hayatinizda kim bilir ne guzellikler vardir. Bunlara odaklanin ve lutfen cok cok daha dikkatli davranin bundan sonra

Kardeşlerimle yaşıyorum, şu saatte bile kapıma dayanabilir fakat oradaki durumlar ne bilmiyorum. Yani karısıyla ne yaşadılar bilemiyorum, bana yazabildiyse evden kovulmuştur.
Hic bir sey yapamaz. Kapinizi kilitleyin. Gelir de israr ederse ac diye polis cagirirsiniz.

Kardeşlerimle yaşıyorum, şu saatte bile kapıma dayanabilir fakat oradaki durumlar ne bilmiyorum. Yani karısıyla ne yaşadılar bilemiyorum, bana yazabildiyse evden kovulmuştur.
Artık orası sizi bağlamaz engelleyin gitsin, kapıya da dayanırsa hemen KADES'in kullanın hiçbir şey yapamazlar.

Hiçbir şey yapamaz şu an karısına yaranmaya çalışıyodur. Korkmayın peşinize düşecek olsaydı zaten 1 haftadır soğuk davranmazdı. Engelleyin her yerden ve ulaşmaya çalıştığı anda savcılığa gitmekle korkutun.

Bir daha da çookk temkinli olun, halbuki sizin eski eşinizden sonra böyle birine güvenmemeniz gerekirdi. E-devleti olmayan mı var yıl neredeyse 2023.
2 kez e devlet istedim ilkinde yok dedi telefonuna baktım uygulaması yoktu. Sonra aç dedim tamam dedi, ondan sonra sormadım bir daha. Keşke sorsaymışım çok güzel rol yapmış. Kaç tane arkadaşı biliyordu bizi, kimse de gelip uyarmadı canım çok yanıyor

2 kez e devlet istedim ilkinde yok dedi telefonuna baktım uygulaması yoktu. Sonra aç dedim tamam dedi, ondan sonra sormadım bir daha. Keşke sorsaymışım çok güzel rol yapmış. Kaç tane arkadaşı biliyordu bizi, kimse de gelip uyarmadı canım çok yanıyor
Ariyor mu hala?

Artık orası sizi bağlamaz engelleyin gitsin, kapıya da dayanırsa hemen KADES'in kullanın hiçbir şey yapamazlar.
Şimdi indirdim telefonuma. İkisini de engelledim. Sosyal medya hesaplarımdan da aynı şekilde çıkardım. Kalbim nasıl atıyor bilseniz. Bu kadar kısa sürede nasıl böyle oldu bilmiyorum, hâlâ çok şaşkınım

Şimdi indirdim telefonuma. İkisini de engelledim. Sosyal medya hesaplarımdan da aynı şekilde çıkardım. Kalbim nasıl atıyor bilseniz. Bu kadar kısa sürede nasıl böyle oldu bilmiyorum, hâlâ çok şaşkınım
Şaşırmakta ve şok olmakta son derece haklısın, ama kurtuldun öyle düşün. Sakin kalmalısın kendin için, değer mi hiç ya böyle pislikler için çarpıntı yaşamaya? Boşveer. Bir yolunu bulup seni rahatsız etmeye devam ederlerse hemen şikayetçi ol ve mesajları falan sakın silme.

Evet bana öyle geldi .
Kadının mesajı da şüpheli . Kocamdan uzak dur falan demiş ya. Normalde kadın öğrenmeye çalışır .nezamandır beraberler, aralarında ne oldu , kadın kim vs. Ama bu direkt hakaret etmiş. Bilemedim
Muhtemelen yazışmaları falan okudu da önce ondan dinledi sonra bana yazdı gibi düşündüm. İnanın kafam çok karışık

Baştan sona okudum mesajları kendime şimdi geldim bak Kavlen bunu iyi dinle.

Bu adam ve kadın bence senden önce kaç kere böyle şeyler yaşadı ve sana ciddi bir oyun oynandı.

Karşındaki karaktersiz ya.şak seninle gezdi, tozdu ikinci evliliği gibi ve ne zaman işler ciddiye bindi, senden ayrılmaya çalıştı baktı olmuyor, karısını üzerine saldı.

Şimdi adam kadına yakalanmak istemiştir, senden kurtulmak için, veya karısından da kurtulmak için bunu yapmış olabilir. Ama genelde böyle sürekli aldatan adamların karısı kocasını bırakmaz, kocası kadını bırakmaz ama iğrençliğe de devam ederler.

Aşırı yavşak herifi Korkut, seni bir daha bana yazarsan savcılığa şikayet edeceğim de. Seni dolandırdığı için tazminat alacağını, ele güne rezil edeceğini söyle. Bir daha da karşına çıkarsa suratına yumruğu salla bacak arasına da tekmeyi .
Bunu şimdi okudum, bence benden kurtulmak istedi :( Ama ben kaç sefer bitirmek istediğimde her seferinde engel oldu ağladı zırladı. Şimdi neden böyle oldu diyorum. Kaç sefer aradım bugün, sonradan böyle patlak vermesine anlam veremedim. Bugün pazar tatili vardı da beraber mi geçirdiler sonra yakalandı anlayamadım ama bildiğim tek şey yolda görsem suratına tüküreceğim

Şaşırmakta ve şok olmakta son derece haklısın, ama kurtuldun öyle düşün. Sakin kalmalısın kendin için, değer mi hiç ya böyle pislikler için çarpıntı yaşamaya? Boşveer. Bir yolunu bulup seni rahatsız etmeye devam ederlerse hemen şikayetçi ol ve mesajları falan sakın silme.
Yok asla silmem, devam ederlerse direkt yasal yollara başvuracağım. Aileme yansıtmadan umarım yapabilirim bunu.

Bunu şimdi okudum, bence benden kurtulmak istedi :KK43: Ama ben kaç sefer bitirmek istediğimde her seferinde engel oldu ağladı zırladı. Şimdi neden böyle oldu diyorum. Kaç sefer aradım bugün, sonradan böyle patlak vermesine anlam veremedim. Bugün pazar tatili vardı da beraber mi geçirdiler sonra yakalandı anlayamadım ama bildiğim tek şey yolda görsem suratına tüküreceğim
Sen buna pahalı hediye falan alıyorsundur, şerefsiz etrafa seninle hava atıyordur, yatmayı planlaıyordur bir sürü nedeni var. Sen bunu iyi rezil et derdim de boş ver. Ortak tanıdık varsa onun da iyice ağzına tükür. Sosyal medyanı da kapat. Açarsan da kendi isminle açma. Aynı iş yerinde değilsindir umarım.

Maalesef çok şey aldım ve marka ürünler :KK43: kendimi hiç affetmiycem
Bu sana ders olsun Kavlen. Ciddiyim sen demek ki yaşadıklarından dersini almadın, hemen kendini kaptırıp secereni döküyorsun, kaybetmemek için elinden geleni yapıyorsun. Eminim karşındaki de kro bıyıklı tipsizin tekidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X