Ne Yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

KavLen

Vesselâm..
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2020
462
733
33
Merhaba arkadaşlar 🌺
Uzun süreli bir ilişkim var, herşey yolunda gidiyorken bir anda ilgi alakası kesildi. Yani önceleri Bensiz yapamazken şimdi umurunda bile değilim.
Ne Dersiniz, boynuzlanıyor muyum 🙇
Veya Bi süre Sessiz mi kalmalıyım?
Lütfen, çok ihtiyacım var yorumlarınıza, bana akıl verin 😒

Yaşlar kaç ve ne kadarlık bir İlişki?
Merhaba arkadaşlar 🌺
Uzun süreli bir ilişkim var, herşey yolunda gidiyorken bir anda ilgi alakası kesildi. Yani önceleri Bensiz yapamazken şimdi umurunda bile değilim.

Love bombing den ghosting e geçmiş, yani hayalete geçiyor siz daha çok hayalet olun yüz vermeyin evet başka birine gönlü kaymış sizde fırsatları değerlendirin o tekme basmadan siz basın yapacak bir şey yok

Merhaba arkadaşlar 🌺

Kavlen seni gordugume sevindim ve iyi olmana cok sevindim. Konuna gelirsek biraz daha ayrinti yaz ki anlayabilelim.

Love bombing den ghosting e geçmiş, yani hayalete geçiyor siz daha çok hayalet olun yüz vermeyin evet başka birine gönlü kaymış sizde fırsatları değerlendirin o tekme basmadan siz basın yapacak bir şey yok
Her gün görüşüyoruz fakat cuma günü yine görüştük bana bugün sen eve git dedi 😂

Sıkılmış olabilir.
Soğumuş olabilir.
Sevgisi azalmış olabilir.

Kapıyı göster, ondan önce bence…

Kavlen seni gordugume sevindim ve iyi olmana cok sevindim. Konuna gelirsek biraz daha ayrinti yaz ki anlayabilelim.
Çok teşekkür ederim canımm :)
Konu şu ki, benim için işini değiştiren adam gitti yerine ilgisiz biri geldi. Yine eski kocamın olayı gibi olacak diye çok korkuyorum :/

O 34 ben 28.
Haftaya tam 1 sene olacak. Artık eskisi gibi değil, sıkıldığını düşünüyorum.
Hic geleceğe yönelik konuşmalar yapmıs mıydı 34 yaşında, evlilik kurmayı düzen kurmayı düşünmesi gerekirken kendini geri çekmiş.
Sizin ondan daha fazla kendinizi geri çekmeniz lazım.
O iki arıyorsa siz bir arayın, meşgul olun, odak noktanız kendiniz olsun ve farklı şeylere yönelin rutini bozun en önemlisi rutini bozmak

Sıkılmış olabilir.
Soğumuş olabilir.
Sevgisi azalmış olabilir.

Kapıyı göster, ondan önce bence…
Yarın son kez görüşmeyi düşünüyorum, ayrılık konuşması hazırlıyorum. Dediğiniz gibi sanırım önce ben yol vermeliyim.

hayırdır bi sorun mu var diye mesaj falan atmayın sakın

bi süre sonra o merak edicek zaten

bitmedi şu salak erkekler

insan gibi konuşmayı neden bilmiyolar acaba

34 yaşına gelmiş bide fıss
Cidden doğru söylüyorsunuz, benim kadar düşünmüyor artık :(

Çok teşekkür ederim canımm :)
Konu şu ki, benim için işini değiştiren adam gitti yerine ilgisiz biri geldi. Yine eski kocamın olayı gibi olacak diye çok korkuyorum :/

Hemen kotu dusunme dur bir anlayalim bakalim neden bir anda boyle oldu belki bir sebebi vardir hemen altinda kotu sey aramayalim. Bu ilgisizlik ne zamandir var? Aradiginda aciyor mu, hemen donuyor mu?

Tamam totosunu kaldırmışsın, şimdi indir bakim hem işe adapte olamamak falan dünyadaki tek erkek o gibi davranmayın üzülürsünüz
İnanın etrafımda o kadar çok görüşmek isteyen var ki, ama yine benim emeklerim ziyan oldu. 1 senem çöp oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X