merhaba ben 25 yaşındayım daha önce ilişkim olmadı flörtüm de olmadı çünkü kimseyi beğenmemiştim ya da öyle bir enerji almamıştım. beni beğendiğini söyleyen bir iki kişi oldu ama ben istemedim pek mantıklı insanlar değildi. geçen yıl lise arkadaşımın düğününde bir çocuğu beğendim ben böyle kenarda otururken kafamı kaldırmamla bana baktığını gördüm utandım ama hem ben hem o birbirimize baktık. sonra düğünden ayrıldım. çocuğu aramaya başladım ve buldum instadan arkadaşımın yakın bir arkadaşıymış. fotoğrafını vs görünce iyice beğendim zaten düğünde de bir iki kez yan yana denk geldik oynarken. düğünü olan arkadaşımla uzun zamandır görüşmüyorduk zaten erkek bu arkadaşım hani direkt ona yazamam ben işte senin bu arkadaşını beğendim diye neyse zaten bu olay geçen yıl oldu ve ben artık unutmaya başlamıştım bu çocuğu geçen gün rastgele sosyal medyada yine çıktı karşıma başka birinin hesabında yine aklıma düştü bu çocuk benim. yine sürekli aklımda ama benim ona istek atacak cesaretim vs yok geçen yıldan beri takipçi sayısı vs değişmedi hayatında biri yok gibi duruyor bu önüme tekrar çıkan videodan öyle anladım ben bu çocuğu nasıl unuturum zaten unutamamıştım ama şimdi ya olsaydık diye düşünüyorum 3 tane ortak arkadaşımız var instada