• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim?

sence

ben hala doktorun karısı ile arkadaş olup olmadığını merak ediyorum. İnşallah arkadaş değilsinizdir ama bu genişlikte hiç olmayacak bir şey de değil

O arkadaşın akıbeti ne oldu.
Yaşıyor mu.
Kadının biri gözümün önünde kocamın elinden tutup halaya kaldıracak. Hele heleeee o koca da kalkacak. Allah muhafaza. O kocanın elini dirseğinden kırar mabadına sokarım. Bir daha değil halay çekmek, halay gördüğünde besmele görmüş şeytana döner.
Halaya kalkmamış kalkar gibi yapıp geri oturmuş 😂

Spesifik olarak evlilerle kafayı takıyorsan sana halk arasında bir şey derler. Sen anladın onu.
Bir gün birine denk gelirsin seni doğduğuna pişman eder.

İnşallah🤲

Evli bir doktordan hoslandim. Ne yapmaliyim sizce.?
Mesela bir kendini bilmez gelse, bin bir emekle kurduğum yuvamda kocamdan hoşlandığını söylese arsız denildiğinde sevmek suç mu dese, eşek sudan gelene kadar döverim o eşeği de sudan getirmem. Yani sen dinlene dinlene dövülmeliksin de karısı da inşallah dövecek bi tiptir seni güzel bi yolar 🥰🥰🥰

Ben bunda bir sıkıntı olduğunu yîllardır söyluyorum dinlemiyorsunuz bizim gibi bir memlekette bu kadından kaçıyor erkekler düşün
Ben altına imzamı atarım bibim, baya ağır vaka bu
Bence bi yokluyorlardır bunlarda şekerli kalitesiz parfüm, takıntı, kontrol isteği, hızlı gelecek planlama, hijyen dikkatsizliğ vb. davranışlar oluyor genelde bu riskli davranış yapanlarda. Kaçıyorlardır.
Gidip tedavi olabilirsin. Psikiyatriye
cidden muhtemelen bi kişilik bozukluğu gibi bir şeyi var. Duyguları regüle edememe/ hızlı yükselip düşme, ilişkileri uçlarda yaşama /idealize etme ve değersizleştirme arasında gidip gelme, terk edilmeye duyarlı olmak, dürtüsellik, benlik algısında tutarsızlık, erotomanik düşünceler vs gibi şeyler var gibi. Eğer öyleyse ben oyumu borderline kişilikten yana kullanıyorummm

cidden muhtemelen bi kişilik bozukluğu gibi bir şeyi var. Duyguları regüle edememe/ hızlı yükselip düşme, ilişkileri uçlarda yaşama /idealize etme ve değersizleştirme arasında gidip gelme, terk edilmeye duyarlı olmak, dürtüsellik, benlik algısında tutarsızlık, erotomanik düşünceler vs gibi şeyler var gibi. Eğer öyleyse ben oyumu borderline kişilikten yana kullanıyorummm
Psikoloj ilgi alanım. Bu aralar şema ve travmalarla ilgiliyim.

Hızlı bağlanma: büyüdüğü yerdeki kaybediş ve bilnmezlikten dolayı hız

Kendini seven sakin birini seçememiş oluşu: belirsizliğe taahamülsüz fakat belirsizliğe alışkın olduğu için asla onunla net olamayacak kişilere çekilmesi ve ssakin net kişileri sıkıcı bulması

Bu yaşa kadar kendine gelemeyişiyse: toksik aile bireylerinin onu halen etkilemesi ve kendinin halen onlardan etkilenmesi

Sağlıklı aile ortamı görmş kimse akşam evinde karısıyla çay içen meyve yiyen insanlara musallat olmaz diye düşünüyorum travması çok fazla umarım yardım ister birinden ve döngüyü kırar

Psikoloj ilgi alanım. Bu aralar şema ve travmalarla ilgiliyim.

Hızlı bağlanma: büyüdüğü yerdeki kaybediş ve bilnmezlikten dolayı hız

Kendini seven sakin birini seçememiş oluşu: belirsizliğe taahamülsüz fakat belirsizliğe alışkın olduğu için asla onunla net olamayacak kişilere çekilmesi ve ssakin net kişileri sıkıcı bulması

Bu yaşa kadar kendine gelemeyişiyse: toksik aile bireylerinin onu halen etkilemesi ve kendinin halen onlardan etkilenmesi

Sağlıklı aile ortamı görmş kimse akşam evinde karısıyla çay içen meyve yiyen insanlara musallat olmaz diye düşünüyorum travması çok fazla umarım yardım ister birinden ve döngüyü kırar
merhabalar. Evettt güzel çıkarımlar, bunlara ek olarak kişilik bozukluğu çok temel bir şeyde soruna işaret eder, kişilik organizasyonunda. Yani bu kişiler sadece belli bir alanda sorun yaşamıyor hayatın geneline yayılmış bir şekilde çoğu alanda sorun yaşıyorlar. çünkü kişilik/karakter gelişirken bir şeyler ters gitmiş, dolayısıyla düşünce davranış ve duygularındaki sorunlar biraz daha kalıcı olmaya eğilimli, esnek değil, toplumla uyumsuz ve hayatını etkiliyor.

merhabalar. Evettt güzel çıkarımlar, bunlara ek olarak kişilik bozukluğu çok temel bir şeyde soruna işaret eder, kişilik organizasyonunda. Yani bu kişiler sadece belli bir alanda sorun yaşamıyor hayatın geneline yayılmış bir şekilde çoğu alanda sorun yaşıyorlar. çünkü kişilik/karakter gelişirken bir şeyler ters gitmiş, dolayısıyla düşünce davranış ve duygularındaki sorunlar biraz daha kalıcı olmaya eğilimli, esnek değil, toplumla uyumsuz ve hayatını etkiliyor.
Boyle biri iliski kurabilirmi sizce es sevgili anlaminda

Boyle biri iliski kurabilirmi sizce es sevgili anlaminda
bence diye bir şey yok insan isterse her şey mümkün ama psikolojisi sağlıklı olmayan birisi sağlıklı bir ilişkiyi de zor kurar mantıken. Hele duyguları çok git gelliyse, dürtüselse, sağlıksız şeylere çekiliyorsa vs. Terapi faydalı olabilir tabi kişi kendisi isterse. Söylediğim şeyler farazi, sizi yansıtmıyor da olabilir.

bence diye bir şey yok insan isterse her şey mümkün ama psikolojisi sağlıklı olmayan birisi sağlıklı bir ilişkiyi de zor kurar mantıken. Hele duyguları çok git gelliyse, dürtüselse, sağlıksız şeylere çekiliyorsa vs. Terapi faydalı olabilir tabi kişi kendisi isterse. Söylediğim şeyler farazi, sizi yansıtmıyor da olabilir.
Anladim tesekkurlerr.

Back
X