Ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi esmeryaram
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiiiç umurunda bile olmaz neden mi, çünkü bu çocuk seni sevmiyor
ha olurdu uzun süreli aşka dayanan bir ilişkiniz intikam alma acı çektirme şansın belki bak o zaman bile belki olabilirdi.

senin anlatttığın aşk tek taraflı, anlaşılan o ki beyimiz seninle cinsellik için beraber olmuş.

sen en iyisi intikam peşinde koşacağına bundan ders alarak yaşadığın bu kötü olayı unutmaya çalış derim.

cnm benim.seni anlamakla birlikte biraz da kızıyorum.böyle hikayeler duyunca.bir genç kız erkeğin neyine güvenirde onunla beraber olur.annanemin bir lafı vardı.gelin ata binmiş ya kısmet demiş.yani bazı değerler sizin için önemliyse.bu dünyada garanti hiçbirşey yok.kendinizi koruyup sonradan kafanızı taşlara vurmayın derdi rahmetli.bu durumla ilgili yaşanan birçok hikaye var.gazeteler televizyonlar erkeklere güvenip hüsrana uğramış kızlarla dolu.hadi ondan geçtim,o burun kıvırdığımız bazı türk filmlerindendemi izleyip ders almıyorsunuz.sonra bir erkek karaktersizse yaşananlardan sonra sende istedin zorla olmadı.buraya kadar diyebilir.hatta bundan bana eş olmaz benimle yaptı herkesle yapar diye düşünür.sabahına soğur senden.kötü bir tecrübe olmuş.umarım bundan sonra daha dikkatli davranırsın cnm.klava:

anlattığım olaylar tabiki 1 haftaada gelişmedi 1.5 sene öncesinde tanıştık son 2 ay önce o bana açıldı duygularını söledi onun öncesinde arkadaş gibi konuşurduk bana açıldıktan sonra 2 hafta çıktık sonra yine ayrıldık ben oraya gidince aradım bak eger rahatsız olucaksan ya da sorun olacaksa boşver dedim o da yok dedi gel dedi ben de gittim aptal gitti cinselllik oldu ama aklınıza gelen kadar olmadı yani bekaret kavramı duruyor evet iğrenç bi durum anlatırken utanıyorum ama yalan slemek istemiyorum aramızda cinsel şeyler yaşandı ve 3.gün birden bire olmaz dedi yapamıyorum dedi ama gittiğim güne kadar benimle cinselliği düşündü hissettim ya ben insan değil miyim güya inandım ona din hocası yani kul hakkına girmeyi istemez beni kullanmaz dedim ama olmadı nefret ediyorum kendimden ne aptal iğrenç bi kızım ben utanıyorum

arkadaşlık başka beraberlik daha başka.yinede çok yeni bir ilişkiymiş... artık olan olmuş. üzmeyin kendinizi... ve şu iğrenç kelimesini ağzınınızdan çıkarın. siz sadece kandırılmış ve duygularınızla oynanmış bir gençsiniz. iğrenç olan o adam... cinselliği düşündüğü açık zaten. umarım biraz daha dikkatli olmayı, herkese inanmamayı ki,bu din hocası bile olsa , öğrenmişsinizdir artık.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa bu çocuk sennle 1 kaç gün vakit geçirip sonra postayı koymayı düşünerek başlamış zaten...
klasik i.ne erkek tipi işte...
bence boşa ağlayıp gözyaşı döküp kendini üzme canım...
değmez yani...

keşke bu kadar çabuk kaptırmasaydınız kendinizi.duygularını söyleyerek sizi kandırmış işte....işte önemli olan biraz zaman. ve karşındakini tanımaktı. 2 haftada tanımak o kadar zor ki...birden kaptırmışsınız kendinizi.... neyse zararın neresinden dönseniz kardır...unutun bu olanları....siz sadece fazla saf davranmışsınız. herkese güvenilmez işte..UNUTMAK.tek yapacağınız şey..geçmişe bir sünger çekin. ve hatalarınızdan ders almayıda unutmayın.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka bakmadan düz yolda yürü bence....

Bence kesinlkle dönmez sana...
Anlıyorum intikam amak istemişsin ama bunun intikam alınacak bişeyi yok ki...

Sen şunu söylemelisin : KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM...

Güzelim erkekleri zorun peşinden koşmayı onu elde etmeyi severler.. Gel dediğinde gelen, 2 hafta çıkıp evine giren kıza ne demesini bekliyorsun... Gene vicdanlıymış ki daha fazla kandırmamış seni.. Belki 2 dil dökseymiş senin bekarette Allah korusun gitmişti yani..

bu işin çıkarı yok. Unutacaksın. Ama nasıl biliyor musun?

Ders alarak. Sana aslında iyi bir ders vermiş ama sen farkında değilsin hala o diyorsun.. Bu kafayla gidersin daha çok kendin edip kendin bulursun..

Dilerim eb kısa zamanda kendini toparlaman ve dersini alıp bu olayı unutman..

din öğretmeni mi....o zaman bu aptığının zina olduğunun gayet iyi farkında... o zaman şöyle diyim nefsine hakim olamamış seninle kızlığı bozmadan beraber oldu ama vicdanı sızladı.... belki ailesine ya da kendi hayatına uygun olmadığını düşündü... yine de şanslısın ki sonuna kadar yaşamamışsın başkası olsa belki kızlık da kalmazdı. ben senin yerinde olsam bir daha onun yüzüne bile bakmazdım.hem seninle iki gece geçiriyor hem de zehir zemberek şeyler diyor.....

gerçekten bu sana ders olsun ve evlendiğin güne kadar kendini muhafaza et..bu adam pişman olup belki özür diler peşine düşer denge unsuru biraz eksik gibi ... tanıma onu...

kendini asla suçlama ve utanma sen sadece kandırılmışsın bence arkana bile bakma ve üzülme

inanmıyorum ya bir de din hocası . hanı günahı haramı biliodur muhakkak nasıl bilmekse canım bu arada nasıl güvenebildin bu zamanda yanı namus hiçbirseye benzemez hadi evlencez filan der sana bazı seyler yasanır neyse olan olmus canım ama ne olursun bu yaptıgın hatadan ders cıkar kimseye güvenme canım bu kadarla yırtmıssın ruhunda muhakkak iz bırakacak ama silmeye calıs ve bir daha böyle körükörüne gitme canım vede üzülme böyle bir insana degmez sakın dönmesin sana canım üzme canını neler geliyor insanın basına ama allahım akıl vermiş gitme sakın bir daha canım üzülme olmus bitmiş

Allaha şükret hemen o adamdan kurtulduğuna,
fazla söz gerek yok, arkadaşların hemen hepsi söylemiş zaten adamın cinsini

saolun arkadaşlar farkındayım hatamın,aptallığımın ne deseniz haklısınız benim için büyük bir üzüntü ama zaman herşeyin ilacı biliyorum gün gelir benim ahım da çıkar amacım ah almak da değildi ama beni bu kdar kötü yaptı ya allahım ondan sorsun demekki insanoğlu elde ettiği zaman bitiyor herşey umarım bir gün hayat benim için yeniden başlar bu arada bulunduğum şehirden gitmeye karar verdim başka bi üniversiteye geçiş yapıcam yatay geçiş için gece gündüz çalışıyorum hayatımı sıfırdan kurup düzgün bi insan olarak ilerletmeye çalışıcam saolun yardımlarınız için

annem hep hacıdan hocadan korkacan der.
maalesef öyle
insanlar dindar gibi gözüküp her haltı yiyor...ondan sana yar olmaz.
utanma sakın..onun utanması lazım bu kadar iğrençleştiği,bir parça etin arkasından koştuğu ve onun için yalan söylediği için..kendini küçük düşürmüş,karaktersizmiş..yazık..

Allah Allah dinimizin arkasina saklanan ve her halti yiyen bu insanlar ne zaman tukenecek ?
Sakin bir daha kanma boyle insanlarla...
uzuluyorsun elbet ama elden ne gelir ki ? olan olmus...
Rabbime dua et ki kurtarmis seni ondan
Allah bir daha sasirtmasin, çok dikkat et kendine
ve kimseye de guvenme ta ki gerçekten sana deger verecek olan birini taniyana kadar

Kızlar sakın yanlış anlamayın. Amacım asla eleştirmek değil ve bu da bana düşmez. Alakasız da olacak.
Afedersiniz ama "BEKARET" iki bacak arasında değil beyinde. Cinsellik o noktaya kadar yaşanıyor. Bir tek zar parçasına birşey olmuyor. Ne o? ben bakireyim! Katılmıyorum buna!Sen herşeyi yaşa ondan sonra evlendiğin kişiye elime erkek eli değmedi de!

Ayrıca amacım seni eleştirmek değil asla canım ama ne kadar tanıdın ki ne kadar vakit geçirdiniz ki evinde kalabildin. Biz kadınlar daha akıllı olmalıyız. Dünyanın bin bir türlü hali var. Adam öğretmen olsun isterse cumhurbaşkanı olsun, neler duyuyoruz. Ne insanlar var kızı eve çağırıp arkadaşlarıyla tecavüz edenler , görüntülerini çekip şantaj yapanlar...

Madem din öğretmeni, Allah ın yanına bırakmayacağını da bilir. Allah yanına koymaz bir kızın duygularıyla oynamayı. Sana düşen onu tamamen silip hayatına devam etmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…