- Konu Sahibi esmeryaram
-
anlattığım olaylar tabiki 1 haftaada gelişmedi 1.5 sene öncesinde tanıştık son 2 ay önce o bana açıldı duygularını söledi onun öncesinde arkadaş gibi konuşurduk bana açıldıktan sonra 2 hafta çıktık sonra yine ayrıldık ben oraya gidince aradım bak eger rahatsız olucaksan ya da sorun olacaksa boşver dedim o da yok dedi gel dedi ben de gittim aptal gitti cinselllik oldu ama aklınıza gelen kadar olmadı yani bekaret kavramı duruyor evet iğrenç bi durum anlatırken utanıyorum ama yalan slemek istemiyorum aramızda cinsel şeyler yaşandı ve 3.gün birden bire olmaz dedi yapamıyorum dedi ama gittiğim güne kadar benimle cinselliği düşündü hissettim ya ben insan değil miyim güya inandım ona din hocası yani kul hakkına girmeyi istemez beni kullanmaz dedim ama olmadı nefret ediyorum kendimden ne aptal iğrenç bi kızım ben utanıyorum
anlattığım olaylar tabiki 1 haftaada gelişmedi 1.5 sene öncesinde tanıştık son 2 ay önce o bana açıldı duygularını söledi onun öncesinde arkadaş gibi konuşurduk bana açıldıktan sonra 2 hafta çıktık sonra yine ayrıldık ben oraya gidince aradım bak eger rahatsız olucaksan ya da sorun olacaksa boşver dedim o da yok dedi gel dedi ben de gittim aptal gitti cinselllik oldu ama aklınıza gelen kadar olmadı yani bekaret kavramı duruyor evet iğrenç bi durum anlatırken utanıyorum ama yalan slemek istemiyorum aramızda cinsel şeyler yaşandı ve 3.gün birden bire olmaz dedi yapamıyorum dedi ama gittiğim güne kadar benimle cinselliği düşündü hissettim ya ben insan değil miyim güya inandım ona din hocası yani kul hakkına girmeyi istemez beni kullanmaz dedim ama olmadı nefret ediyorum kendimden ne aptal iğrenç bi kızım ben utanıyorum
anlattığım olaylar tabiki 1 haftaada gelişmedi 1.5 sene öncesinde tanıştık son 2 ay önce o bana açıldı duygularını söledi onun öncesinde arkadaş gibi konuşurduk bana açıldıktan sonra 2 hafta çıktık sonra yine ayrıldık ben oraya gidince aradım bak eger rahatsız olucaksan ya da sorun olacaksa boşver dedim o da yok dedi gel dedi ben de gittim aptal gitti cinselllik oldu ama aklınıza gelen kadar olmadı yaniBEKARET KAVRAMI duruyor evet iğrenç bi durum anlatırken utanıyorum ama yalan slemek istemiyorum aramızda cinsel şeyler yaşandı ve 3.gün birden bire olmaz dedi yapamıyorum dedi ama gittiğim güne kadar benimle cinselliği düşündü hissettim ya ben insan değil miyim güya inandım ona din hocası yani kul hakkına girmeyi istemez beni kullanmaz dedim ama olmadı nefret ediyorum kendimden ne aptal iğrenç bi kızım ben utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?