E
esmeryaram
Ziyaretçi
- Konu Sahibi esmeryaram
-
ben onun yanına gittim 4 gün beraberdir ilk 2 gün çok güzeldi o da beni sevdiğini söledi sonra 3.gün durduk yerde sabah kalktık.......
2 haftalık bir ilişki ve sabah kalktık dediğinize göre bir beraberllik, sanırım cinselliği de yaşamışsınız... keşke bunu yaşarken o kişiyi daha bir tanısaydınız...erkek arkadaşınız madem sorumluluğu alamıyordu da ne diye beraber oldu....ne diye duygularınızla oynadı....evet , eğer gerçekten cinselliği yaşamışsanız, erkek arkadaşınızın bu yaptığı resmen şerefsizlik. beraber oluyor sonrada sorumluluğu alamam diyor. madem öyle kendini biliyor ne diye sizi yanına çağırıp, birde bazı şeyleri yaşıyor...olan olmuş artık....bu adamdan hayır gelmez size... sorumluluğu alamam diyip sizle beraber olduğunda zaten, bu sorumluluğu almış olmuyor mu. duygularınızla oynamış olmuyor mu.... unutmaya çalışacaksınız. her zaman bu türler var, işte etrafta. biraz daha temkinli ve tedbirli olmayı da öğreneceksiniz.....2 hafta da tanıdığınız bir insana güvenilemeyeceğini...merhaba arkadaşlar benim işin içinden çıkamadım bir derdim var gönül meselesi söz konusu olunca insan mantıklı düşünemiyor ben vanda üniversite öğrencisiyim güzelde bi kızım yani herkes öle diyor işte sorun nerde diyeceksiniz herşey güzellik ya da iyilikle olmuyor ben farklı bir şehirde birini seviyorum ögretmen çocuk biz 2 hafta falan çıktık arada başkalarının etkisiyle bitti ama aradan 1,5 sy geçti ben onun yanına gittim 4 gün beraberdir ilk 2 gün çok güzeldi o da beni sevdiğini söledi sonra 3.gün durduk yerde sabah kalktık morali bozuk dünkü gibi değil ne oluyor dedim bu başta sölemedi sonra ısrarcı oldum bana olamayacağını söledi tek yaşamaya alışmış bu sorumluluğu alamazmış beni üzmekten beklentime cevab vermemekten korkuyormuş aşk agırmış onun için dedi ve ben donup kaldım ya 2 gün süper sonra gel bunları dedi ertesi gün bavulumu alıp hemen gittim ama şu an knedime gelmiş değilim yemek yiyemiyorum sürekli ağlıyorum tek isteğim onun bana dönmesi ama benim ona verecek bi cevabımın olması beni kandırdı resmen ne yapmalıyım onun bana dönmesi için yani aynı şeyleri yaşasın istiyorum halen kendime gelemedim ne olur akıl verin
aynen katılıyorum sana canımıssız adam ayakları
ıssız adam ayakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?