Ben aldatıldığımı sevgilimin beni aldattığı kızdan öğrendim. Kız da bilmiyormuş tabi beni, mesajlarımı tel.inde görünce tavrını koymuş,sonra öc almak için 1-2 hafta beklemiş. Sevgilim bunun işyerine bile gitmiş tehdit etmiş,onunla evlenicem sakın söyleme yoksa kötü olur diye. O da 'hayır onun da hakkı var bilmeli,görsün nasıl biri olduğunu, hiç birşeyden korkmuyorum sen kimsin' demiş hakaretler küfürler falan.
O kızdan Allah razı olsun,o söylemese korksa nerden bilecektim? Al başına belayı.Baya yazıştık kızla dertleştik falan. Öyle olmasa bu ş.refsiz uyutmaya devam edecekti beni.
ya canım benim belli ki çocuk 20 yaşında bir gerizekalı. ne diye tehdit edebilir sana ne kötülük edebilir? eline koz mu verdin? onla yaşamaman gereken şeyleri mi yaşadın da adını çıkaracakmış it? bence hiç korkma.alnın açık vicdanın rahatsa dahe ne? meydanı onun gibi çakallara bırakmamak lazım. sen kendini o kızın yerine koy bakalım bilmek istemez miydin. kesinlikle söylemelisin bence 1 taşla 2 kuş. hem ondan öcünü almış olacaksın hem de bir kızı-aklı varsa- ki kesinnnn, daha önce de yapmış o iğrençliği ona, o kızı kurtarmış olcaksın. yine de sen bilirsin. ama ben mutlaka söylerdim. hayvan herif 20 yaşında yaptığı midesizliklere bak bu ne cüret yaa bi depişkin pişkin söylüyo. boğarım onu ben
meraba arkadaslar
uzun süredir takip ediyordum bu siteyi ve yeni üye oldum
kafama takılan bir sorun var ve bunu sizlerle paylaşmak istedim
Çok hoşlandığım birisi vardı onunda benden hoşlandığını sanmıştım ama yanılmışım önce bu kişiyle bir süre tanıştık görüştük ben güzel bir ilişkinin başlangıcı olabilir diye düşünmüştüm ama yanılmışım . Yavaş yavaş yakınlaşmaya başlamıştık ama aniden eski sevgilisine döndüğünü öğrendim ve çok sinirlendim bir süre hiç konuşmadık . Daha sonra tekrar mesaj atmaya falan başladı biraz konuşmaya başladık beni buluşmaya çağırdı gittiğimde hemen yakınlaşmak falan istedi bende sevgilin duysa kızmazmı napıyosun dedim duysa tabi kızar ama söylemezsin dimi şeklinde bi karşılık aldım yani resmen beni kullandığını söylüyo açık açık sinirlendim gittim sonra söylemezsin dimi diye mesaj attı bende bilmeye hakkı var sen neden söylemiyosun bu kadar korkakmısın falan dedim yok ben sevgilimi seviyorum bizi ayırma onu benden alırsan senden çok şey alırım bilmemne birsürü şey söyledi sizce napmalıyım boşveriym gitsinmi yoksa sevgilisine anlatıymmi ?:18:
of her gün onun yüzünü görüyorum ve dolayısıyla boşveremiyorum öcümü almak istiyorum söylemeden rahat edemiyceğimi anladım
Çok yanlış yaparsın... hırsına yenik düşme, mantıklı düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?