Amacı neymis bu adamın yaaaa!!
Madem seviyor diger kızı neden aldatıyor?
Bu sevgimi simdi?
Kendinizi kullandırtmayın lütfen..
Benide en çok üzen bu ben ona inanmıştım böyle biri olduğunu hiç düşünmemiştim başkalarına sorduğumdada çok duygusaldır iyi biridir demişlerdi aklıma bile gelmezdi böyle olucağıama ben kullanıldığımı hissediyorum oda dersini alsın diye sevgilisine söyliym diyorum bi yandan ama bi yandanda boşver diyorum of
Bu kişiliksizin ne seni nede o kızı sevdığını sanmıyorum.
senı sevse sana sevgılıyle olmazdı,sevgılısını sevse senınle aldatmaya kalkmazdı.
Böylelerı anca uçkurunu sever anlıcan.
Gidip kıza desen ne olacak ,bız kadınlar bunu kıskançlık olarak algılar
karsı tarafın haklı olabılme ıhtımalıne inanmak ısterız.
seviyoruzya aptallaşmamız şart !
Kız sana ınanmaz senı basit kız ,onun gönül eğlencesı olduğunu hanı su eğlenılecek kız
evleneılecek kız saçmalığında senı ,eğlenecek kız olarak gördüğünü düşünür,onu sevdiğini sanar.
Paşa paşa onla devam eder.Boş ver deme en ıyısımı ...
Allah bir yerde bir şekilde ona sopasını gösterırı.
kendını üzersın .
bence bulaşma
sevgilisi olduğunu biliyorsan buluşmamalıydın bence.
ama doğru olanı yapıp izin vermeyip uzaklaşmışsın
ama şimdi kıza söylesen seni suçlu çıkarır bizi ayırmaya çalışıyor der vs vs
bi de kız uğraşmaya başlar senle bence hiç gerek yok
o çocuğa da seni rahat bırakmasını söyle sen de bir daha yüzüne bakma karaktersizmiş..
Bu cok uyanik beyfendinin yasi kactir acaba??
o beni kullandı bende ona bişey yapmalıyım psikolojisi var üstümde ama en iyisi dediğin gibi yapmak...cnm sen kesinlikle görüşme onunla
ve söyleme...seni kullanmak istemiş resmen bian önce hayatından çıkar kurtul
Uzun uzadıya birşey yazmayacagım , merak ettiğim tek soru :
Neden eski sevgilisine döndüğünü bile bile tekrar görüşmeye gittiniz ? !
Bu erkeklerin çoğu şehvetinin sapkınlığından iyie aptallaşmış. Laflara bak yaa 'ulan sen kimsin be,defol karşımdan' derdim ben olsam. Pişkinliğe bak ya.
O kızla sevgiliyken pat diye size tutulup(!) onu bırakıp size koşsa ,sevdiğini mi düşünecektiniz? Yapmayın Allah aşkına,bugün ilişkisi henüz bitmemişken bir başkasına yakınlaşmayı düşünen insan yarın bir gün 2.sine 3.süne 4.süne.. hepsine aynısını yapar. 'Ayyy beni seçtiii' saflığına düşmeyelim lütfen.
Ben sivri zekalı eski sevgilim(!) kızın tekiyle birlikte olmuş ve beni aldatmıştı, diyor ki hiç arlanmadan : 'Onu sadece kullanacaktım ve atacaktım, ben seninle evlenmek istedim ve sevdim' :)))))))))))) Üzerine yorum gerekir mi?Eminim ruh tedavisi görenler bunlardan sağlıklıdır.:)
eski sevgilisine döndüğününü öğrendiğimden beri görüşmemiştk tekrar ayrılmış olabilirler diye düşündüm hatta onu öğrenmek için sevgilin kızmazmı dedim ve verdiği cevap karşısındada çok şaşırdım ve hala bi hoşlanma vardı üzerimde ama yinede gitmemem gerekirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?