ne yapmalıyım?

berrammm

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
190
10
623
46
Konya
herkese iyi günler

oğlum okulun son günü telefonunu okul idaresine bırakmış ve çıkışta almak istediğinde burada yok demişler. bir iki gün sonra şehir dışına çıktığımız için gidip bir dahada soramadık.ben mutlaka bir çekmecede filan kalmıştır çıkar diyede umursamadım.kayın validem ameliyat olmuştu yoğunluğum vardı,telefonda aklımdan gitti zaten.telefon faturalı hattı , otomatik ödemede olduğundan ödenmeye devam ediyordu.bu gün eşim ödemeleri yaparken 80 tl lik fatura dikkatini çekmiş.kapalı telefon niye bu kadar geldi diye...konuşma dökümanına bakmış:genellikle gece 12den sonra sms atılıp kısa konuşmalar yapılmış,tek bir numarayla.onu aradık oda kapalı...

durum bu.şimdi direk hattı kapatsam kullanamaz ama ben kimin olduğunu öğrenmek istiyorum.ne yapmam gerekir.bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

telefoncuya git yani telefonu ve hattı aldıgınız yere. telefonun ıp adresını numarasını ogren ve kullanılamaz hale getirirler onlar. en azından sifre koyarlar diye biliyorum. hattıda kapattır. okul idaresıne de o telefonun bulunmaması halınde sıkayet edecegını soyle. zaten telefon kullanılıyorsa sinyalden kımde oldugunu bulursunuz.

telefoncuya git yani telefonu ve hattı aldıgınız yere. telefonun ıp adresını numarasını ogren ve kullanılamaz hale getirirler onlar. en azından sifre koyarlar diye biliyorum. hattıda kapattır. okul idaresıne de o telefonun bulunmaması halınde sıkayet edecegını soyle. zaten telefon kullanılıyorsa sinyalden kımde oldugunu bulursunuz.

teşekkür ederim canım.evet şu anda hala kullanılıyor.ıp adresini buldum.eğer bildirilirse kapanınca o kişiyi bulamam diye bildirmedim.okuldaki sekreterde ona vermediğini söylüyor .tahminim masadan bir başkası aldı.

anladı mcanım. baska biri aldıysa git polise sinyal takibi yapsınlar. tel kullanılıyorsa bulunur merak etme

aslında merak ettiğim şu ne yapsam kullanan kişiyi bulsam.numarayı takibe alırlar mı biryere başvursam

internette baktım kimisi polis bakmıyor diyor kimisi savcılık ilgileniyor diyor tam olarak net bir şey bulamadım. belki burada birilerinin bilgisi vardır bu konuda diye sordum

internette baktım kimisi polis bakmıyor diyor kimisi savcılık ilgileniyor diyor tam olarak net bir şey bulamadım. Belki burada birilerinin bilgisi vardır bu konuda diye sordum

polise bi git olmazsa savcılıga gidersin. Okul idaresini iyice arastırın belki bulunur

evet alırlar tabiki. tel ne marka nasıl bişey ? telefoncuda calısıyodm da az cok anlarım

yaa telefon normal kameralı bir telefon.samsung sgh-d880 .derdim telefon değilde hattı öğretmen hattıydı.bir yakınımızdan bulmuştuk,aynı hat sahipleri ile sınırsız konuşma hakkımız vardı.işime yarar bir hattı kısacası.

cnmm polise gidip böyle bir durumum var sizden öğrenebilme imkanım var mı diye sorun onlar bulurlar :34:

yada gsm oporetörünüzü arayın onlardan yardım isteyin belki yardım edebilirler

gsm operatörümü aradım sadece kapatma işlemi yapılıyor gibiydi ,işlemi tamamlamadan kapattım.

neyse çıkmam lazım tşk.

Back
X