ne yapmalıyım

evet oynuyordur da öyle büyük kumar oynayacak çevresi yok o tarz yere gitmiyor fırsat bulsa içiyor ark ve geç geliyor her defasında bu kadın üzülüyor mu ne olur diye düşünmüyo hep yalnızım hep yalnız

Lütfen kendinize bunu yapmayın cesaretinizi toplayın boşanırsanız nemi olur ben size söyleyeyim emin olun daha düzenli daha güzel bir hayatınız olur çünkü siz zaten şu an bir evin ve çocukların sorumluluğunu almışsınız
ee daha ne çocuklarınızla gül gibi geçiniyorsunuz zaten şu an sizi düşündüren ne o zamn

dün oydan sonra kırtasiyeye gittik (beraber gittiğimiz tek yer uzuuun zamandır) büyük oğluma kırtasiye malz aldık eve gelince yaptığı masr benden istiyor bu ne saçmalık sonra evden gitti ve 23,00 kadar gelmedi aramama rağmen o telefonunu açmadı

belkide onun hayatına biri girer kaldıramammı bilmiyorum

canim benim korkma sakin!inan bana bende bu yollardan gectim,ustelik benim bi isim gucumde yoktu iki evladimla ciktim o evden,cunku artik dayanamiyordum!malesef sizinde sonunuz yok o yuzden bazi seyleri gor,ve goze al evlatlarin icin yap bunu,kendin icin yap hayata bi kere geliyoruz canim,kurtul o sirtindaki yukten!bak nasil hafifleyeceksin gor,inanirmisin ben hala ikinci evliligimi yapmama ve o kadar yil gecmis olmasina ragmen,bazen uykumdan kan ter icinde uyanip kendimi hala o hayatin icinde o adamla sanarak cirpinarak uyaniyorum!sonra etrafima baktigimda ohhhh bee!!orda degilim bitti kabus ben yeni hayatimdayim diyorum ya!anliyomusun okadar korkmusum yani..O yuzden lutfen kendine de evlatlarina da ikinci bi sans ver,biraz cesaret lutfen inan bana gerisi gelecek,hayata gec kalma!

belkide onun hayatına biri girer kaldıramammı bilmiyorum

Yaa ben böyle hemcislerimi görünce çok çok üzülüyorum yapmayın bunu kendinize lütfen o sizi düşünüyormu seviyormu önemsiyormu hayırrr hayırr bırakın ne yaparsa yapsın zaman neleri unutturmuyorki sizin böyle bir adamdan çoktan soğumuş olmanız gerekir zaten inanın çok daha güzel bir hayat sizi bekliyor kendinizi ezdirmeyin kullandırmayın ne olur

haklısın.....

Lütfen evlatların ve en önemlisi kendin için kurtul o hayattan bak daha mutlu olucaksın dediğim gibi sen zaten şu an evde oturup koca parası beklemiyorsunki zaten kendi işini kendin görüyorsun ee ayrıldıktan sonra daha ne kadar zorlanabilirsinki bi düşün burda o kadar çok kadın var gidecek yerleri yok çalışamıyorlar ve necburen o hayatı çekiyorlar sen bir sıfır öndesin birde burdan bak

önemsemiyor tabiki ne düşündüğüm hiç umrunda değilll beni kaybetmekten de korkmuyor korksa kendine çeki düzen verir hiç birşey yok 9 gün bayramda hep yalnızdım oda kahvede diye biliyorum orada düğünde heryerde yalnızım

Benim burda icim parcalandi ya!daha ne kadar besleyeceksin bu adami allah askina!!kendine yapma bu iskenceyi artik,ogluna aldigi malzemenin parasini isteyen babadan ne hayir gelir yaaayy catladim sinirden kandine gel bi an once lutfen

Bakın siz herşeyin farkındasınız zaten ee o zamn biraz cesaret tek sorununuz cesaret edemiyorsunuz ama bir adım atın artık yani şu yazdıklarınıza ben 10 yıl değil 1 sene katlanamam değil hiç bir güvencem olmasa bile bir şekilde hayatıma devam ederdim ama böyle bir kocayı asla çekmem inşallah güze bir karar verir ve uygularsınız

evet farkındayım yıllardır ama cesaret edipte yapamadım

Benim burda icim parcalandi ya!daha ne kadar besleyeceksin bu adami allah askina!!kendine yapma bu iskenceyi artik,ogluna aldigi malzemenin parasini isteyen babadan ne hayir gelir yaaayy catladim sinirden kandine gel bi an once lutfen
ve onun bana saydığı hakaretleri yazsam benim çalıştığım yer daireyi büroa çevirmişler genelde muh büroları bu tarz olur benim burada onu aldattığımı söylüyor

sizin ikinci evliliğiniz nasıl oldu çocuklarınız yanınızdamı

lütfen yapın hadi kendinizi geçin evlatlarınız için yapın çocuğunun kırtasiye malz.parasını isteyen bir baba çocuğunuzun yerine kendinizi koyun bir bakalım o çocuklara yazık günah değilmi öyle bir babaya sahip oldukları için mutlu olabilirlermi sizce kesinlikle baba olmayı haketmiyor eminim çocuklar bile daha mutlu olur babaları olmayınca

sizin ikinci evliliğiniz nasıl oldu çocuklarınız yanınızdamı
evet canim yanimda cocuklarim,asla birakmam dedim aldim cocuklarimi.ben 7 yil oldu bosanali,6 yillik ta evliyim ikinci esimle biliyorum saka gibi geliyor,hemen bi sene sonra nasil guvenip evlendin diyeceksin ama valla guzelim bende bilmiyorum hayatta asla bi daha evlenmem diyodum yakin arkadasimin israri uzerine gorustum,daha oncede defalarca red etmistim esim beni fotografta gorup begenmis israrla tanismak istedi oyle iste,bosanmamdan bi sene sonra tanidim 3 ay sonrada evlendik niye o acele ettiysek artikve sonucta 6 yildir evliyiz cocuklarima kabul etti ondanda iki cocugum var 4 cocuk cok sukur mutlu mesut yasiyoruz allah kimseye huzursuzluk vermesin inan bana rabbim bi kapiyi kapatiyosa,bi digerini mutlaka aciyor yeterki biraz cesaretli ol allahim senide bu darliktan kurtarsin evlatlarinla mutlu mesut bi hayatin olsun insallah

ve onun bana saydığı hakaretleri yazsam benim çalıştığım yer daireyi büroa çevirmişler genelde muh büroları bu tarz olur benim burada onu aldattığımı söylüyor
Ohhh bee pasama bak sen ya!!! Valla canim bak sen bu adami bosamassan,bu adam sana iftira atip bosayacak seni haberin olsun!o bosamadan sen bosa bak pisman olursun canim lutfen

AYNEN ÖYLE BEKAR GİBİ YAŞIYOOOOO
zaanında tepkinizi koysaydınız bu kadar rahat olmazdı olsa da içinde varsa size bir yalan kılıf bulur uydurmya çalışırdı ama açıkca söylüyor bir de yiyip içtiğini ve kendi borcu oldugunu .Bence net bir tavır belirleyin rahatsız oluyorsanız bu böyle devam etmez ya da siz de beraber gezin çift olarak gezsinler evli barklı adam sonuçta bekarlarla fazla takılmasın

amin inşallah...
rabbim mutluluğunuzu bozmasın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…