• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım

cesaretim yokki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
64
16
3
37
merhabalar
ben 10 yıllık evliyim ve 2 erkek çocuğum var. 10 yıldır bir iyi bir kötü giden evliliğimi kendi çabamla devam ettiriyorum.Ne yapacağım konusunda tam kararlı değilim.Herşeyin farkındayım ama icraat yok.Eşim çok sorumsuz senelerdir düzelmeyen evlilik için bi çaba göstermeyen biri 10 yıldır hep borcu var neyin borcu bilmiyorum sorunca yedim içtim diyor kadınla kızla yemedim diyor ama tekte yenmez sonuçta :( en son işe girdim bir buçuk yıldır çalışıyorum evimin tadilatı için girdim evimi yeniledim ve evede ben baktım çocuklarımın eksiklerinede ben hep ben o borçlarını ödüyomuş param yok param yok hep böyle ve borcu var ama rahat yaşıyo arkadaşlarla alkol alıyo gece yarısı geliyo hafta sonları kahvede bizimle bi vakit geçirmiyor benimle de hiç bir muhabbet yok hiç bir paylaşım yok hiç bir çaba yokkkkkkk tartışmalarımıza çocuklarımızda dahil oluyo çoğu zaman gerçi artık tartışmaya bile halim yok ne yapmalıyım bilemiyorum boşanmayı düşünüyorum yıllardır ama uygulayamıyorum yada böyle bir evliliği sürdürmelimiyim

Oh ne güzel bekar gibi kafasına göre yiyip içip geziyor gece yarıları geliyor bu adama bir kaybetme korkusu verin siz de ağırlığınızı koyun bu gece gezmelerini normalleştirmeyin risk alın büyük bir cıngar çıkarın ya boşanırsınız ya da yola gelir

Ne sana hayri var,ne evine,ne cocuklarina allah askina bu adam neye yariyor?niye tasiyosun hala omuzlarinda?nereye gidiyo bu paralar hicmi sormuyosun,ailesi biliyomu durumu soyledinizmi?cok soru sordum farkindayim canim kusura bakma ama gercekten boyle sorumsuz bi adamla imkansiz,benim ilk esimde cok sorumsuzdu 2 evladima ragmen bosandim tasiyamadim ya sen nasil tasiyacaksin..

Nickin bile cesaretim yok ki..

Ne sana hayri var,ne evine,ne cocuklarina allah askina bu adam neye yariyor?niye tasiyosun hala omuzlarinda?nereye gidiyo bu paralar hicmi sormuyosun,ailesi biliyomu durumu soyledinizmi?cok soru sordum farkindayim canim kusura bakma ama gercekten boyle sorumsuz bi adamla imkansiz,benim ilk esimde cok sorumsuzdu 2 evladima ragmen bosandim tasiyamadim ya sen nasil tasiyacaksin..
borçları var maaşı borçlarına ve kendi harcamlarına gidiyor bu borçları nasıl yaptın diyorum yedim içtim o kadar rahat söylüyor ki...... ailesine diyorum ama annesi inanmıyor çnkü böyle bi adam olamaz ne bi baba nede bi koca hayatımızda böyle bi yeri yok benimle cinsellikten başka bir şey yapmıyor çok acı

Eve bakiyosun

Cocuklara bakiyosun

Eee sen bu adami neden hala cekiyosun sal gitsin allah askina
Bari ozaman nerde nasil yedigini takmazsin , hayatinda gereksiz bir insan duan esin hic bir ise yaramayan bir erkek..
Bu durumda ben bosanirdim...

bu ne sorumsuzluk iki çocuğu var ya.
bütün sorumluluğu üzerine almışsın bi de bu herifin kahrını çekiyorsun.
bence ayrıl ve bu zulümden kurtul.
çocuklarına senin ailen bakar sen zaten çalışıyorsun.

Kendi kazandığı parayla evine, çoluğuna çocuğuna bakmayan adamdan hayır gelmez. Dilerim en kısa zamanda doğru yola girer.
10 yıldır toplasan 4 yıl bakmıştır karşılığında borç çıkartmıştır sonuç aynı 10 yıldır borcu var kendine zor bakıyor bide benden para bekliyor evi tadilat yaptırdım bu arada geçimimizi sağlıyorum her türlü bu rağmen ne yapıyor muşum neye faydam varmış ona para vermiyorum diye çalışmam boşaymış

bu ne sorumsuzluk iki çocuğu var ya.
bütün sorumluluğu üzerine almışsın bi de bu herifin kahrını çekiyorsun.
bence ayrıl ve bu zulümden kurtul.
çocuklarına senin ailen bakar sen zaten çalışıyorsun.
zaten annem bakıyor ama ne ben nede ailem yaranamadık
ve hala ben ne yapıyormuşum ne faydam varmış borcuna da yardım edecekmişim ne borcu olduğunu dahi bilmiyorum evin bütün sorumluluğunu attı üzerime ne yapabilirim sıkışınca olmuyor bilmem ne düzelme gibi durum söz konusu değil ama evime yaptığım tadilat emek bunlar var ailesi hemen üşüşür oraya ailesiyle altlı üstlüyüz 10 yıldır maddi manevi tükettiler beni sonuçta 2 evlat var onlara üzülüyorum

10 yıldır toplasan 4 yıl bakmıştır karşılığında borç çıkartmıştır sonuç aynı 10 yıldır borcu var kendine zor bakıyor bide benden para bekliyor evi tadilat yaptırdım bu arada geçimimizi sağlıyorum her türlü bu rağmen ne yapıyor muşum neye faydam varmış ona para vermiyorum diye çalışmam boşaymış
Allah islah etsin:KK43:

borçları var maaşı borçlarına ve kendi harcamlarına gidiyor bu borçları nasıl yaptın diyorum yedim içtim o kadar rahat söylüyor ki...... ailesine diyorum ama annesi inanmıyor çnkü böyle bi adam olamaz ne bi baba nede bi koca hayatımızda böyle bi yeri yok benimle cinsellikten başka bir şey yapmıyor çok acı
cok uzuldum ya:110:ne demek inanmiyor,boyle bu isin icinden siyrilmaya caalisiyor iste,ne kadar senin kocansa,onunda oglu kusura bakma ama arayi bulacagi yerde yaptigina bak:KK12:ben surekli ailesine sikayet ediyordum ustelik ben calismiyodumda,gelin bakin evime diyodum alis veris yapmaz para vermez,yaparsada burnumdan getiriyo derdim cingar cikarirdim resmen,herseferinde aile meclisi toplanir kizarlardi eski esime ama ne fayda ayni tas,ayni hamam ama en azindan benim cabaladigimi ve magdur oldugumu biliyorlardi ayrilirkende aglayarak ugurladilar beni ailesi ellerinden bisey gelmedigi icin,ogullari suclu oldugu icin.yani senin biseyler yapip once ailesini ikna etmen lazim gerekirse cinnet gecir ya ne yapacam ben boyle oglunuzla,ya bi care bulun oglunuza yada ben artik yokum deyin.:KK12:aksi taktirde hep uzulen,ezilen malesef sen olursun

zaten annem bakıyor ama ne ben nede ailem yaranamadık
ve hala ben ne yapıyormuşum ne faydam varmış borcuna da yardım edecekmişim ne borcu olduğunu dahi bilmiyorum evin bütün sorumluluğunu attı üzerime ne yapabilirim sıkışınca olmuyor bilmem ne düzelme gibi durum söz konusu değil ama evime yaptığım tadilat emek bunlar var ailesi hemen üşüşür oraya ailesiyle altlı üstlüyüz 10 yıldır maddi manevi tükettiler beni sonuçta 2 evlat var onlara üzülüyorum
Baksana aileside sorumsuzun onde gideni,bide altli ustlusunuz nasil inanmazlar nasil bilmezler?kumar falan oynuyor olmasin bu adam?soyle bi takipe al bakalim ne yapiyor nereye gidiyor,boyle tepkisiz kalma canim ayrilmaktan baska caren yok gibi gorunuyor,ama en azindan kendini hakli cikarmaya bak ki soyleyecek sozu olmasin!

Zaten bu adamın hayatınızda bir artısı yokmuşki ee o zaman neden bu çile kendinize düşmanmısınız
ayol zaten sen koca rolüne girmişsin evde bütün sorumluluk sende çocuklarınada sen bakıyorsun o zaman bu adam gereksiz bir varlık hayatında onsuzda gayet hatta daha mutlu bir hayatın olucaktır eminim en azından sinir stresin olmaz kesinlikle vur kıçına tekmeyı gitsin

cok uzuldum ya:110:ne demek inanmiyor,boyle bu isin icinden siyrilmaya caalisiyor iste,ne kadar senin kocansa,onunda oglu kusura bakma ama arayi bulacagi yerde yaptigina bak:KK12:ben surekli ailesine sikayet ediyordum ustelik ben calismiyodumda,gelin bakin evime diyodum alis veris yapmaz para vermez,yaparsada burnumdan getiriyo derdim cingar cikarirdim resmen,herseferinde aile meclisi toplanir kizarlardi eski esime ama ne fayda ayni tas,ayni hamam ama en azindan benim cabaladigimi ve magdur oldugumu biliyorlardi ayrilirkende aglayarak ugurladilar beni ailesi ellerinden bisey gelmedigi icin,ogullari suclu oldugu icin.yani senin biseyler yapip once ailesini ikna etmen lazim gerekirse cinnet gecir ya ne yapacam ben boyle oglunuzla,ya bi care bulun oglunuza yada ben artik yokum deyin.:KK12:aksi taktirde hep uzulen,ezilen malesef sen olursun
zaten ailesi de sorumsuz yıllardır hepsiyle uğraşıyorum :( aslında boşuna çabalamışım yuvamız dağılmasın diye ama o yuvada ben ve çocuklarım varmış başka kimse yok ama artık korkuyormuyum bilmiyorum ama boşanırsam nolurum noluur diye

Back
X