• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım?

belki eşimde sizin gibi düşünüyordur
ilk sene olunca bi beklenti oluyor ki öyle mükemmel sürprizler partiler filan değildi mesele sadece kutlayabilirdi hatta elinde bi demet maydonozla bile gelebilirdi.

Ama sizde haklisiniz.
Ben evli olmadigim icin belki rahat konusuyorum ama amac ozel gunlerde hediye almak degil dogrusu.
Onemli oldugunu hissetmek sizin ve cogu kadinin dusuncesi.

Kirildiginizi soyleyin bence.
Soguk davranin ve onun sormasini saglayin." Noldu" diye sordugunda anlatin durumu.
Belkide esiniz zatn onem vermiyor karim ozel gunlere diye dusunmustur.
Ve hatta su en son kutlamadigi gunlerin ardindan " bak hic bi tepki yok karimda, demekki pekte uzulmemis kutlamamama' demistir.

Ama sizde haklisiniz.
Ben evli olmadigim icin belki rahat konusuyorum ama amac ozel gunlerde hediye almak degil dogrusu.
Onemli oldugunu hissetmek sizin ve cogu kadinin dusuncesi.

Kirildiginizi soyleyin bence.
Soguk davranin ve onun sormasini saglayin." Noldu" diye sordugunda anlatin durumu.
Belkide esiniz zatn onem vermiyor karim ozel gunlere diye dusunmustur.
Ve hatta su en son kutlamadigi gunlerin ardindan " bak hic bi tepki yok karimda, demekki pekte uzulmemis kutlamamama' demistir.
doğum günümde üzüldüğümü söylemiştim ama bi farkı olmadı tabi:)

bu arada evlenmeden önce ben hep aman unutursa unutsun diyordum ama öyle olmadı.

geldıgınde hıcbısey olmamıs gıbı davranın
guzel bı meyve tabagı falan hazırlayın yesın
opup evlılık yıldonumumuz kutlu olsun deyıp hedıyesını verın
sız ne kadar onu suclayıcı davranmaz guler yuz gosterırsenız o okadar tokatlanmıs olur :)
bıdahada kutlamayın kendısı kutlıcaksa kutlasın bundan sonrakılerde
evlılık yıl donumunuz kutlu olsun :)

sız ne kadar onu suclayıcı davranmaz guler yuz gosterırsenız o okadar tokatlanmıs olur :)
teşekkür eder,m tavsiyenizi düşünecem. umarm bu durum eşime daha büyük hediye olmaz :) kutlamasam da mutlu moduna girmez:)

Buda bi secenk.
Bide boyle deneyin derim ben.

Ah cnm ah damarima bastin valla yeni gectik bizde yildonumumuzu hazirlandim makyajlar elbiseler masa mezeler kadehler bnmki geldi gunduz komsularim vardi onlar icin mi suslendin dedi saka yapiyo zannettim he ewet ewet dedim yemek yedik isim var disarda dedi bnde tamam dedim git bn hala bi supriz bekliyorum bekle bekle gelmedi gec oldu bnde makyajimi sildim pijamalarimi giydim aynaya not yazdim yildonumumuz kutlu olsun hatirladigin icin tesekkurler diye geldi okudu hatirlamamis odunum ozur diledi bnde buyutmedim bunlarin hepsi ayni model yani cnm aralarinda nadir dusunceliler cikiyo :)

Ah cnm ah damarima bastin valla yeni gectik bizde yildonumumuzu hazirlandim makyajlar elbiseler masa mezeler kadehler bnmki geldi gunduz komsularim vardi onlar icin mi suslendin dedi saka yapiyo zannettim he ewet ewet dedim yemek yedik isim var disarda dedi bnde tamam dedim git bn hala bi supriz bekliyorum bekle bekle gelmedi gec oldu bnde makyajimi sildim pijamalarimi giydim aynaya not yazdim yildonumumuz kutlu olsun hatirladigin icin tesekkurler diye geldi okudu hatirlamamis odunum ozur diledi bnde buyutmedim bunlarin hepsi ayni model yani cnm aralarinda nadir dusunceliler cikiyo :)
demekki benim eşimde o büyük düşüncesiz gruptan :) bende eve geldiğinde sürpriz bekledim ama nafile :)

Bakın ben 23 yaşındayım.Fakat hala Anneme bile ısrarla belirttiğim bişey var. ''Açıkca isteyin, gerekeni öğretin'' Annemde katiyyen dile getirmeyip,yıldönümlerinde doğum günlerinde sadece sessizce üzülüyor.Babam gerçekten anlamaz bu tür şeylerden. Mesela bakın ilkkk evlilik yıldönümünüz.Bugün için güzel yemekler yapıp,güzel bir sofra kurup (mumlu filan hatta) hediyenizi vermeliydiniz.Onun size hediye alıp almaması yada unutup unutmaması belli bir süre sizin için önemli olmamalı.Tabiki hatırlasa bişeyler yapsa güzel olur olmazmı.Ama bazı erkekler gerçekten bu durumdan ne anlıyor ne de hatırlıyor.Her doğum gününü yıldönümünü sevgililer gününü kutlamak istediğiniz hannnngi gün varsa,onu cümbüş havasında kutlamaya siz özenn gösterirseniz, eşinizde bunu öğrenicektir.Hatta sonn güne kadar hiç dile getirmemek yerine ay yıldönümüne az kaldı ne yapsam bişeyler yapalım bilmemne tarzı konuşmalar yapıp birlikte bile bir plan yapabilirsiniz.Benim erkek arkadaşım bile evli değiliz bişey değiliz vallahi hem anlamaz hemde doğum günü nedir özel gün nedir yeaaaa der dururdu.Ben göstere göstere dile getire getire yaptığımdan beri kendisini mahçup hissetmeye başlayıp oda özen göstermeye başladı.Unuttukları konusunda hiç şüphe duymadığımdan son güne kadar tek kelime etmeyip gün geldiğindede acaba ne yapıcak diye beklemek yerine ben ikimiz içinde plan yapıp onuda dahil olmaya mecbur bırakıyorum.Belki şimdi diceksinizki ama siz sevgilinisiniz evlenince farklı olur.Bunada katılmıyorum.Benim gibi davranan evli bayanlarında olaya benim gibi yaklaştığına çok şahit oldum ve mutlaka başarılı oldular.Ayrıca ilk evlilik yıldönümü için siz bile anladığım kadarıyla sadece birtane hediye almışsınız.Bir hediyeyi uzatıcaksınız evlilik yıldönümümüz kutlu olsun diceksiniz gülüşüceksiniz bitti.Bence siz daha iyisini de yapabilirdiniz ve bu sayede eşinize bunları öğretebilirdiniz.Süpriz bekleyen insanlar genel olarak hezeyana uğrarlar.Fakat dediğim gibi siz öncesinden başlayıp o günüde cümbüş havasında geçirirseniz emin olun eşinizin akllında artık özel günler kutlanır fikri yer edicektir.Güzel yemekler bir kaç mum bir hediye sonrasında geceyi diğer gecelerden daha özel geçirme tarzında bişeyler yapılabilir.Bu güne özel gecelik bile alabilirdiniz kendinize mesela. Umarım açıklayıcı yaazmışımdır.Şimdi sizin söylediğinize gelirsek ben olsam mutlaka hediyeyi verir kutlar ve surat asmazdım hatırlamadığı için.Ve bundan sonraki hiç bir özel günde herşeyi son ana bırakmak ve bir hediyeyle günün bitmesine sebep olmak yerine az önce saydığım şeyleri yapmaya başlardım.Eğer söylediğim gibi yaparsanız inanın zamanla gelen değişimi sizde görüceksiniz.

sevgili konu sahibi arkadas, oncelikle nice hayirli yillariniz olmasini temenni ederim. Yorumuma gelirsek...

Esinizin tavrini munferit almayiniz keza cogu insan evlilik oncesinde dahi bu tip kutlamalari zorunluluk olarak yerine getiriyor. Bunu kabullenerek durumu karsilarsaniz daha objektif olur ve daha az etkilenirsiniz. Bu arada unutmayiniz ki etrafinizdaki cogu evlilik de bu sekilde ilerliyor.

Ancak elbette ki iletisim guzel sey, yararli sey. Duygularinizi ifade etmekten kacinmayin. Fakat ifadeniz suclamaya donusmesin.

Sevgiler.

dün cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim:) akşam eşim geldi gittim hediyesini verdim o da bana hediye almış. ben çok yorgunum diye akşam bir yere gidelim dememiş.
ben de büyütmedim artık :)

Back
X