Merhaba arkadaslar beni taniyan insanlarin on yargisindansa sizin tarafsiz fikirlerini ogrenmek istiyorum. Bi cocugu cok begeniyordum arada goruyordum gormek icinde ugrasiyordum neyse ben bu cocugu bulmak icin baya ugrastim ama buldum ve yazdim oda benimde onun dikkatini cektigimi beni begendigini soyledi. Sonra birkac kez gorustuk guzel zaman gecirdik sabahladik falan onun yaninda okadar harika hissediyorum ki. Ama o her zaman sevgili olamayacagini oyle birisi olmadigini rahatina cok duskun oldugunu soyledi gercektende surekli biyerlerde ve gereginden cok kiz arkadasi var. Bende olcak diye takiliyordum surekli. Bu aksam aradim boyle seyleri sevmedigini sorunun bende olmadigini beni cok guzel ve temiz buldugunu hatta etkilendigini ama imkansiz oldugunu soyledi. Bende biri mi var dedim oda 'var gibide yok gibi de' dedi ama bu bi bahane olabilir emin degilim. Ne istiyorsun peki dedim 'yapabiliyorsan birdaha arama seni uzuyorum unut' dedi. Arkadaslar ben simdi ne yapmaliyim ? Mucadele etmek istiyorum ondan vaz gecemem ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kesinlikle cok ustelememden nefret ediyor bu sekilde ustune gidemem. Degisim yapip karsisina cikma gibi bi sansimda yok zaten hem gorunus olarak hemde karakter olarak cok seviyor beni aklindaki kiz profiliymisim. Benim aklima birsey gelmiyor lutfen siz bi akil verin.