• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim

brnusl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
2
0
6
30
Merhaba arkadaslar beni taniyan insanlarin on yargisindansa sizin tarafsiz fikirlerini ogrenmek istiyorum. Bi cocugu cok begeniyordum arada goruyordum gormek icinde ugrasiyordum neyse ben bu cocugu bulmak icin baya ugrastim ama buldum ve yazdim oda benimde onun dikkatini cektigimi beni begendigini soyledi. Sonra birkac kez gorustuk guzel zaman gecirdik sabahladik falan onun yaninda okadar harika hissediyorum ki. Ama o her zaman sevgili olamayacagini oyle birisi olmadigini rahatina cok duskun oldugunu soyledi gercektende surekli biyerlerde ve gereginden cok kiz arkadasi var. Bende olcak diye takiliyordum surekli. Bu aksam aradim boyle seyleri sevmedigini sorunun bende olmadigini beni cok guzel ve temiz buldugunu hatta etkilendigini ama imkansiz oldugunu soyledi. Bende biri mi var dedim oda 'var gibide yok gibi de' dedi ama bu bi bahane olabilir emin degilim. Ne istiyorsun peki dedim 'yapabiliyorsan birdaha arama seni uzuyorum unut' dedi. Arkadaslar ben simdi ne yapmaliyim ? Mucadele etmek istiyorum ondan vaz gecemem ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kesinlikle cok ustelememden nefret ediyor bu sekilde ustune gidemem. Degisim yapip karsisina cikma gibi bi sansimda yok zaten hem gorunus olarak hemde karakter olarak cok seviyor beni aklindaki kiz profiliymisim. Benim aklima birsey gelmiyor lutfen siz bi akil verin.

Arkadaşım saf olma bariz biri var hayatında.
Sadece açık kapı bırakmış istediğinde dönüp seninle vakit geçirip sonra yine imkansız diyebilir.
Zamanını boşa harcama böyle biri için.

Kesinlikle elinden geldigince uzak dur bu adamdan. Bosuna uzersin mahvedersin kendini. Issiz adam triplerinin altinda yatan cok acik. Baska kizlarla takiliyor ve takilmaya devam etmek istiyor. Sana bunu acikca soylemis zaten. Onu aramaya devam edersen bunu kabullenmis olucaksin. En ufak bir sikayetinde "ben boyleyim kizim sana soylemistim" diyecek. Sana tavsiyem deger gorucegin el ustunde tutulacagin baska bir iliskiyi bekle bu tarz adamlar sadece mutsuzluk getirir

Merhaba arkadaslar beni taniyan insanlarin on yargisindansa sizin tarafsiz fikirlerini ogrenmek istiyorum. Bi cocugu cok begeniyordum arada goruyordum gormek icinde ugrasiyordum neyse ben bu cocugu bulmak icin baya ugrastim ama buldum ve yazdim oda benimde onun dikkatini cektigimi beni begendigini soyledi. Sonra birkac kez gorustuk guzel zaman gecirdik sabahladik falan onun yaninda okadar harika hissediyorum ki. Ama o her zaman sevgili olamayacagini oyle birisi olmadigini rahatina cok duskun oldugunu soyledi gercektende surekli biyerlerde ve gereginden cok kiz arkadasi var. Bende olcak diye takiliyordum surekli. Bu aksam aradim boyle seyleri sevmedigini sorunun bende olmadigini beni cok guzel ve temiz buldugunu hatta etkilendigini ama imkansiz oldugunu soyledi. Bende biri mi var dedim oda 'var gibide yok gibi de' dedi ama bu bi bahane olabilir emin degilim. Ne istiyorsun peki dedim 'yapabiliyorsan birdaha arama seni uzuyorum unut' dedi. Arkadaslar ben simdi ne yapmaliyim ? Mucadele etmek istiyorum ondan vaz gecemem ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kesinlikle cok ustelememden nefret ediyor bu sekilde ustune gidemem. Degisim yapip karsisina cikma gibi bi sansimda yok zaten hem gorunus olarak hemde karakter olarak cok seviyor beni aklindaki kiz profiliymisim. Benim aklima birsey gelmiyor lutfen siz bi akil verin.
Arama diyeni neden arıyorsun? Neyin mücadelesini vermek istiyorsun, bilmem kaç yıllık ilişki değil bir şey değil, böyle şeylerde mücadele verilmez, sonra o ilişkinin dengeleri de olmaz, yarın ilişki olsa bu defa gerçekten seni sevip sevmediği konusunda gelir burada konu açarsın ya da hep içinde şüphe olur, zaten hiç tanımıyorsun etmiyorsun, bundan sonrası takıntı olur, saplantı olur, çocuk açık açık söylemiş, kibarlık etmeye çalışmış, ama belli ki başka biriyle beraber. İlle başka biriyle iken arada senle takılıp ortadan kaybolmasını mı istiyorsun, canın yanar. Uzak dur sen..

Kız unutmuştur bile, siz anca hortlatın hatunlar :D

İyi güldüm sayenizde :D :D :D
Belki yanıtlar kız, unuttum onu çoktan, karşıma çok iyi biri çıktı hergün birlikteyiz diye :D :D :D

Forumdaki tek mesajıymış, şansımıza küs öğrenemeyeceğiz de ne olduğunu insan bir devamını getirir konunun :63: :D:KK70:

İyi güldüm sayenizde :KK70: :KK70: :KK70:
Belki yanıtlar kız, unuttum onu çoktan, karşıma çok iyi biri çıktı hergün birlikteyiz diye :KK70: :KK70: :KK70:
Ben de sayende güldüm, sen uyarmasan saf saf takip ederim de bir de ertesi güne falan atarlanırım konu sahibi konu açıyorsun hiç bakmıyorsun ne kadar verdin diye :D :D :D

Ben de sayende güldüm, sen uyarmasan saf saf takip ederim de bir de ertesi güne falan atarlanırım konu sahibi konu açıyorsun hiç bakmıyorsun ne kadar verdin diye :KK70: :KK70: :KK70:
Ayyy, uykusuz uykusuz deli gibi kendi kendime gülüyorum :D :D :D Sarhoş kadar oldum :D Atarlı hatun kişisi :D

Ayyy, uykusuz uykusuz deli gibi kendi kendime gülüyorum :KK70: :KK70: :KK70: Sarhoş kadar oldum :KK70: Atarlı hatun kişisi :KK70:
Çok meraklanınca atarlanıyorum öyle elimde değil :D :D Kız bir baksa konusuna hepimizi kovacak, neyse hortlattık en azından, bir şey değil yeni mesajlardan gören gelecek belki, sen de öyle geldin sanırım :D

Çok meraklanınca atarlanıyorum öyle elimde değil :KK70: :KK70: Kız bir baksa konusuna hepimizi kovacak, neyse hortlattık en azından, bir şey değil yeni mesajlardan gören gelecek belki, sen de öyle geldin sanırım :KK70:
Aynen, dedim anasayfada yeni konu var, bir bakayım. Hmmm derken tarihler ilgimi çekti :D :D :D

Aynen, dedim anasayfada yeni konu var, bir bakayım. Hmmm derken tarihler ilgimi çekti :KK70: :KK70: :KK70:
Bir de konu da gel gel yapıyor, nasıl heyecan yapmışım yorumumda bir baktım da :D :D :D
Of KK off! oysa ki ben hiç böyle bir insan değildim :D

Back
X