Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar beni taniyan insanlarin on yargisindansa sizin tarafsiz fikirlerini ogrenmek istiyorum. Bi cocugu cok begeniyordum arada goruyordum gormek icinde ugrasiyordum neyse ben bu cocugu bulmak icin baya ugrastim ama buldum ve yazdim oda benimde onun dikkatini cektigimi beni begendigini soyledi. Sonra birkac kez gorustuk guzel zaman gecirdik sabahladik falan onun yaninda okadar harika hissediyorum ki. Ama o her zaman sevgili olamayacagini oyle birisi olmadigini rahatina cok duskun oldugunu soyledi gercektende surekli biyerlerde ve gereginden cok kiz arkadasi var. Bende olcak diye takiliyordum surekli. Bu aksam aradim boyle seyleri sevmedigini sorunun bende olmadigini beni cok guzel ve temiz buldugunu hatta etkilendigini ama imkansiz oldugunu soyledi. Bende biri mi var dedim oda 'var gibide yok gibi de' dedi ama bu bi bahane olabilir emin degilim. Ne istiyorsun peki dedim 'yapabiliyorsan birdaha arama seni uzuyorum unut' dedi. Arkadaslar ben simdi ne yapmaliyim ? Mucadele etmek istiyorum ondan vaz gecemem ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kesinlikle cok ustelememden nefret ediyor bu sekilde ustune gidemem. Degisim yapip karsisina cikma gibi bi sansimda yok zaten hem gorunus olarak hemde karakter olarak cok seviyor beni aklindaki kiz profiliymisim. Benim aklima birsey gelmiyor lutfen siz bi akil verin.
Bu kişi büyük ihtimalle evli falan bence yada ciddi bi ilişkisi var ama eğlenmeye düşkün ne yanındakini bırakmak istiyor ne de etrafındakilerden vazgeçmek bence arı gibi her çiçekten bal almaya çalışıyor daha çok bağlanmadan yol yakınken vazgeç derim kafasındaki profil olsaydın seni kaybetmemek için elinden geleni yapardı boşver gitsin hayatına bak .
Merhaba arkadaslar beni taniyan insanlarin on yargisindansa sizin tarafsiz fikirlerini ogrenmek istiyorum. Bi cocugu cok begeniyordum arada goruyordum gormek icinde ugrasiyordum neyse ben bu cocugu bulmak icin baya ugrastim ama buldum ve yazdim oda benimde onun dikkatini cektigimi beni begendigini soyledi. Sonra birkac kez gorustuk guzel zaman gecirdik sabahladik falan onun yaninda okadar harika hissediyorum ki. Ama o her zaman sevgili olamayacagini oyle birisi olmadigini rahatina cok duskun oldugunu soyledi gercektende surekli biyerlerde ve gereginden cok kiz arkadasi var. Bende olcak diye takiliyordum surekli. Bu aksam aradim boyle seyleri sevmedigini sorunun bende olmadigini beni cok guzel ve temiz buldugunu hatta etkilendigini ama imkansiz oldugunu soyledi. Bende biri mi var dedim oda 'var gibide yok gibi de' dedi ama bu bi bahane olabilir emin degilim. Ne istiyorsun peki dedim 'yapabiliyorsan birdaha arama seni uzuyorum unut' dedi. Arkadaslar ben simdi ne yapmaliyim ? Mucadele etmek istiyorum ondan vaz gecemem ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum. Kesinlikle cok ustelememden nefret ediyor bu sekilde ustune gidemem. Degisim yapip karsisina cikma gibi bi sansimda yok zaten hem gorunus olarak hemde karakter olarak cok seviyor beni aklindaki kiz profiliymisim. Benim aklima birsey gelmiyor lutfen siz bi akil verin.
Kendine zaman ver önce gercekten en az bir hafta kendini bi soyutla konudan baska birseyle ugras mesela yapabiliyorsan kisa hikayeler yaz hayaller kur ondan tamamen bagimsiz olarak.bu bir haftanin sonunda kendini daha dinc ve saglikli hissettiginde sosyal medyada paylasimalara basla kesinlilkle atarli giderli degil askla ilgili icinde hic birsey barindirmayan böyle günlük hayatina dair onsuz da mutlu oldugunu gösteren seyler sonra bak bakalim bu kiz bensizde mutluymus diyip nasil burnu sürtüne sürtüne dönüyor.Çünkü aslinda erkeklere bu rahatliği biz veriyoruz sonrada egolari öyle bir şişyor ki onlarsiz yapamayiz sanip bulunmaz hint kumaşı edasinda dolaniyorlar
Arkadaşlar birşeyler araştırırken aa zamanında bu foruma birşeyler yazmıştım diyerek girdim yorumlarınızı bende çok sonra gördüm tabii ki. Hala merak ediyorsanız gidereyim. Şu an hayatımda başka birisi var 5 aydır birlikteyiz ve hiç olmadığım kadar mutluyum. Konu da bahsettiğim arkadaşı da tamamen unuttum ama kendisi daha 1 2 ay önce bana mesaj atıp tehdit etti erkek arkadaşına ulaşıcam benimle görüş diye engelledim ve daha sesi soluğu çıkmadı. Bu yaz nişan yapmayı düşünüyoruz sonuç mutlu son teşekkürler