• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaliyim? :(

Bu cocugu sevmiyor gibisin, onun sevgisinden de nasil emin oluyorsun anlamadim. Neden bu insanda israr ediyorsun ki, sadece bunu kaybedersem daha iyisini bulamam korkusuyla iliski yurumez.
Cocuk iyi niyetli kac kere ayrilmayi denedim olmadi hep israrla biseyle oldu kötu hissettim kendimi...... annem aslidna oln biten gercekleri anlatinca korkmaya basldm eskisi gibi hissedemiyorum ona karsi ve sonucta uzaktan uzaga ne kadar taniyabiliriz birbirimizii? hep 2-3ayda bi zar zor bi kc gun bulusmayla....

Canim ailen nekadar anlayisli. Cocugun sizde kalmasina izin vermisler tanimaya calismislar. Sen onlarin arkasindan gizli sakli seyler yapmissin yinede. Ailenin güvenini kirma.. Icine sinmeyen seyler yapiyorsun, yapma.
Aile rizasi da cok önemli.. istemiyorsalar vardir bir bildikleri.

Mrb arkadaslar. 22 yasindayim. Yurtdisinda dogdum buyudum unv bitmek uzere. 6 aydir turkiyeden ciktigim erkek arkadasim var. Bu 6 ayda toplam 5 sefer görustuk yoksa hep telefon,face uzerinden hergun konusuyoruz. Erkek arkadasimla cok uzak sehirlerdeniz turkiyedende. Erkek arkadasimla ortak bi arkadas sayesinde yillar önce kucukken tanistik. Hep internet uzeri konustuk ama bazen hep kopukluk oldu. Bu sene tekrar ekledim 2 senedir konusmuyoduk ve ilk adimi ben attim. Yazin memleketime cagirdim ve geldi ve ilk göruste isindim ona. Ve kendisi cok iyi bi insan her anlamda karakter hersey anlaminda. Sonra augostos eylulde ben gizliden turkiyeye gittim 3.4 gunlugne öyle bulustuk. Tabiki otelde. Ileri gitmedik ama istemedigim beklemek istedigim seylerde oldu ama sevgisinden emindim hep gösterdi. Ekim ayinda yurtdisina geldi ailemle tanismak icin ve bizde kaldi 3-4 gun sirf ailemle tanismak icin ama sanirim biraz aceleye geldi. Cunku anneme eylulde babama ekim ayinda anlattim ... Ve bizde kaldi. Cok saygili durust ayni kafadaniz ama ailem onu bana yakistirmadi. Annem 2-3 ay önce rizam yok dedi ve aileme batar oldu hareketlerim fln hemen telefonla görunce degistiler. 16 yasindaki kardesim cok karsi ve en cok annem. Istemiyo benim turkiyede yapabilicegmi dusunmyuo ve uydugmuzu dusunmuyo. Bende aile sorunlriyla buyudum annemi birakip uzaklara gitmek istemiyorum ama hep turkiyedede kariyer yapmak istemisimdir. Erken yasta evlenmek zaten istemiyorum biraz gun yuzu görmek istiyorum ve cidden bunalima giriyorum. Erkek arkadasim cok anlayisli cok iyi birisi ama turkiyeye gitmek istedigimde hep sorun cikaricaklar ve asla ve asla izin vermicekler ve ben hep yalan ve korkuyla yurumek zorunda kalicam. Artik cok yoruldum. Erkek arkadasimida görunus olarak cok begenmiyorum ama cok iyi kalpli ama bilmiyorum napmaliyim sizce artik yoruldum. Onun gibi anlayisli biri görmedim ama annemde diyo yasin kucuk daha neler cikar karsina biraz yasa baska ulkede tek basina yapamaazsin diyo.. Erkek arkadasimin annesi malesef 2 sefer geldigimde ayni odada kaldigmizi biliyo erkek arkadasim yalan söylememek icin mecburen söyledi ve cok bozulmustum cuunku annesi namus lafi fln söyledi. Sonrada annesiyle konusup anlatti duzeltti.. Her sefer erkek arkadasimla bulusmak istedigimde ailemi takmamazlik yapamam ve otel köselerinde kalmakta istemiyorum pisman olmak istemiyorum.. ama onun gibi birisini ya asla bulamazsam... Ne yapicam a rtik bilmjiyorum. Belkide herseye ragmen en iyisi ayrilmak cunku insanin ailesi daha önemli. Yasayip daha olgunlasmak dha önemli belkide... Erkek arkdasimda cok sey yapti ama bilmiyorum....
Dusunceleriniz nelerdir?

Daha 22 yasindasin universite bitmemis,ayrica yurt disinda dogup buyumussun turkiyede hayat sartlari nasil, is bulmak, ozel sektorde calismak ne derece zor hicbir fikrin yok ayrica turkiye gibi bir ulkede tek basina ailenden uzaktan tutunmak genc bir kadin olarak yasamanin zorluklarindan haberin yok. Erkek arkadasinin annesinin tepkisini bile yadirgamissin ama turkiyede yasamayi goze aliyorsa yurt disindaki gibi her anlamda rahat olamayacagininda farkinda olmalisin.
Erkek arkadasin ne yapiyor, calisiyormu ogrencimi, sen yurt disindaki insanlarla buyumus o kulture alismis biri olarak erkek arkadasinin niyetinde ne kadar eminsin ? Ailenden habersiz turkiye ye gitmeler, otellerde kalmalar falan cok yanlis, ayrica ailenle tanistirmissin ve riza gostermemisler illaki bir bildikleri vardir. Bu kadar genc yasta bu sekilde zor bir iliski hem uzakta hem ailene karsi gelecegini tehlikeye atmaya degmez. Ustelik erkek arkadasin yurt disinda senin yanina gelip hayat kuracak donanimi cesareti ve istegi olmadigi icin senin aklini karistirip seni turkiyeye cagirmak istiyor. Bana pek mantikli gelmedi yazdiklarin dikkatli ol derim bu ilsiki sana zarar verebilir, erkek arkadas herzaman bulursun yasin daha cok gencmis zaten once bir is hayatina atil yasadigin ulkede egitimine gore illaki bir is bulursun ve sonrada kafana gore biri cikar karsina ha yine turkiyeden bir turkle evlenmek istersen yine evlenirsin ileride ama bu isi gucu olan akli basinda biri olur ve senden tum hayatini birakip aileni karsina alip turkiyeye gelmeni istemez mesela.

''Erkek arkadasimida görunus olarak cok begenmiyorum ama cok iyi kalpli ama bilmiyorum napmaliyim sizce artik yoruldum.''
Bunu düşünüyorsunuz ve siz bi gelecek düşünüyorsunuz ölemi ? İnsan sevdiğinin kusurlarını görmezmiş ama siz görünüş olarak beğenmedim diyorsunuz. Bence duygularınız fazla yoğun değil.

Ayrıca anneniz mantıklı konuşmuş az çok tanıyordur kızını, nerede mutlu olup olmayacağını biliyordur.. Sevgilini tanımak için fırsat vermişler size gelip kalmış.

Haklisiniz. erkek arkadasim muhendis. ailem söyle hoslarina gitmedi ve annem hic bi sekilde mantikli gelmedi icime isinmadi fln dedi erkek kardesim deseniz bi ayri bana cok tuhaf dvraniyor artik.. babam pek bisey demiyo tabi bilmedigi icin... yani yinede karar senin gibisinden yapiyolar ama istemiyiolar biliyorum... erkek arkdasim öyle okumamis cahil biri degil .. kendisi kurt kökenli bide baba taraafindan ve göruntu olarak uymuyoruz aileme göre.. kurt kökenli ama modern iyi bi cocuk oldugnu biliyorum....
Eylulden beri full time calisiyorm okulumu disardan hallediyorum ama yetistiremiyorum borc harc derken.. Bi kiz olarak ben cok sey yaptim maddi oda yapti tabiki ama ben dha fazla yaptim ve sonuc BORC batagi

Ayrıca anneniz mantıklı konuşmuş az çok tanıyordur kızını, nerede mutlu olup olmayacağını biliyordur.. Sevgilini tanımak için fırsat vermişler size gelip kalmış.

Evet biliyo.. Hayalim turkiyede yasamakti kariyer yapmakti ama evli olarak degil kariyer yaparak yeni insanlar vs taniyarak

Cocuk iyi niyetli kac kere ayrilmayi denedim olmadi hep israrla biseyle oldu kötu hissettim kendimi...... annem aslidna oln biten gercekleri anlatinca korkmaya basldm eskisi gibi hissedemiyorum ona karsi ve sonucta uzaktan uzaga ne kadar taniyabiliriz birbirimizii? hep 2-3ayda bi zar zor bi kc gun bulusmayla....

suan seni bu cocuga baglayabilecek pek birsey goremiyorum sen de emin degilsin. ya daha sık bulusun birbirinizi taniyin ya da sonunu bildigin ise hic baslama. ayrica sen istemeden cinsel seyler yasamissaniz bu hos degil ve sevgiyle bagdasmiyor. cocuga guvenmeden once 2 kez dusun

evet... ayrilicam en iyisi... cinsel ileri gitmedik ama oldu biseyler dogal aptl kafam gidip otel köselerinde bulustum... sonr bunu ona söyledigimde hosuma gidiyomus onun icin yapmis etmis vs... seven insn kiyamaz gercekten diye dusunuyorum hep ve kendime bu yuzden kizdim hep.... en guzel zamanlarimi kendimi heba etmicem....

Back
X