Haklısınız ama ben suçlu olur muyum sizce sonuçta bir günah bende ortakcı olmak istememAilenizi dinleyin karışmayın
Zamanında olmuş bitmiş
Şu an için birşey söyleyemiyorsunuz
Belki eşide farketmişti kapatmış
Huzursuzluk çıkaran siz olmayın
Haklısınız saolunKarışmayın herkesim günahı kendine, kisi belki pişman olmustur bosuna ortalığı karıştırmayın.
Soyle benceMerhaba bayanlar benim abi dediğim bir insan var karısını zamanında aldattığını öğrendim hala aldatıyormu bilmem günahı boynuna ailemdeki insanlar söyleme dediler ama ben de bunu bildiğim halde söylemeyince sanki suça ortak oluyorum gibi suçluluk hissediyorum doğrumu kendimi suçlu hissetmeli miyim bide çocukları var
Gitmezdi ama söylesemde yuva yıkılır benim başıma kalır bilmiyorumbence her kadının böyle durumları bilme hakkı var. o kadının yerine kendinizi koyun. yıllarca aptal yerine konulmak hoşunuza gider miydi.
Birde birinin günahını ortaya dökmek te ayrı günahtır. Hala süregelen bir şey olsaydi Ada'm uyarılabilirdi, gecmis gitmiş.Haklısınız saolun
Günah konusuna çok girmek istemem fetvada veremem ama birinin pişman olduğu bir günahın üstünü örtmek gerek diye biliyorumHaklısınız ama ben suçlu olur muyum sizce sonuçta bir günah bende ortakcı olmak istemem
sen mi aldattın kadını? yapmasaydı..Gitmezdi ama söylesemde yuva yıkılır benim başıma kalır bilmiyorum
Haklısınız hiç o bakımdan düşünmemiştim çok saolunBirde birinin günahını ortaya dökmek te ayrı günahtır. Hala süregelen bir şey olsaydi Ada'm uyarılabilirdi, gecmis gitmiş.
Evet de bilmiyorum ki ya çok çelişkili bir durumGeçen nihat hatipoğluna bu sorunun aynısı sorulmuştu. Bilip de susarak sen de günahına ortak olmuş olursun demişti...
Evet ama geçmişte kalmış belki tovbe etti Ada'm, belki esi zaten biliyordur. Su anda olan bir şey degil kiGeçen nihat hatipoğluna bu sorunun aynısı sorulmuştu. Bilip de susarak sen de günahına ortak olmuş olursun demişti...
Neyse artık şu an olup olmadığını bilmiyorsanız zaten unutun gitsin..Evet de bilmiyorum ki ya çok çelişkili bir durum
Aynen öyle saolunEvet ama geçmişte kalmış belki tovbe etti Ada'm, belki esi zaten biliyordur. Su anda olan bir şey degil ki
Haklısınız saolunNeyse artık şu an olup olmadığını bilmiyorsanız zaten unutun gitsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?