• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
Merhaba bayanlar benim abi dediğim bir insan var karısını zamanında aldattığını öğrendim hala aldatıyormu bilmem günahı boynuna ailemdeki insanlar söyleme dediler ama ben de bunu bildiğim halde söylemeyince sanki suça ortak oluyorum gibi suçluluk hissediyorum doğrumu kendimi suçlu hissetmeli miyim bide çocukları var

bence her kadının böyle durumları bilme hakkı var. o kadının yerine kendinizi koyun. yıllarca aptal yerine konulmak hoşunuza gider miydi.

Ailenizi dinleyin karışmayın
Zamanında olmuş bitmiş
Şu an için birşey söyleyemiyorsunuz
Belki eşide farketmişti kapatmış
Huzursuzluk çıkaran siz olmayın
Haklısınız ama ben suçlu olur muyum sizce sonuçta bir günah bende ortakcı olmak istemem

Karışmayın herkesim günahı kendine, kisi belki pişman olmustur bosuna ortalığı karıştırmayın.

Merhaba bayanlar benim abi dediğim bir insan var karısını zamanında aldattığını öğrendim hala aldatıyormu bilmem günahı boynuna ailemdeki insanlar söyleme dediler ama ben de bunu bildiğim halde söylemeyince sanki suça ortak oluyorum gibi suçluluk hissediyorum doğrumu kendimi suçlu hissetmeli miyim bide çocukları var
Soyle bence

Haklısınız ama ben suçlu olur muyum sizce sonuçta bir günah bende ortakcı olmak istemem
Günah konusuna çok girmek istemem fetvada veremem ama birinin pişman olduğu bir günahın üstünü örtmek gerek diye biliyorum
Şu an aldatıp aldatmadığını bilmiyorum diyorsunuz
Arada çocuk var. Belki kapanmış bir konu tekrar açacaksınız. Belki adam inkar edecek arada kalacaksınız
Zor işler

Geçen nihat hatipoğluna bu sorunun aynısı sorulmuştu. Bilip de susarak sen de günahına ortak olmuş olursun demişti...

Back
X