Ne yapmalıyım???

sny_81

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
56
10
3
43
Mrb arkadaşlr benim derdim şuki 7 yıldır hayatımda olan biri var evlnmk istiyorıoz yada daha çok ben istiyorum yaş olmuş 34 her yıl adım atack mı diye bekliyorum ama yok her yıl hayal kırıklığı en son bizim için saklnmış bi birikimi vardı düğün için o birikimle anne babasını hacca göndermeye karar vermiş şimdi size soruyorum ben ne yapmalıyım bence bizi gözden çıkarmış belliki evlnmeyi düşünmüyo haksızmıyım ama sorsan çok istiyo tek derdi

Şimdi öylece cekip gidip kabulmu ediyim bana yapılan bu hayal kırıklığını yanınamı kalmalı yani bu kadar kolay olmamalı

Şimdi öylece cekip gidip kabulmu ediyim bana yapılan bu hayal kırıklığını yanınamı kalmalı yani bu kadar kolay olmamalı

Ne yapabilirsiniz ki konuyu açmaktan başka evlenmek istiyorsunuz belli ki ama o istemiyor gibi . Belki de sizinle evlenmek istemiyor .

Hala neyi beklediğini sorun bence.bunun ayıbı kalmamış artık.teklifi sizden mi bekliyor anlamadım ki
İşlerini yoluna koymaya çalışıyo yani iş değiştirmeyi düşünüyo hiç bişeyde yspmıyo hayatındaki önceliği olamadım hiçbirzamn

7yil olmuş kari koca gibi olmussuniz zaten neden ayıp olsun açıkça sorun bence
Sorun benim soramamam değilki ayıp olsun ne alaka ben zaten farkındayım herşyn her ayrılmk istediğimde beni bi şekilde ikna etti bnde inandım güvndim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…