Ne yapmalıyım çok daraldım vurgun yemiş gbym depresyondayım7 yıldır beraberlik, yaş 34. konusunu siz açın bence ayıp mayıp kalmamıştır artık aranızda.
İlişkiden emekli,maaşı düşük mü olur kiBiraz daha beklerseniz 2 niz de emekli olacaksınız evlenmeden
Benim canımı sıkan konu sizi eğlendirmiş gbİlişkiden emekli,maaşı düşük mü olur ki
Sizin canınızı sıkan konu değil arkadaşımın yazdığı yorum. .Benim canımı sıkan konu sizi eğlendirmiş gb
İşlerini yoluna koymaya çalışıyo iş değişimi yapmayı düşünüyo sebep buHala neyi beklediğini sorun bence.bunun ayıbı kalmamış artık.teklifi sizden mi bekliyor anlamadım ki
Şimdi öylece cekip gidip kabulmu ediyim bana yapılan bu hayal kırıklığını yanınamı kalmalı yani bu kadar kolay olmamalı
İşlerini yoluna koymaya çalışıyo yani iş değiştirmeyi düşünüyo hiç bişeyde yspmıyo hayatındaki önceliği olamadım hiçbirzamnHala neyi beklediğini sorun bence.bunun ayıbı kalmamış artık.teklifi sizden mi bekliyor anlamadım ki
Sorun benim soramamam değilki ayıp olsun ne alaka ben zaten farkındayım herşyn her ayrılmk istediğimde beni bi şekilde ikna etti bnde inandım güvndim7yil olmuş kari koca gibi olmussuniz zaten neden ayıp olsun açıkça sorun bence
Olmadığını biliyorum eminim ailesine kadar tanışıyoruz ailesi beni çok seviyoBelkide evlidir araştırdınız mı hiç?
Mrb arkadaşlr benim derdim şuki 7 yıldır hayatımda olan biri var evlnmk istiyorıoz yada daha çok ben istiyorum yaş olmuş 34 her yıl adım atack mı diye bekliyorum ama yok her yıl hayal kırıklığı en son bizim için saklnmış bi birikimi vardı düğün için o birikimle anne babasını hacca göndermeye karar vermiş şimdi size soruyorum ben ne yapmalıyım bence bizi gözden çıkarmış belliki evlnmeyi düşünmüyo haksızmıyım ama sorsan çok istiyo tek derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?