Başka çarem kalmadı her yıl bir umutla bekledim ama olmadı olmadı çok üzgünüm çok
Ben onun adım atması için herşeyi kolaylştırdm beklntletimi yüksek tutmadım tek istediğim adım atmasıydı haklısn önceliği ben değilim olmamışımdaEger sizin beklentileriniz yüksekse (örnegin lux bir dugun, ev, araba..vs) evliligi geciktirmesi cok normal. Ama yok beklentisizseniz bunu da karsi taraf biliyorsa o zaman kesinlikle oyaliyor. Birikimini hac icin kullanmasina birsey diyemem. Ama önceliginin sen olmadigi kesin.
İnşllh çok yoruldum Allah büyükÜzülmeyin kader kısmet der geçersiniz . Allah yeni yeni kapılar açar yeni yeni insanlar çıkartır karşısına insanın .
Böyle bir şart sürsemde yapmıycanı biliyorum gerek duymuyorum artıkSüre ver mesela haftaya kadar aileni alıp istemeye geldin geldin yoksa bu iş biter de. Zoru görmeyince harekete geçmek işlerine gelmiyor.
Böyle bir şart sürsemde yapmıycanı biliyorum gerek duymuyorum artık
Önüme bakmaktn başka çarem elbette yok toparlnıp kendime gelmm lazm en kısa süredeO zaman önüne bak derim yaş cidden gidiyor ve insan artık bir yuvası cocukları olsun istiyor senle aynı yaştayım anlıyorum seni. Olmayacak duaya amin demenin anlamı yok şu an benim biri yok ama sürümcemede birşey olmasından iyidir en azından cidden gelecek olanlara şans tanırsın.
Benim için bişey yapmyan bir adam başka ne denir bu nasıl bir sevgi bnde anlamdmHani oğlan demişya babasına ;
+bir hırsız tuttum
-getir o zaman
+gelmiyor
-sen gel o zaman
+beni de bırakmıyor
7 yıldır neyin kararsızlığı neyin hazırlanması bu.adını koymadan bekletmiş öylece.
Genelde kadınlar böyle konuları sormak istemezler.ama bu kadar süre çıkınca haklı olarak beklentiniz olur. İşleri yoluna koymak istemekte haklı olabilir.ama böyle böyle birikip sizin hayatınızdan gidiyor herşey.hayatının önceliğine almıyor beni demişsiniz.ama insan belli bir noktadan sonra bunu istiyor.ben sizi sonuna kadar haklı gördüm bu konudaİşlerini yoluna koymaya çalışıyo iş değişimi yapmayı düşünüyo sebep bu
Bana söylediği tek umutsuz olma olacak ama zamn yok belirsiz bide demezmi umutsuz olmak günahacik acik konus niyeti evlilik degilse gölge yapmasin, gerci yeteri kadar yapmis da...
Bana söylediği tek umutsuz olma olacak ama zamn yok belirsiz bide demezmi umutsuz olmak günah
Tşkr ederim evet olan bana oluyo çok ödünler verdim karşılığı ne kocaman bi sıfırGenelde kadınlar böyle konuları sormak istemezler.ama bu kadar süre çıkınca haklı olarak beklentiniz olur. İşleri yoluna koymak istemekte haklı olabilir.ama böyle böyle birikip sizin hayatınızdan gidiyor herşey.hayatının önceliğine almıyor beni demişsiniz.ama insan belli bir noktadan sonra bunu istiyor.ben sizi sonuna kadar haklı gördüm bu konuda
Aynen öyle artık keşke demk istemiyorumsimdi biyolojik yas deyip caninizi skmak istemiyorum da ama onun icin hava hos...
Aynen öyle artık keşke demk istemiyorum
Yoo evlenilecek adam bulun evlenin oda kalakalsin..Şimdi öylece cekip gidip kabulmu ediyim bana yapılan bu hayal kırıklığını yanınamı kalmalı yani bu kadar kolay olmamalı
Sevgi mi alışkanlık mı?Benim için bişey yapmyan bir adam başka ne denir bu nasıl bir sevgi bnde anlamdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?