Ne yapmalıyım???

Başka çarem kalmadı her yıl bir umutla bekledim ama olmadı olmadı çok üzgünüm çok

Üzülmeyin kader kısmet der geçersiniz . Allah yeni yeni kapılar açar yeni yeni insanlar çıkartır karşısına insanın .

Evlenmeyi cok istedigi halde 7 sene beklediyse bide istemese napicakti acaba?? Herseyi Acikca konusun sonucta bi biyolojik yasimiz var hersey zamaninda olur

Ben onun adım atması için herşeyi kolaylştırdm beklntletimi yüksek tutmadım tek istediğim adım atmasıydı haklısn önceliği ben değilim olmamışımda

Süre ver mesela haftaya kadar aileni alıp istemeye geldin geldin yoksa bu iş biter de. Zoru görmeyince harekete geçmek işlerine gelmiyor.
Böyle bir şart sürsemde yapmıycanı biliyorum gerek duymuyorum artık

Böyle bir şart sürsemde yapmıycanı biliyorum gerek duymuyorum artık

O zaman önüne bak derim yaş cidden gidiyor ve insan artık bir yuvası cocukları olsun istiyor senle aynı yaştayım anlıyorum seni. Olmayacak duaya amin demenin anlamı yok şu an benim biri yok ama sürümcemede birşey olmasından iyidir en azından cidden gelecek olanlara şans tanırsın.

Reactions: anu
Hani oğlan demişya babasına ;
+bir hırsız tuttum
-getir o zaman
+gelmiyor
-sen gel o zaman
+beni de bırakmıyor

7 yıldır neyin kararsızlığı neyin hazırlanması bu.adını koymadan bekletmiş öylece.

Önüme bakmaktn başka çarem elbette yok toparlnıp kendime gelmm lazm en kısa sürede

Benim için bişey yapmyan bir adam başka ne denir bu nasıl bir sevgi bnde anlamdm

acik acik konus niyeti evlilik degilse gölge yapmasin, gerci yeteri kadar yapmis da...

Yeter diye bağırıp çığlık atasım var o kadarki doluyum bugün artık son nokta insan bazen en yakındakileriyle bile paylaşamıyo derdini hep içinde yaşıyosn

İşlerini yoluna koymaya çalışıyo iş değişimi yapmayı düşünüyo sebep bu
Genelde kadınlar böyle konuları sormak istemezler.ama bu kadar süre çıkınca haklı olarak beklentiniz olur. İşleri yoluna koymak istemekte haklı olabilir.ama böyle böyle birikip sizin hayatınızdan gidiyor herşey.hayatının önceliğine almıyor beni demişsiniz.ama insan belli bir noktadan sonra bunu istiyor.ben sizi sonuna kadar haklı gördüm bu konuda

Tşkr ederim evet olan bana oluyo çok ödünler verdim karşılığı ne kocaman bi sıfır

Aynen öyle artık keşke demk istemiyorum

bak yasin yeniden baslamak icin gec degil simdi bu seni 2-3 sene daha oyalasa harbiden nolur bilmiyorum.. ömrünün en güzel yillarini vermissin daha ne kadar beklemen lazimmis..

bekarlığa alışınca bir erkek kolay kolay evlenmek istemez hele de yanında bir kadın varsa hiiiç bahsetmez o işlerden..

biyolojik saat olayı hafife alınacak bir konu değil senin hayatını etkileyecek.. oturup açık açık konuşmaktan başka çaren yok bence. öyle iştir odur budur diye beklersen daha çok beklersin.

işini zamanında kursaydı.
yaşınız daha küçük olsa gezin tozun derdim ama bu yaşlar kadın için sinyaldir.

ya tamam ya devam noktasındasınız.

Benim için bişey yapmyan bir adam başka ne denir bu nasıl bir sevgi bnde anlamdm
Sevgi mi alışkanlık mı?
7 yıl az bir zaman değil ki.umutsuz olma demiş nasıl bir laf bu?sanki babası vermeyen kız gibi.

Şimdiye kadar nişanlı veya evli olsaydınız iş konusunda problem mi olacaktı?Eğer evet ise tamam da en azından adını koysaymış.
İşi yoluna girince neyi bahane eder sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…