- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Ailesi ile dolaylı yollardan konuşun o zaman..neden hala evlenmek istemiyor oğlunuz?yaş 34 oldu ben bebek istiyorum deyin..belki faydası olurOlmadığını biliyorum eminim ailesine kadar tanışıyoruz ailesi beni çok seviyo
Mrb arkadaşlr benim derdim şuki 7 yıldır hayatımda olan biri var evlnmk istiyorıoz yada daha çok ben istiyorum yaş olmuş 34 her yıl adım atack mı diye bekliyorum ama yok her yıl hayal kırıklığı en son bizim için saklnmış bi birikimi vardı düğün için o birikimle anne babasını hacca göndermeye karar vermiş şimdi size soruyorum ben ne yapmalıyım bence bizi gözden çıkarmış belliki evlnmeyi düşünmüyo haksızmıyım ama sorsan çok istiyo tek derdi
Bende tamda bu noktada bütün umudum bitti emin oldum evlilik hayalimin olmadığından hevesimde kaçtı çok şaşkın ve üzgünümBenim fikrim bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmeniz 7 yıllk emeğin sonu bu olmamalıydı yani düğün masarafının yada ikiniz için ayrılan bütçeyle hacca gitmek nedir anlamış değilim?
Şöyleki ailesinin bana söylediği biz çok istiyoruz ama o durduruyo demeleri yani o hala iş güç bahanesi varAilesi ile dolaylı yollardan konuşun o zaman..neden hala evlenmek istemiyor oğlunuz?yaş 34 oldu ben bebek istiyorum deyin..belki faydası olur
Aman ya 7yıllık evi olsan kaç yaşında çocuğun olurdu.ya bu yaşta evlensen kaç yaşında doğum yapıcaksın yanlış anlama sakın beni ama boşver gitsin ille mesele çocuk değil ama koca 7yıl ben geriye baktığımda çocuğumun olduğu dolu dolu yılları hatırlıyorum ve boşa çıkmadığını Ozaman anlıyorum benim oğlum çok zor olmasına rağmen hayatıma değer kattı valla konuş son noktayı koy herkes yoluna baksınMrb arkadaşlr benim derdim şuki 7 yıldır hayatımda olan biri var evlnmk istiyorıoz yada daha çok ben istiyorum yaş olmuş 34 her yıl adım atack mı diye bekliyorum ama yok her yıl hayal kırıklığı en son bizim için saklnmış bi birikimi vardı düğün için o birikimle anne babasını hacca göndermeye karar vermiş şimdi size soruyorum ben ne yapmalıyım bence bizi gözden çıkarmış belliki evlnmeyi düşünmüyo haksızmıyım ama sorsan çok istiyo tek derdi
Rest çekmenin vakti gelmişte geçiyor bile o zaman..7 yil az değil. .ya evleniriz en kısa sürede yada artık bitirelim deyin..ve kararlı olun.sizi kaybetmek istemiyorsa dinler sözünüzüŞöyleki ailesinin bana söylediği biz çok istiyoruz ama o durduruyo demeleri yani o hala iş güç bahanesi var
Mrb arkadaşlr benim derdim şuki 7 yıldır hayatımda olan biri var evlnmk istiyorıoz yada daha çok ben istiyorum yaş olmuş 34 her yıl adım atack mı diye bekliyorum ama yok her yıl hayal kırıklığı en son bizim için saklnmış bi birikimi vardı düğün için o birikimle anne babasını hacca göndermeye karar vermiş şimdi size soruyorum ben ne yapmalıyım bence bizi gözden çıkarmış belliki evlnmeyi düşünmüyo haksızmıyım ama sorsan çok istiyo tek derdi
Beni asıl üzen hazmedemdğm şey bu kadar sene katln çek yine üxülen ben keşke onunda canı yansa anlasa ne kaybettiğini keşke şimdi yeniden kalkma zamanı belki ama yinede çok zor insan sudan çıkmış balık misali nereye bakacanı bilememek kalmak öylece
Başka çarem kalmadı her yıl bir umutla bekledim ama olmadı olmadı çok üzgünüm çokHerşey yoluna girer zamanla hani bir söz , nişan olsa bekliyorsunuz o zaman hani işi bahane ediyor dersiniz . Ama böylesi oyalamaktır . Ailesi hac hayali kuruyor kendisi de iş hayali kurabilir .Ama sizde evlilik çocuk hayali kuruyorsunuz . En iyisi konuşmanız olmuyorsa da yolunuza bakarsınız .
Çok kez bitirmk istedim elbette bu kadar yıl geçene kadar ama her seferinde inandım derkn sonuç bu işte bitirmkten başka bi yol yokki ne yapabilirmEvlenmek isteseydi o teklif ederdi. Henüz evlenmeyi düşünmüyor olabilir o da kendi tercihi ama sizi yıllarca oyalamaya hakkı yok. Sizin teklifiniz üzerine evlense de bu evlilik bir alışkanlığın sonucu olabilir. o da mutlu bir evliliği ne kadar sağlar şüpheli.7 yıl cok uzun bır zaman ama 1-2 yıl sonra sizden ayrılsa daha zorunuza gider. Bence noktayı koyma iradesi sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?