Ne yapmalıyım???

Olmadığını biliyorum eminim ailesine kadar tanışıyoruz ailesi beni çok seviyo
Ailesi ile dolaylı yollardan konuşun o zaman..neden hala evlenmek istemiyor oğlunuz?yaş 34 oldu ben bebek istiyorum deyin..belki faydası olur

Benim fikrim bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmeniz 7 yıllk emeğin sonu bu olmamalıydı yani düğün masarafının yada ikiniz için ayrılan bütçeyle hacca gitmek nedir anlamış değilim?

Benim fikrim bu ilişkiyi tekrar gözden geçirmeniz 7 yıllk emeğin sonu bu olmamalıydı yani düğün masarafının yada ikiniz için ayrılan bütçeyle hacca gitmek nedir anlamış değilim?
Bende tamda bu noktada bütün umudum bitti emin oldum evlilik hayalimin olmadığından hevesimde kaçtı çok şaşkın ve üzgünüm

Ailesi ile dolaylı yollardan konuşun o zaman..neden hala evlenmek istemiyor oğlunuz?yaş 34 oldu ben bebek istiyorum deyin..belki faydası olur
Şöyleki ailesinin bana söylediği biz çok istiyoruz ama o durduruyo demeleri yani o hala iş güç bahanesi var

Aman ya 7yıllık evi olsan kaç yaşında çocuğun olurdu.ya bu yaşta evlensen kaç yaşında doğum yapıcaksın yanlış anlama sakın beni ama boşver gitsin ille mesele çocuk değil ama koca 7yıl ben geriye baktığımda çocuğumun olduğu dolu dolu yılları hatırlıyorum ve boşa çıkmadığını Ozaman anlıyorum benim oğlum çok zor olmasına rağmen hayatıma değer kattı valla konuş son noktayı koy herkes yoluna baksın

Şöyleki ailesinin bana söylediği biz çok istiyoruz ama o durduruyo demeleri yani o hala iş güç bahanesi var
Rest çekmenin vakti gelmişte geçiyor bile o zaman..7 yil az değil. .ya evleniriz en kısa sürede yada artık bitirelim deyin..ve kararlı olun.sizi kaybetmek istemiyorsa dinler sözünüzü

7 yıl az bi zaman mı. Size yazık vallahi evlenmiş olsanız kocaman çocuğunuz olmuş olucaktı.
Bırakın gitsin. Hayat ertelemeye gelmez.

Haklısınız arkadaşlr sanırım yolun sonu yapacak da direnecekde bişey yok artık herşy bitti

Bence açıkça konuşun.
Ya evlenicez ya ayrılıcaz diyin.
İş konusunu bahane edinme iş başka evlilik başka diyin.

Beni asıl üzen hazmedemdğm şey bu kadar sene katln çek yine üxülen ben keşke onunda canı yansa anlasa ne kaybettiğini keşke şimdi yeniden kalkma zamanı belki ama yinede çok zor insan sudan çıkmış balık misali nereye bakacanı bilememek kalmak öylece

Allah ım bi daha bu duruma düşürmesn iyilerle karşılaştırsn biliyorumki kimse yaptığının karşılığını bu fünyada çekmdn ölmez

Herşey yoluna girer zamanla hani bir söz , nişan olsa bekliyorsunuz o zaman hani işi bahane ediyor dersiniz . Ama böylesi oyalamaktır . Ailesi hac hayali kuruyor kendisi de iş hayali kurabilir .Ama sizde evlilik çocuk hayali kuruyorsunuz . En iyisi konuşmanız olmuyorsa da yolunuza bakarsınız .

Evlenmek isteseydi o teklif ederdi. Henüz evlenmeyi düşünmüyor olabilir o da kendi tercihi ama sizi yıllarca oyalamaya hakkı yok. Sizin teklifiniz üzerine evlense de bu evlilik bir alışkanlığın sonucu olabilir. o da mutlu bir evliliği ne kadar sağlar şüpheli.7 yıl cok uzun bır zaman ama 1-2 yıl sonra sizden ayrılsa daha zorunuza gider. Bence noktayı koyma iradesi sizin.

Başka çarem kalmadı her yıl bir umutla bekledim ama olmadı olmadı çok üzgünüm çok

bu kadar zaman beklemenız hata...20de tanışsaydınız 27de evlenseydınız anlardım..ama tanıştığınızda 27 yasındaymısınız....artık kadın yada erkek o yaslarda bırseylerı oturtması lazım...cıddı ılışkı dusunmesı lazım...enfazla 1 hadı olsun 2 sene sonra rest cekmelıydınız....ozur dılerım ama konu şaka gbı 34 e gelmışsınız ılışkınız 7 yılı devırmıs ama evlılık yok.....bu adam sızınle evlenmeyı düşünmüyor yada evlenmeyı hıç düşünmüyor...yazık etmıssınız 7 yılınıza..rest cekın herkes yoluna baksın

Çok kez bitirmk istedim elbette bu kadar yıl geçene kadar ama her seferinde inandım derkn sonuç bu işte bitirmkten başka bi yol yokki ne yapabilirm

Görücüye bile çıktım arkadaşlr ve bunu o biliyoduntek emin olduğu şeyse benim hayır diycemi bilmesi daha ne denirki

Süre ver mesela haftaya kadar aileni alıp istemeye geldin geldin yoksa bu iş biter de. Zoru görmeyince harekete geçmek işlerine gelmiyor.

Eger sizin beklentileriniz yüksekse (örnegin lux bir dugun, ev, araba..vs) evliligi geciktirmesi cok normal. Ama yok beklentisizseniz bunu da karsi taraf biliyorsa o zaman kesinlikle oyaliyor. Birikimini hac icin kullanmasina birsey diyemem. Ama önceliginin sen olmadigi kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…