28 yasındasın kimsenin (buna izin vermeyen) sorunlarını çözmek zorunda değilsin. hele ki sana değer vermeyen birinin.
yardımcı olmanı isteseydi sana cevap verirdi. belki de izin verdiği başkası vardır. telefonu kaybetmemiştir. konuşmak istemiyordur.
Ztn erkekler dinleyen evet seni anlıyorum diyen kadınlara bayılır merkez hep onlar olck
Hiç sanmam onlara bişe olmaz çok merak ediyosan bi şekilde öğren yinedebilmiyorum.. ben genelde çok güçsüzsün korkaksın birşey beceremiyorsun diyordum.. ondan ters tepti sanırım.. belkide onu anlayan birine gitmiştir.. sadece başına birşeymi geldi merak ediyorum.. ve üzülüyorum..
Neden geç olsun 31 yaş daha nelerKonuyla alakasız ama türkiyede mi savcı olmak istiyor. Türk vatandaşı mı? Lys ye falan mı hazırlanıyor? Yoksa kendi ülkesinde mi savcı olmak istiyor?
31 yaşında biraz geç kalınmış, hayalperest gibi geldi bana. Birazda sorumsuz.
Siz kendi yolunuza bakın derim
evet öyle yapacağım ama yabancı oldugu için arkadaşlarının dilinden pek anlamıyorum.. O türkçe biliyor.. benimde yabancı dilim pek iyi değil..Sevgililik olarak devam etmezdim belki ama başına ne geldiğini ben de çok merak ederim, ve arkadaşlarına birine mesaj atardım ama onu küçük düşürmeden, mesela 'acil bir konu var ve ona ulaşamıyorum' vb. şeklinde yazardım.
31 yaşındaki bir beyefendi ki sorumlulukları fazla bir beyefendi, işini gücünü bıraksın sınav için çabalasın. Olmayıncada depresyona girsin, işe yaramıyorum kompleksleri..Neden geç olsun 31 yaş daha neler
Konuyla alakasız ama türkiyede mi savcı olmak istiyor. Türk vatandaşı mı? Lys ye falan mı hazırlanıyor? Yoksa kendi ülkesinde mi savcı olmak istiyor?
31 yaşında biraz geç kalınmış, hayalperest gibi geldi bana. Birazda sorumsuz.
Siz kendi yolunuza bakın derim.
Ama bi haber alın önce, Allah muhafaza başına bişey gelmişse.
internet üzerinden başladı sonra buluştuk..Önceden türkiyedeydi sonra ülkesine döndü.. ordan devam etti. sonra ben gittim geldim.. sınavları bittikten sonra o da gelecekti.. Öyle bir ilişki biraz saçma biraz zor..Nasıl bir ilişki bu, internet üzerinde başlayıp öyle mi devam etti?
İnşallah.Kendi ülkesinde.. savcılık sınavına hazırlanıyordu. orda 30 yaş hayaller için pek geç sayılmıyor. Zaten önceden bir işi vardı.. neden bu kadar çok istiyor bilmiyorum.. Sadece insanlara yardım etmek istiyorum diyordu.. 30 yaş geç değil. ama hayatı için birazda sorumluluk alması gerek haklısın. Arkadaşına mesaj çektim ama inşallah anlar ve cevap verir..
O ülkede 10 gün bir ailenin yanında kaldım.. asya ülkesi olduğu için zor gelmedi. ama geride kalanları özledim.. ülkeme geri dönmek istedim.. O bana tek yetebilrmi bilmiyorum.. çok zor biliyorum.. bende çok kararsızım öyle birşey olursa ne yaparım hiç düşünmedim.İnşallah.
Şaşırdığım nokta farzedinki evlendiniz. O ülkeye uyum sağlayabilecek misiniz? Çok riskli bir karar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?