ne yapmalıyım

Söylediğim tek birşey var. Anne olmaya asla hazır olamayabilirim. Ama öleceğimi bilsem, birgün hamile kalırsam mutlaka doğururum. Boşanır yine doğururdum senin yerinde olsam. İnsan kendi canından bir parçaya böyle bi sebepten kıyabiliyorsa, size neler neler eder... Anasının da tanasının da canı cehenneme derdim.

SİZ KARI KOCA OLARAK bir bebeğe hazır olmuyor olsaydınız ben aldırmaya çok aşırı karşılardan değilim. ama sırf eşinin ailesi ile iyi değilsin diye kocan buna tek başına karar veremez.. bir çocuk ama korunarak ama korunmadan nasıl birlikte yapılıyorsa bu kararlar da birlikte verilir.. senin rızan yoksa ve kimsenin desteği olmadan tek başına büyütebileceğine inanıyorsan kesinlikle aldırma..

iyide o çocuk aralarında hiç kopmayacak bir bağ olacak
ve okadın ölene kadar o çocugun babannesi olacak ,

kendi büyütmesi bir çozum değil bence

ay işte yapamıyorum ikiyüzlülük gibi geliyor

iyide güzelim evlilik zaten iki yüzlülük demek
herkesi sevmek zorunda bağrına basmak zorunda değilsin

gül geç ..

ilk evlendiğim yıllarım geliyor aklıma bende senin gibiydim hiç tahammülüm yoktu

10 yıl sonra ben diyorum anana gidelimm mi diye

eşimde özledin herhalde diyor gülüp geçiyoruz

konu sahibi boşanmak istemiyor. niye böyle tavsiyeler verildiğini anlamadım. çocuğu aldırmak da istemiyor. ama eşinin ailesine saygı (sadece saygı) da göstermek istemiyor. yani senenin 3 günü dahi olsa çekemem diyor. var mı böyle zenginlik hem pastam dursun hem karnım doysun. Eşiniz sizin ailenize nasıl davranıyosa siz de ona öyle davranın. yoksa gün gelir çocuk olsa bile kavgalar büyür ve babasız büyütürsünüz

hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor
yok artık.ailesiyle aranızı düzeltip öyle çocuk yapcakmışsınız.oln çocugu da aldırcakmışsınız.yuuhhhh.kusura bakmayın da ne biçim bi adam bu eşiniz? ailesi bu kadar önemliyse evlenmeseymiş sizinle.sizden sizin karnınızdakinden önemli mi ailesi?hem aileyle arayı düzeltemezsiniz baştan nasılsa öyle gidiyor.muhtemelen ailesi eşinizi dolduruyor.dikkatli olun..öyle bi adamdan ben çocuk istemezdim zaten.

Eşinizin ailesine saygı göstermeyi neden iki yüzlülük olarak algılıyorsunuz anlamıyorum. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda. Kaldı ki eşinizde size sevmek zorunda değilsin saygılı göster demiş. Ayrıca eşinizin ailesi nasıl insanlardır bilemem ama ben sizi de hiç masum bulmadım açıkçası. Mahalleye gidip bağırıp çağırıp bel altı vurmakta nedir anlamadım ki? Eğer eşiniz gerçekten kürtaj olmanızı istiyorsa sizinle evliliğini kendi içinde bitirmiştir zaten. Erkekler düz mantık düşünür bu evlilik sürmeyecekse çocuğu neden dünyaya getirelim ki gibi. Bizler annelik iç güdülerimizle hareket ederiz ve bende bir anne olarak düşünüyorum o masumun hiçbir günahı yok ikinizin hatalarını o masuma kıymakla telafi edemezsiniz. Hem siz hem de eşiniz daha ılımlı olmalısınız.

yok artık.ailesiyle aranızı düzeltip öyle çocuk yapcakmışsınız.oln çocugu da aldırcakmışsınız.yuuhhhh.kusura bakmayın da ne biçim bi adam bu eşiniz? ailesi bu kadar önemliyse evlenmeseymiş sizinle.sizden sizin karnınızdakinden önemli mi ailesi?hem aileyle arayı düzeltemezsiniz baştan nasılsa öyle gidiyor.muhtemelen ailesi eşinizi dolduruyor.dikkatli olun..öyle bi adamdan ben çocuk istemezdim zaten.
konu sahibinin kvsine yaptıklarını okudunuz mu?

hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor

Tamam madem anasini babasini karninizdaki cocugundan bir candan ve dunyaya gelmesinden daha cok onmsiyorsa bence asil siz rededin o adama cocuk vermeyi. Adama bak yaa, anasi babasiyla mi nikahlandiniz onlami ?
Sayet blof yapmiyorsa gidin bakalim randevuya hatta girin iceri bakalim vicdani izin verecekmi ? Eger sizi oraya kadar goturup iceri girmenize ses etmez hatta cocugu aldirmaniza da ses etmezse bence cikin gidin bosanin o adamda, cocugu dogurup dogurmamak ta size kalmis ama bu zihniyette bir adamla yasanmaz. Ne demek ya aile ise arayi duzeltmezsen cocuk istemiyorum demek, resmen sart kosuyor boyle bir hakki yok.

yalnız şuna eminim kv beni hala daha istemiyor bu çocuktan onunda haberi var ve bu konuda eşime bu cesareti o veriyor.çünkü çocuk doğdumu eşim asla kopamaz biliyor.
Allahlarından bulsunlar

Back
X