- 2 Kasım 2015
- 1.306
- 786
- 123
- 35
Kızlar eşim işten ayrıldı sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz 6.5 aylık hamileyim. Bu dönemde biraz kendi annemde biraz onun ailesinde kalıyoruz kısa bir süreliğine.Geçen gün annemdeyken biraz tartistik işten ayrılma sebebi olarak beni suçladı. Bu yuzden tartistik neyse annem alttan al falan dedi. Dün yine başka bi konudan tartıştık. Yine annemde sonra onun ailesinin yanına geldik annem taktı kafaya bırak gel işte bu seni üzüyor şu bu diyor. İşte evlenme dedim evlendin çocuk düşünme dedim düşündün diyor.bunlarda benim gucume gidiyor. Eşime beddua ediyor eee diyorum bana ediyorsun bir nevi.anlamıyor öyle böyle beddualar değil yaptığı.Kızlar dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.anneme gitsem karnımda bebekle ben yukmusum gibi geliyor.söylediği sözler o izlenimi oluşturuyor. Burada eşimle kavga ediyoruz. Anneme gitmesem demediğini bırakmaz belki bir daha gelme der bi de bana beddua eder. Gitsem sanki zor günde esimi birakip gitmiş gibi olucam ve ayrıca annemin sözleri çok gucume gidiyor. Ne yapım hiç bilmiyorum