- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
Valla mı ya
Bu saatten sonra biraz zor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla mı ya
Bu saatten sonra biraz zor.
Nasıl ya düğün sabahı uyandın evde kayinvalidenler mi vardı?Ailen nasıl göz yumdu buna peki.Ben böyle bi durumla karşılaşsam benim annem kıyameti koparır ki ona kadar ben de kopartırım zaten.Siz böyle büyük bi yalan söyleyen adamla nasıl devam edip bi de çocuk yaptınız?Ev bize göre döşendi. Halbuki eşim bana farklı söylerken ailesine beraber yaşarız diyormuş ben bilemedim
Dilimin ucuna geliyor ama nasıl söylenir bilmiyorum ki çok farklı anlarlar
Bende hep bunu savunurdum. Nişanlıykende hep bunu dedim eşim de tabiki olmaz ama ailem istediği zaman gelir dedi bende gelsinler tabiki ailen sonuçta dedim ama nereden bilebilirdim temelli gelecekleriniEv ev üstüne olmaz be kuzum tamam yaşlı insanlar gelsinler arada kalsinlar ama sürekli olmaz... Kırmadan ufaktan ufaktan hissettir ya da ne bilim durumlar musaitse onlar orda kalsın siz başka eve cikin
Hayır tabiki.. Balayı yaptık 6 ay fln sonra ben ameliyat oldum bir rahatsızlığım dolaylısıyla onu fırsat bilip geldiler sonra temelli yerleştiler ben şokNasıl ya düğün sabahı uyandın evde kayinvalidenler mi vardı?Ailen nasıl göz yumdu buna peki.Ben böyle bi durumla karşılaşsam benim annem kıyameti koparır ki ona kadar ben de kopartırım zaten.Siz böyle büyük bi yalan söyleyen adamla nasıl devam edip bi de çocuk yaptınız?
E neden sesinizi çıkarmadınız yahu böyle bişey sizin isteğiniz dışında nasıl olur benim aklım almıyor vallaHayır tabiki.. Balayı yaptık 6 ay fln sonra ben ameliyat oldum bir rahatsızlığım dolaylısıyla onu fırsat bilip geldiler sonra temelli yerleştiler ben şok![]()
Çok tartıştık çok kavga ettik artık iyi yönlerine bakıyorum bende napim ama yapmak istediklerim hep içimde kalıyor. Eşimin ailesi yokken evde güzelce giyinip gezerdim mini etekler fln geçen eşim diyor ki hiç giyinmiyorsun artık öyle dedim yüzsüzlüğün bu kadarı yani sanki çok müsait evBence daha fazla içinizde tutmayın ve eşinizin başının etini yiyin.
Resmen oyun oynamış size. Kandırmış.
Eşim başından böyle demiş ailesine Yinede eşimi ikna etmeye çalıştım ama olmadıE neden sesinizi çıkarmadınız yahu böyle bişey sizin isteğiniz dışında nasıl olur benim aklım almıyor valla
Eşin seni evlenmeden önce düpedüz kandırmış yahu.. Bundan sonra güvenemezdim ben olsam. Böyle beklerseniz çocuk falan da gelir, hepten gitmezlerValla mı yaeşim sen acele etme ben ailemi tanıyorum evlerini alır ayrılırlar diyor ama 3 sene oldu ayırmadılar
![]()
Ay birde süslenmiyorsun demezler mi gecireceksin kafasina terliği.Çok tartıştık çok kavga ettik artık iyi yönlerine bakıyorum bende napim ama yapmak istediklerim hep içimde kalıyor. Eşimin ailesi yokken evde güzelce giyinip gezerdim mini etekler fln geçen eşim diyor ki hiç giyinmiyorsun artık öyle dedim yüzsüzlüğün bu kadarı yani sanki çok müsait ev![]()
Ah keşkee ama eşim ailesine çok düşkün bir tercih yapsa onları seçer ve bana tercih yaptırma diyor Yani bizi ailesiyle bir tutmak istiyor ayrı bir aile olamadık henüzTabıkı en dogal hakkın.kaynanann bnu dusunmesı lazım kendısı kaynanasylamı durmus evlennce.Sana dıyım benm yakınmdada böyle sorunu olanlar vardı eşlerini ikna ettıler anca kocaları dedı de ayrıldılar yoksa sen dersen suclu sen olursun.ama eşin duzgnce ıkna etse.yeme ıcme bırlkte olsa ama evınız ayrı olsun
Bu sekılde kabul ettrsn barı
Valla yaAy birde süslenmiyorsun demezler mi gecireceksin kafasina terliği.
Ben evlı degılım bılmıyorumda yanı tahmın yurutuyorum şöyle yapsanız.eşınıze bunun zorlugnu anlatsanız.Yanı başbaşa kalınca onunla neler yapabılcegnızı konussanız.ona bunun hayalını kurdursanız belkı onunda aklına yatarAh keşkee ama eşim ailesine çok düşkün bir tercih yapsa onları seçer ve bana tercih yaptırma diyor Yani bizi ailesiyle bir tutmak istiyor ayrı bir aile olamadık henüz![]()
Aynen böyle söylemesini istiyorum bende evi ayırırlar ama bir daha adımlarını atmazlar bu eve diyor beni bitirmek mi istiyorsun diyor hep duygu sömürüsü yaÇok Yardımınız oldu hakkınızı ödeyemeyiz ama ev ev üstüne olmuyor.. diyecek esiniz..
Dolandırılmışsınız.Ev bize göre döşendi. Halbuki eşim bana farklı söylerken ailesine beraber yaşarız diyormuş ben bilemedim
İnan'ın yapıyorum anlatıyorum doğru haklısın ama kendi istekleriyle ayırırlarsa olur ben diyemem diyor kendi de rahat değil ama işte elini taşın altına koymuyorBen evlı degılım bılmıyorumda yanı tahmın yurutuyorum şöyle yapsanız.eşınıze bunun zorlugnu anlatsanız.Yanı başbaşa kalınca onunla neler yapabılcegnızı konussanız.ona bunun hayalını kurdursanız belkı onunda aklına yatar
Belki ... Ama yavrum olmadan oluru vardı. Şimdi onu babasından ayırmaya kıyamam kiDolandırılmışsınız.
Bu boşanma sebebidir.
Eşinizle başka sorununuz yoksa bilemem.Belki ... Ama yavrum olmadan oluru vardı. Şimdi onu babasından ayırmaya kıyamam ki![]()