Ne yapmalıyım

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
sizce ne yapmalıyım sevgilim den ayrılamıyorumda şuan için evlenmiyoruz da böyle uzayıp gidiyor ben araba almak istiyorum ama evleneceğim diye para lazım olur diye araba da alamıyorum bir yıl içinde evlenme olayı kesinlikle olmayacak yanımda herkes araba aldı bende istiyorum dediğim gibi alamıyorum sevgilim herşeyime karışıyor çeyiz olsun diye bir şey ler alıyorum ne gerek var alma ne yapacaksın ne işine yarıyor falan diyor benim de isteğim kalmıyor çokta sevgisini belli eden Birisi de değil bilmiyorum kaldım böyle ikilemde siz olsanız ne yaparsınız

Bu sevgilin evlenmeyi düşünüyor mu bence burdan hiç öyle görünmüyor o yüzden kendi hayatına kendin şekil ver bence

Araba aldirmiyor, ceyize ne gerek var diyor, sevgisini belli etmiyor... Sizinle evlenmek istedigine emin misiniz?

evlenmeyeceğiniz ne kısa ne uzun vadede bile belirsizken sen neden istediğin şeyi yapamıyorsun ki?
mecbur musun bu adamla kıymetli vaktini ziyan etmeye. sevgisini belli eden biri olmasından ziyade baya kalas.

Yaşlar kaç ve kaç yıldır berabersiniz?

İkinizde çalışıyor, senin araba bile alacak birikimin varsa neden evlenemiyorsunuz?

Bir de daha hiç bir resmi adım bile atılmamışken, sizin paranızı nasıl harcıyacağınıza o hangi hakla karışıyor ki?

24 ben 30 o 4 yıldır beraberiz resmî adımı geçen yıl attık nikah tarifi bile alınmışken ailesel sebeplerden ötürü ertelendi tayin durumundan dolayı Da evlenemiyprız sonuç bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…