Ne yapmalıyım

Arabamı alır gezer tozarım ona da yol verırım...

Canım bak eğer seni gerçekten seviyorsa böyle bir sebepten bırakmaz. Eğer sevmiyorsa da gitsin boşver. Evlilik cidden sabır işi. Birbirini çok seven ve ikisi de iyi olan insanların bile birbirine sabretmekte zorlandığı birşeye dönüşebiliyor evlilik.
Seni gerçekten seviyorsa bırakamaz, sen bırakır zannediyorsun sadece. Gözü kara ol azcık. Kaçan kovalanır, bunu unutma. Genceciksin, daha 24, işin gücün var. O seni bırakamaz. Bırakıyorsa salaktır zaten takma. Bulmuş senin gibisini, öpsün başına koysun. Azcık kendine değer ver Ya !

Sizin için söylemiyorum genel görüşüm bu; bakıyorum da ailelerinin kendisine karışmasına bozulan insanlar sevgililerinin hayatlarına bu kadar müdahale etmesine nasıl izin verebiliyorlar anlamıyorum.

Sizin içinse yorumum lütfen içinizden geleni yapın.O sadece sevgili, yerini bilsin.Alın arabanızı, evlilik için sadece siz mi masrafa gireceksiniz?

Ben kendime değer vermediğimden değil onun kıymet bilmemesinden oluyor heo bunlar

tabiki araba alın. hayat planınızı kendinize göre yapın.

bu arada ciddi düşünen sevgili çeyiz alışverişini engellemez.arada bırakmaz 4 yıllık sevgilisini. nikahı ertelemeniz işine gelmiştir belkide.

daha çok gençsiniz.uğraşmayın.keyfinize bakın. size uyuyorsa uysun uymazsa kapıyı gösterin. şimdiden böyle yoran evlenince neler yapar kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…