- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Keşke ...bende öyle diyorum ama bende sağlıklı düşünebilirim sadece biraz güvenmem lazım diyor o yüzden ilerletme taraftarıKardeşin görüşmeyi kesmeli... Konuşun, ikna edin, çıkarsın hayatında da, aklından da...
Kesinlikle haklısınız ama 23 yaşında yetişkin birey fazla da müdahale edemiyorsun daha tanışma bile olmamış ama adamın evliliği bile insanı korkutmaya yetiyorBurda bile birsürü fake çıkarken düşünün bakalım o tarz bi uygulamada ne kadar vardır.. ben olsam kesinlikle devam ettirmezdim bu olayı.
Unutmayın ki bu buz dağının görünen kısmı. İnsan her gün gördüğü insanı bile tanıyamıyor artık,bir uygulamadan.. Kardeşinize haber izletin,insanlar her gün gördükleri eşleri tarafından nelere maruz kalıyorken,o adamla buluşması ne kadar doğru? Hayatına dair en ufak bir soru işareti içeren olayı yapmamalıKesinlikle haklısınız ama 23 yaşında yetişkin birey fazla da müdahale edemiyorsun daha tanışma bile olmamış ama adamın evliliği bile insanı korkutmaya yetiyor
Aynen kardeşim de bunlarınn farkında o yüzden uzak kaldığını ileri adım atmadığını söylediğinde çocuk sen bu şüpheci tavırla kuşkularınla kimseyle beraber olmaz mutlu olmazsın diyormuşUnutmayın ki bu buz dağının görünen kısmı. İnsan her gün gördüğü insanı bile tanıyamıyor artık,bir uygulamadan.. Kardeşinize haber izletin,insanlar her gün gördükleri eşleri tarafından nelere maruz kalıyorken,o adamla buluşması ne kadar doğru? Hayatına dair en ufak bir soru işareti içeren olayı yapmamalı
Bir yönden öyle düşünüyorum ama sonuçta kardeşim kimseye güven olmuyor bu zaman da ee birde adamın eski evliliği var bunlar hep sorunben eşimle böyle bir forumda tanışıp evlendim... neticede koca kadın. ne yapacağını bilir. karışmayın...
Canım çevresine bir göz atsın kardeşin.. Olmadı sen yardım et var mı ona uygun biri. Çünkü bence artık biri olsun istiyor ama bu vakte kadar kendini geri çektiği için neyi nasıl yapacağını bilmiyor..Aynen kardeşim de bunlarınn farkında o yüzden uzak kaldığını ileri adım atmadığını söylediğinde çocuk sen bu şüpheci tavırla kuşkularınla kimseyle beraber olmaz mutlu olmazsın diyormuş
Kesinlikle ilk aklıma gelen o oldu Zaten numaranı ver kanıtlayayım diyormuşBu sekilde bir tanismada nasil guvenilir ki.
Bosanmamis bile olabilir.
Keşke yanımda olsa takip ederim ama bunu bile anlatmasına sevindim kardeşimin Çünkü herşeyi kendi başına çözer demekki diyorum bayağı takılı kalmış ki bana anlattıBence üstünde durduğunuzu belli etmeyin, gizli den takibe alın.
Çevresinde olduğunu söylüyor ama kendisi istemiyor bizde çok kişi önerdik ben de buldum arkadaşlarımdan ailemede söyleyen oldu iş yerinden de teklif eden olmuş ama zor beğenen birisi gidip te Böyle birisiyle tanışması enterasanCanım çevresine bir göz atsın kardeşin.. Olmadı sen yardım et var mı ona uygun biri. Çünkü bence artık biri olsun istiyor ama bu vakte kadar kendini geri çektiği için neyi nasıl yapacağını bilmiyor..
Keşke yanımda olsa takip ederim ama bunu bile anlatmasına sevindim kardeşimin Çünkü herşeyi kendi başına çözer demekki diyorum bayağı takılı kalmış ki bana anlattı
Boşanmış olsa dahi birde nedeni var bunun.. ya kötü bir nedeni varsa Allah korusun..Kesinlikle ilk aklıma gelen o oldu Zaten numaranı ver kanıtlayayım diyormuş
Evet onu Da söylemiyor Muş belki aldatma belki şiddet her türlü herşey olabilir ama sadece şunu söyleyebilmiş anladığım kadarıyla çocuk benim için evlilikte cinsellik çok önemli demiş kardeşim de eski evliliğin bununla alakası varmı dediğinde çok olmasa da vardı demiş kesinlikle aldatma diye düşünüyorumBoşanmış olsa dahi birde nedeni var bunun.. ya kötü bir nedeni varsa Allah korusun..
Bir yönden öyle düşünüyorum ama sonuçta kardeşim kimseye güven olmuyor bu zaman da ee birde adamın eski evliliği var bunlar hep sorun
Sosyal medyadaki ne oldugu belli olmayan sitedeki adama nasil guveniyor aklim mantigim almiyor..Keşke ...bende öyle diyorum ama bende sağlıklı düşünebilirim sadece biraz güvenmem lazım diyor o yüzden ilerletme taraftarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?