- 28 Haziran 2020
- 207
- 363
- 18
Merhaba hanımlar.
Kızkardeşim 23 yaşında. 1 yıldır biriyle görüşüyor, sevgililer.
Çocuk 27 yaşında, başka şehirde her ikisi de öğrenci şu an.
Kimseyi işiyle mesleği ile kazandığı parayla seçen insanlar değiliz ama eğer olursa ilerde ciddiyete binerse işler sıkıntı olur mu diye düşünüyoruz açıkçası.
Kardeşim diş hekimliği okuyor sevgilisi ise kariyer odaklı değil ve önü çok açık olmayan bir bölümde okuyor.
Kardeşim gelecekte ne düşündüğünü sorduğunda başka bir bölüm okumak istediğini söylemiş.
Ama bunun için de bir şey yapmamış.
Kardeşimi sevdiğini söylüyor kardeşim de onunla çok sorun yaşamıyor çocuk kendi halinde efendi birine benziyor anlattığı kadarıyla.
Kız Kardeşim kendini de oyalamak istemiyor çocuğu da oyalamak istemiyor.
Burada kariyer ve maaş konularında eşleriyle sıkıntı yaşayan insanları çok gördüm.
Bu yüzden sizden fikirleriniz bekliyorum teşekkürler..
Kızkardeşim 23 yaşında. 1 yıldır biriyle görüşüyor, sevgililer.
Çocuk 27 yaşında, başka şehirde her ikisi de öğrenci şu an.
Kimseyi işiyle mesleği ile kazandığı parayla seçen insanlar değiliz ama eğer olursa ilerde ciddiyete binerse işler sıkıntı olur mu diye düşünüyoruz açıkçası.
Kardeşim diş hekimliği okuyor sevgilisi ise kariyer odaklı değil ve önü çok açık olmayan bir bölümde okuyor.
Kardeşim gelecekte ne düşündüğünü sorduğunda başka bir bölüm okumak istediğini söylemiş.
Ama bunun için de bir şey yapmamış.
Kardeşimi sevdiğini söylüyor kardeşim de onunla çok sorun yaşamıyor çocuk kendi halinde efendi birine benziyor anlattığı kadarıyla.
Kız Kardeşim kendini de oyalamak istemiyor çocuğu da oyalamak istemiyor.
Burada kariyer ve maaş konularında eşleriyle sıkıntı yaşayan insanları çok gördüm.
Bu yüzden sizden fikirleriniz bekliyorum teşekkürler..